Menu
Kosár

20.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Zenei könyvek

Formátum: Könyv Előadó: Tankcsapda
Tankcsapda - “Tele a tankot” könyv ajándék DVD-vel   A ​Tankcsapda jelenséget több, mint két évtizede próbálják megfejteni. Frontember, kisugárzás, jó időben-jó helyen, zenei elhivato..
4.990 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Presser Gábor
Presser Gábor Presser könyve   Szeretek filmzenét, színházi kísérőzenét írni, de balettet is (…)de a dalírástól sehogy sem lehet engem eltéríteni, a végén mindig oda lyu..
5.990 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Szomjas György
Szomjas György  Kopaszkutya és a többi  (könyv)   alpuk alatt fütyül a szél, Kopaszkutya, Könnyű testi sértés, Falfúró, Roncsfilm, A Nap utcai fiúk, Puszta (egy el nem készült film). „Örömmel mondhatom, hogy ezek közül több kultuszfilmnek bizonyult, tehát a novellák is szá..
2.900 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Gróf István
    Gróf István Fülig a zenében - A blues, a jazz, a rock és a folk világa a Mississippi-deltától a Rába völgyéig könyv   A zenei élményeket nemcsak passzív módon, a hanghordozók hallgatása során élvezhetjük. A kötet szerzőjének az írott és a világhálón..
6.090 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Bombera Krisztina
Bombera Krisztina – Roby Lakatos - Gipsy Fusion (CD-vel) Ez a könyv jóval több, mint szokványos zenészéletrajz. A Salvador Dalíéval vetekedő kackiás bajuszáról, a fekete selyemnadrághoz piros-fehér kockás zoknit társító eleganciájáról és mindenekelőtt a cigányzenét jazz-zel, a klezmerrel, a klas..
1.990 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Kaláka
Kaláka Muzsikáló madárház (könyv+CD)   A Kaláka együttes madarakról szóló dalai népesítik be a mesekönyv madáretetőjét.A könyv telis-tele van madarakkal. A madáretető madarai feltűnnek a dalszövegekben, melyek kiváló költők versei, és a gyönyörű, színes, élethű illusztrációkban is.Cinké..
3.190 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Tankcsapda
Tankcsapda – Liliput Hollywood (A kendőzetlen igazság)   Megjelent a Liliput Hollywood – A kendőzetlen igazság című könyv.. Sérelmek, élmények, üzlet, marketing, a zenélés szép és csúnya dolgai, sztorizás, három zenész együttélése útközben, öltözőben, színpadon, a magánéletben. Ily..
4.990 Ft
Formátum: -- Előadó: Vörös István
Vörös István ‎– Önvallomás - Én az időt nem sajnálom (könyv+dvd)   Giewont, az alvó lovag,1900 méteren a Nyugat -Tátrában. – Oda mindenképpen felmegyünk, megmásszuk az öreg harcost, nem lehet akadály!  Igazi kiránduló idő, szikrázó napsütés, előttünk a cél, mi kell még a boldogsá..
5.490 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Ákos
Ákos 50 – Visszaszámlálás (könyv) Kovács Ákos 1968-ban született Budapesten. Kossuth-díjas énekes, zenész, dalszerző, szövegíró, zeneszerző, költő. Négy gyermek apja. Arany- és paltinalemezek, teltházas aréna- és fesztiválkoncertek, színészi munkák, alkalmazott zenék, verseskötetek, saját rend..
5.990 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Dékány Endre
Dékány Endre: A dráma, a muzsika, a beszéd és az igazi BEL CANTO c. könyv  ..
4.990 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Hegyi Iván: Éjjel-nappal rock könyv
Hegyi Iván: Éjjel-nappal rock (Rock Around the Clock) könyv   Bill Haleytől a Metróig, a Bee Geestől Whitney Houstonig, a Beach Boystól a Chicagóig hatvanhárom legendás magyar és külföldi előadó, illetve zenekar történeteit felelevenítő, a műfajhoz illően illusztrált kötettől a kiadó Sp..
3.900 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Tony Iommi, T. J. Lammers: Iron Man
Tony Iommi, T. J. Lammers: Iron Man - A Black Sabbath útja mennyen és poklon át - könyv   A heavy metal ősatyjának, a Black Sabbath gitárosának és zenekarvezetőjének önéletrajzi könyve, amely végigkíséri a zenekar és Iommi történetét a hetvenes évektől napjainkig. Ha egy gitáros el..
4.495 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Amadinda-Presser szilveszteri emlékkönyv - CD melléklettel
Amadinda-Presser szilveszteri emlékkönyv - CD melléklettel A könyv az Amadinda együttes és Presser Gábor 16. szilveszteri koncertje alkalmából jelent meg. Fotókkal, koncertműsorokkal, kottarészletekkel, jegyzetekkel vezeti végig az olvasót a 2001 utolsó napja óta tartó sorozaton. A 12 dalt tar..
3.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Somogyvári Péter
Balázs Elemér Group 15 - Örök szerelem  könyv CD melléklettel „Az nem árulás, ha a közönségnek is tetszik valami. Mindig azt szoktam mondani, csinálj olyan zenét, ami a közönségnek is tetszik, meg a zenészeknek is! Ha csak a zenészeknek tetszik, az nem jó, sőt nem is biztos, hogy az j..
