Menu
Kosár

20.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Magyar nóta

Formátum: CD Előadó: Barabás Izolda
Barabás Izolda – Kishazánknak áldott földjén CD..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Lente Lajos
Lente Lajos – Darumadár gyere velem CD..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Szabó Szilvia
Szabó Szilvia – Hogyha szól a magyar nóta CD..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Válogatás
Válogatás – Csodás Magyarnóta CD..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Roby Lakatos és Nagyzenekara
Roby Lakatos és Nagyzenekara - Muzsikáló Magyarország - A magyar cigányzene antológiája, Volume 1, 1920-1940 (CD)   Ez a lemez történelmi jelentőségű, hisz azokat a dalokat, dallamokat muzsikálja Roby Lakatos, amit..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Bősi Szabó László
Bősi Szabó László – Fülembe csendül egy nóta még… CD  ..
2.790 Ft
Formátum: CD Előadó: Koós Éva
Koós Éva – Táncba hív a nóta CD  ..
2.790 Ft
Formátum: DVD Előadó: SZTÁRFESZTIVÁL II. - MULATÓS
SZTÁRFESZTIVÁL II. - MULATÓS DVD   Mûfaj: Vígjáték Szereplõk: Gaál Gabriella, Madarász Katalin, Kadlott Karcsi, Kovács Apollónia, Horv&a..
1.690 Ft
Formátum: CD Előadó: Kalmár Magda
Kalmár Magda ‎– Itt hagytak az álmok CD Tracklist Hide Credits A1 Itt Hagytak Az Álmok Songwriter – Rácz Zsigmond, Skoday László   A2 Mit Susog A Fehér Akác Songwriter – Fráter Lóránd, Zilahi B..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Smidéliusz Éva
Smidéliusz Éva  Hungaricum IV. Dankó Pista emlékére  CD  ..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Déki Lakatos Sándor Jr.
1 Villám Csárdás 1:32         Előadók: Déki Lakatos Sándor és cigányzenekara, Ifj. Déki Lakatos Sándor és cigányzenekara ..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Válogatás
Veiczi Irma szerző legnépszerűbb nótái CD   ízelítő Kitárom a kis kapumat Nem átkozlak Az alföldi rónaságon   énekelnek: Szentendrei Klára, Bokor János, Gránát Zsuzsa, Fényes György  ..
2.790 Ft
Formátum: CD Előadó: Fényes György
Fényes György: Kicsiny kis életünk CD közreműködik Gránát Zsuzsa   kisér Rácz Géza és cigányzenekara   Kicsiny kis életünk Édesapám emlékére Nincs..
2.790 Ft
Formátum: CD Előadó: Magyar nóta válogatás
Magyar nóta válogatás Megköszönök néked mindent (Szirmai László szerzeményei)  CD  ..
2.790 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Lakatos Sándor És Zenekara
Lakatos Sándor És Zenekara ‎– Magyar Nóták Tracklist A1a Biró Uram   A1b Vallomásnak Küldöm   A1c Baj Van, Nagy Baj   A2a Jaj De Messze..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Jákó Vera énekel
34 zeneszám!!   Jákó Vera énekel Mészáros Tivadar zenekara és Berki László zenekara játszik...
2.790 Ft
Formátum: CD Előadó: Tarnai Kiss László - Csala Judit
Tarnai Kiss László - Csala Judit: Köszönöm a hűségedet (CD) - Köszönöm a hűségedet - Piros rózsák beszélgetnek - Vándorfelhők fenn az égen - Vigyázz, mert szúr a rózsa - Kalapomra piros tubarózsát tettem - A cigányok sátora - Bokrétát kötöttem - Elmúlt egy nap újra - Mo..
2.790 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Horváth István
Horváth István ‎– Hopp Te Zsiga! A1.1 Nem Kell Nékem A Pogácsa (Hopp, Te Zsiga)   A1.2 Beteg Az Én Édesanyám   A1.3 A Cigányok Sej, Haj, Úgy Élnek   ..
