Menu
Kosár

20.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Gyerekeknek

Formátum: Vinyl LP Előadó: Bánsági Ildikó
Bánsági Ildikó – A Vadhattyúk LP Tracklist A   A Vadhattyúk 21:28 B   A Vadhattyúk 21:08 magyar kiadás..
1.590 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Szélike és János királyfi diafilm
Szélike és János királyfi Írta: Benedek Elek Rajzolta: a Magyar Szinkron és Videó Vállalat kiadványa alapján János királyfi hetedhét országon át vándorol, hogy megkaphassa a..
1.290 Ft
Formátum: CD Előadó: Lázár Ervin
Lázár Ervin – A fájós fogú oroszlán és más mesék CD Lázár Ervin (Budapest, 1936. május 5. – Budapest, 2006. december 22.) Kossuth-díjas magyar író, elbeszélő, meseír&..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Válogatás
Válogatás – A Brémai muzsikusok - Zenés mesejáték a GRIMM-testvérek meséje alapján CD A Grimm testvérek meséjéből írta és rendezte: Török Tamás. Zene: Jakab Ervin A Br&eacut..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Lázár Ervin-Csankó Zoltán
Lázár Ervin-Csankó Zoltán – Berzsián és Dideki (hangoskönyv) MP3 CD Berzsián, a híres jobblada-költő szomorú. Az emberek lopnak, csalnak, hazudnak, vizezik a bort, klórozzák a vizet, egymásnak verm..
2.990 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Pogány Judit és a Tükör együttes
Pogány Judit és a Tükör együttes – Biztatás LP Tracklist A1   Csilingeljetek Csengettyük A2   Hull A Hó A3   Cipósütő Mondóka A4 ..
1.990 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Válogatás
Válogatás – Enyém a vár LP Tracklist A   Enyém a vár 26:11 B   Enyém a vár 22:20 magyar kiadás..
1.590 Ft
Formátum: CD Előadó: Pingvin Pityu és barátai 2.
Pingvin Pityu és barátai 2. - Kezdődhet a móka CD Hogyan kell környezettudatosan élni? Hogyan tanítsuk meg mindezt játékosan a gyerekeknek? Pingvin Pityu és barátai énekelve különböző könnyen ért..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Kollár-Klemencz Kamarazenekar
Kollár-Klemencz Kamarazenekar - Ég az erdő CD Személyes hangvételű, mély érzelmekkel telített, balladisztikus dalok a természetből, az erdő közepén élő alkotótól és vonós zenekarátó..
3.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Wolf Kati
Wolf Kati – Gyerekszáj CD A “Vuk" címadó dalának megjelenése óta nagyon hosszú idő telt el. Akkor Kati még gyerekként énekelte el a ma is méltán népszerű dalt, mely édesapja szerzem&..
3.990 Ft
Formátum: DVD Előadó: KOLIBRI SZÍNHÁZ
KOLIBRI SZÍNHÁZ - HÁROMESE DVD 3 ÉVES KORTÓL BÁN JÁNOS,TISZA BEA - BARBRO LINDGREN KUKACMATYI -NICK CHAMPION - FÁBRI PÉTER- NOVÁK JÁNOS JEREMIÁS, A HÓEMBER -OSCAR WILDE - ZALÁN TIBOR A BO..
1.590 Ft
Formátum: CD Előadó: Dancs Annamari
Dancs Annamari ‎– Mi leszel, ha nagy leszel? - Dalok gyerekeknek... és a szüleiknek is CD Dancs Annamari, a Budapesti Operettszínház énekes-színésznője számára a 2020-as év tartalmas volt. Egy teljes hanglemez anyag&aac..
2.190 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Különleges karácsony diafilm
Különleges karácsony Írta: Lendvai Gabriella Rajzolta: F.Győrffy Anna Micike, a mackó sérelmezi, hogy Luca mostanában erősen elhanyagolja egy izgő-mozgó fekete gombolyag, Pamacs miatt.  Szerencsére Apa sem nézi ezt..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Zrínyi Ilona diafilm
Zrínyi Ilona - EXKLUZÍV, limitált kiadás Írta: Szalatnai Rezső Rajzolta: Friedrich Gábor "Zrínyi Ilona szépséges és hősies nő volt. Amikor meghalt, ezt vésték a sírkövére: &bdqu..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Az árvízi hajós diafilm
Az árvízi hajós - EXKLUZÍV, limitált kiadás Írta: Szalatnai Rezső Rajzolta: vydai Brenner Nándor A Wesselényi Miklósnak emléket állító diafilm az 1938-as nagy pesti árvíz alat..