3.490 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Göbölyös N. László (DJABE KÖNYV)
Göbölyös N. László – Djabe 20 év szabad hangjai Megjelent a Djabe első 20 évét 344 oldalon bemutató, közel 900 színes fotóval illusztrált keményfedeles könyv, melynek minden egyes példányát Égerházi Attila, a Djabe alapítója kézzel sorszámozta. A könyvben a zenekar tagjai saját történeteike..
9.990 Ft
Formátum: CD Előadó: ÁLDÁS EGYÜTTES - SZENDREI MARÓT ERVIN
Az Áldás Együttes zenéje a Kormorán hangzásvilágát idézi, de szimfonikusabb hangvételben, kicsit az Omega-rapszódia, az Omega-oratórium és a Pink Floyd legszebb albumainak hangvételéhez hasonlóan.   A "ZENGŐKÖNYV": 17.5 x 15.5 cm-es, ünnepélyes, előkelő kivitelű, cérnafűzés..
4.990 Ft
Formátum: CD Előadó: SZARKA TAMÁS (Ghymes)
Megjelent Szarka Tamás Kossuth-díjas zeneszerző és költő Éden földön című színházi   darabjának lemeze és szövegkönyve.   A darabot 2015. szeptember 25-én mutatta be a Budapesti Nemzeti Színház és az eltelt időszakban   közel tízötezren tekintették meg. &nb..
5.490 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Virtuózok könyv - CD melléklettel (Boros Mihály)
Virtuózok könyv - CD melléklettel (Boros Mihály) Holnap Kiadó, 2015 262 oldal Kötés: FLEXIBILIS, CÉRNAFŰZÖTT ISBN: 9789633491225 Három különböző borító, azonos tartalom - válassza ki az Önnek legjobban tetszőt! Valljuk be, régóta ki voltunk éhezve egy igazán jó t..
3.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Zorán
Az Elszeretett dalok több mint egy egyszerű válogatás. Egyediségét elsősorban az adja, hogy olyan dalok találhatók rajta, melyeknek szerzői térben – és némelyik időben is – távol esnek egymástól. Közülük két felvétel eddig még semmilyen hanghordozón nem jelent meg, a tíz dalból három pedig eredeti..
3.990 Ft
Formátum: CD Előadó: GUBÁS GABI
Bergengóciából jöttünk címmel gyereklemezzel jelentkezik Gubás Gabi. A népszerű színésznő dalai játékosak, könnyedek, viccesek, ezért nemcsak a kicsiknek, hanem a felnőtteknek is szórakoztatóak.  ..
2.590 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Schuster Lóránt
Kézben tartva: egy könyv, amelyet még a megjelenése előtt betiltottak. Az eredeti megrendelő kiadó vezetői a kéziratról úgy nyilatkoztak, hogy az általuk eddig ismert legtartalmasabb, leghangulatosabb rock-önéletrajz, de nem ad..
2.590 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: SIMON, PAUL
PAUL SIMON THERE GOES RHYMIN' SIMON..
6.790 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Javorszky Bela Szilard
Jávorszky Béla Szilárd A magyar jazz története Idén ötven éve annak, hogy megjelent az Anthology '64, rajta a hatvanas évekbeli modern magyar jazz 13 legjobb formációjával. Ez a könyv azonban nem csak az azóta eltelt fél évszázad legfontosabb műfajtörténeti eseményeit, szereplőit, folyam..
3.190 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Tarjan Veronika Mogyoro Kornel
Zenék, mesék a világ körül. A Kuruttyoló békakirály-sorozat harmadik kötetében egy cigány és egy indiai mesét olvashattok. Sári és báránykája az ördöggel küzd meg, de segítségükre lesznek a varázshajszálak. Kamalilla meséje pedig Kuruttyoló békakirály udvarába vezet minket, hogy a folyton csú..
3.290 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Tarjan Veronika Mogyoro Kornel
Kuruttyoló békakirály 1 Kuruttyoló békakirály az egész világot bejárja, hogy meséket és zenéket gyűjtsön – velünk és nekünk. A különleges hangszerbemutatóiról híres Apró Színház-előadások után most végre egy gazdagon illusztrált mesekönyvben el is olvashatjuk az izgalmas történeteket. A Kuruttyo..
3.290 Ft
Formátum: CD Előadó: Müller Péter Sziámi
Müller Péter Sziámi: Látom, ha hiszem (újabb dalszövegek 2007-2014) könyv cd melléklettel "Sokan írnak körülöttem verseket, de nagyon kevés költőt ismerek. Aki költő, az akkor is költő, amikor éppen dalszöveget ír, sőt akkor is, ha csak figyeli a világot. Mert >>Mindenki tudja, mi az ábra,..
2.990 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Lévai Balázs
Oldalak száma: 400 Borító: KEMÉNYTÁBLA Súly: 610 gr ISBN: 9789633102176 Nyelv: MAGYAR Kiadás éve: 2014   Lévai Balázs: Lovasi könyv   Lovasival 2002-ben sodort minket össze az élet, azóta okoskodunk, koncertet rendezünk, disznót vágunk, pálinkázunk, csajo..
3.790 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Beatles
Kotta és CD együtt..
2.990 Ft
Tételek: 1 - 28 / 48 (2 oldal)