990 Ft
Formátum: CD Előadó: Karcagi Nagy Zoltán
Karcagi Nagy Zoltán: Az én jó apámnál... 1. Az Én Jó Apámnál 2. Van Egy Ház a Tiszaparton 3. Nem Tagadtam Sohasem 4. Vörös Bort Ittam az Este 5. Minek a szőke énn..
2.790 Ft
Formátum: CD Előadó: Farkas Rozika
Farkas Rozika: Azt hittem, hogy boldog leszek   01. Vándorfelhők Fenn az Égen (3:30) 02. Azt Hittem, Hogy Boldog Leszek (3:80) 03. Messze Van a Nyíregyházi Kaszárnya (1:20) 04. Úgy Még Sose Volt... (1:40) 05. Jegenyefán Fészket Rak a Csóka (1:29) ..
2.790 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: CSELÉNYI JÓZSEF
CSELÉNYI JÓZSEF- ÖRÖKSÉGÉBŐL 25 LEGSZEBB DAL IMRE MAGYARI GYPSY ORCHESTRAS Amerikai kiadás..
1.990 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: TOKI HORVÁTH GYULA SZALAY LÁSZLÓ
TOKI HORVÁTH GYULA SZALAY LÁSZLÓ -  ÉDES ANYÁNAK LP Nincsen senki olyan jó Ki volt az az asszony Hogyha ír majd édesanyám Gyere haza kincsem Zöld ablakos kicsi ház Tegnap sem ragyogott Sárga liliomnak sárga a virága Fagyban télben Vége vége Régi nőta híre..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Válogatás - Nagy Fröccs 2.
Nagy Fröccs 2.   Jolly Amore Jolly Másfél hete Sógorok Pásztornóta Sógorok Romabál Delta Érik a szőlő Josh és Delta Gyere csináld még Matyi és a Hegedűs Királylány Matyi és a Hegedűs Mi lesz ha kilötyög Kaczor Feri Miért fáj Kacz..
2.490 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: HAZÁM NÓTÁS BOKRÉTÁJA
VARIOUS-HAZÁM NÓTÁS BOKRÉTÁJA Domboldalon áll egy öreg nyárfa Kertem, kertem Nem tagadtam soha Isten látja a lelkemet Pántlinkás kalapom ........   Forgalomba hozza Amerika Legnagyobb Hanglemez Üzlete..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Puskás Ferenc
Puskás Ferenc Emlékalbum (Nóták) A futballegenda kedvenc nótái saját előadásában. 1. Nótáskedvű volt az apám 2. Édesanyám kössön kendőt 3. Egy asszonynak kilenc a leánya 4. Sárga liliom 5. A soproni magas 6. A faluban Exkluzív interjúk: 7. Grosics Gyula 8. Buzánszky Jenő ..
2.790 Ft
Formátum: CD Előadó: Aradszky László
Aradszky László   -   Égek a vágytól   Aradszky László (Budapest, 1935. szeptember 20.) táncdalénekes, a hatvanas évek egyik közönségkedvence (és persze, ma is), az olasz sláger magyar képviselője. 1960-61-ben a Magyar Rádió Tánczenei Stúdiójának tagja és OSZK (Országos ..
1.690 Ft
Formátum: CD Előadó: Aradszky Laszló
Aradszky Laszló  -  80 év az 80 év   Magyarország első aranylemezes énekese, a legtöbb  eladott lemez büszke tulajdonosa, ismét kedveskedik    rajongóinak egy jubileumi 80.-ik születésnapjára készült    albummal! A megszokott Aradsz..
2.290 Ft
Formátum: CD Előadó: Kalmár Magda
Kalmár Magda magyarnótákat énekel - Itt hagytak az álmok CD 2.990 Ft Kalmár Magda (Budapest, 1944. március 4.) Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar opera-énekesnő (szoprán). Tanulmányait a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában Balassa Istvánné és Kapitánffy Istvánné tanítván..
2.990 Ft
Tételek: 1 - 28 / 94 (4 oldal)