1.290 Ft
Formátum: CD Előadó: Veronaki zenekar
Veronaki zenekar – Cifra palinta - Varázslatos utazás a legismertebb gyermekdalok birodalmában CD A zenekar ezen a lemezen visszahozza a felfrissült, de hagyományokat tiszteletben tartó klasszikus gyermekdalok korszakát, olyan mondók&aac..
2.690 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Rumini a Szélkirálynőn diafilm
Rumini a Szélkirálynőn Írta: Berg Judit Rajzolta: 'Kálmán Anna Ruminit a Szélkirálynő kapitánya kimenti a pandúrok kezei közül és felveszi őt hajójára inasnak. Rumini éppen csak kezd..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Kukás Sanyi és a kalóz diafilm
Kukás Sanyi és a kalóz Írta: Molnár-Varga Zita Rajzolta: Hajdú Zsófi - Zsofirka Sanyi, a kukás belefárad a sok munkában és nyaralni megy. Ám a tengeren kalóztámadás éri, amit hősiesen elhárít … és ettől új értelmet nyer az élete. Kód: D34104886  ..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Kicsi Mimi iskolás lett diafilm
Kicsi Mimi iskolás lett Írta: Tamás Zsuzsa Rajzolta: 'Horváth Ildi Lassan vége a nyárnak és Mimi iskolába készül. Iskolatáska, füzetek, beiratkozás, tanévnyitó, új barátok, az első órák és az iskolai élet - mindenről olvashatunk, ami foglalkoztatja ilyenkor a kicsiket. (A mesekön..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Kacifántország diafilm
Kacifántország Írta: Fecske László Rajzolta: Kőhalmi Adél Mi történik, ha egy ország (esetünkben Kacifántország) királya megirigyli udvari bolondja "felhőtlen" életét és..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Egyszervolt komaság diafilm
Egyszervolt komaság Írta: Móricz Zsigmond Rajzolta: Gábor Éva Valamikor réges régen barátságban élt a disznó, a kutya, a macska és az egér. Csakhogy történt valami… Kó..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Bambi diafilm
Bambi Írta: Felix Salten Rajzolta: Dargay Attila/Aczél Eszter Bambinak, mint minden fiatal őzgidának, sok mindent meg kell tanulnia: kik az erdő lakói, kik a barátaik, hogyan élnek az őzek, milyen veszély leselkedik rájuk az erőben és persze az önállósodás nehézségeivel is szembe..
1.290 Ft
Formátum: CD Előadó: Eszter-lánc mesezenekar
Eszter-lánc mesezenekar ‎– Játszóházi rokkendroll CD Tracklist 1 Vásári entré   2 Játszóházi rokkendroll   3 Állati zenekar   ..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Válogatás
Válogatás ‎– Legendák / A hatvanas évek gyerekdalai CD Tracklist 1 –Joós Jutka* Icipici Kis Mese 2:23 2 –Harsányi Együttes* Hüvelyk Matyi 3:08 3 –Psota Irén Ké..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Rutkai Bori Banda
Rutkai Bori Banda – Zsebtenger CD A Fonogram-díjas zenekarral a Zsebtenger partjára utazunk egy táncos-bulis vakációra. Dalról-dalra bebarangoljuk a kukutyini elvarázsolt tájakat. Vándorrock visszhangzik a sziklákon, sellők szambáznak a strandiszkóban, a Hosszúfejű Királyfi keresi párját a palot..
2.690 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Válogatás
Válogatás ‎– Gyerobik (zenés torna gyerekeknek) LP   Tracklist A1 Bemelegítés   A2 Aerobic   A3 Kargyakorlatok   A4 Törzsgyakorlatok   ..
990 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Sztankay István / Venczel Vera
Sztankay István / Venczel Vera ‎– A csuka parancsára (orosz és ukrán népmesék) LP   Tracklist A1 –Sztankay István A Csuka Parancsára   A2 –Sztankay István A Kecske Meg A Kos   ..
1.490 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Vitai Ildikó ‎– Mesebeli madár
Vitai Ildikó, Venczel Vera, Varga Rita, Végvári Tamás ‎– Mesebeli madár LP Tracklist Hide Credits   I. A1 Ringató   A2 József Attila: Eszmélet (Részlet) Words By – József ..
1.490 Ft
Tételek: 1 - 28 / 617 (23 oldal)