Menu
Kosár

Gyerekeknek

Formátum: CD Előadó: Dancs Annamari
Dancs Annamari ‎– Mi leszel, ha nagy leszel? - Dalok gyerekeknek... és a szüleiknek is CD Dancs Annamari, a Budapesti Operettszínház énekes-színésznője számára a 2020-as év tartalmas volt. Egy teljes hanglemez anyag&aac..
2.190 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Különleges karácsony diafilm
Különleges karácsony Írta: Lendvai Gabriella Rajzolta: F.Győrffy Anna Micike, a mackó sérelmezi, hogy Luca mostanában erősen elhanyagolja egy izgő-mozgó fekete gombolyag, Pamacs miatt.  Szerencsére Apa sem nézi ezt..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Zrínyi Ilona diafilm
Zrínyi Ilona - EXKLUZÍV, limitált kiadás Írta: Szalatnai Rezső Rajzolta: Friedrich Gábor "Zrínyi Ilona szépséges és hősies nő volt. Amikor meghalt, ezt vésték a sírkövére: &bdqu..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Az árvízi hajós diafilm
Az árvízi hajós - EXKLUZÍV, limitált kiadás Írta: Szalatnai Rezső Rajzolta: vydai Brenner Nándor A Wesselényi Miklósnak emléket állító diafilm az 1938-as nagy pesti árvíz alat..
1.290 Ft
Formátum: CD Előadó: Veronaki zenekar
Veronaki zenekar – Cifra palinta - Varázslatos utazás a legismertebb gyermekdalok birodalmában CD A zenekar ezen a lemezen visszahozza a felfrissült, de hagyományokat tiszteletben tartó klasszikus gyermekdalok korszakát, olyan mondók&aac..
2.690 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Rumini a Szélkirálynőn diafilm
Rumini a Szélkirálynőn Írta: Berg Judit Rajzolta: 'Kálmán Anna Ruminit a Szélkirálynő kapitánya kimenti a pandúrok kezei közül és felveszi őt hajójára inasnak. Rumini éppen csak kezd ismerkedni a hajósélettel, amikor kiderül, a hajó titkos megbízatással nagy útra készülődik. ..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Kukás Sanyi és a kalóz diafilm
Kukás Sanyi és a kalóz Írta: Molnár-Varga Zita Rajzolta: Hajdú Zsófi - Zsofirka Sanyi, a kukás belefárad a sok munkában és nyaralni megy. Ám a tengeren kalóztámadás éri, amit hősiesen elhárít … és ettől új értelmet nyer az élete. Kód: D34104886  ..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Kicsi Mimi iskolás lett diafilm
Kicsi Mimi iskolás lett Írta: Tamás Zsuzsa Rajzolta: 'Horváth Ildi Lassan vége a nyárnak és Mimi iskolába készül. Iskolatáska, füzetek, beiratkozás, tanévnyitó, új barátok, az első órák és az iskolai élet - mindenről olvashatunk, ami foglalkoztatja ilyenkor a kicsiket. (A mesekön..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Kacifántország diafilm
Kacifántország Írta: Fecske László Rajzolta: Kőhalmi Adél Mi történik, ha egy ország (esetünkben Kacifántország) királya megirigyli udvari bolondja "felhőtlen" életét és egy napra a bőrébe bújik? Kód: D34104862  ..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Egyszervolt komaság diafilm
Egyszervolt komaság Írta: Móricz Zsigmond Rajzolta: Gábor Éva Valamikor réges régen barátságban élt a disznó, a kutya, a macska és az egér. Csakhogy történt valami… Kód: D34104855  ..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Bambi diafilm
Bambi Írta: Felix Salten Rajzolta: Dargay Attila/Aczél Eszter Bambinak, mint minden fiatal őzgidának, sok mindent meg kell tanulnia: kik az erdő lakói, kik a barátaik, hogyan élnek az őzek, milyen veszély leselkedik rájuk az erőben és persze az önállósodás nehézségeivel is szembe..
1.290 Ft
Formátum: CD Előadó: Eszter-lánc mesezenekar
Eszter-lánc mesezenekar ‎– Játszóházi rokkendroll CD Tracklist 1 Vásári entré   2 Játszóházi rokkendroll   3 Állati zenekar   4 Rókabili..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Válogatás
Válogatás ‎– Legendák / A hatvanas évek gyerekdalai CD Tracklist 1 –Joós Jutka* Icipici Kis Mese 2:23 2 –Harsányi Együttes* Hüvelyk Matyi 3:08 3 –Psota Irén Ké..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Rutkai Bori Banda
Rutkai Bori Banda – Zsebtenger CD A Fonogram-díjas zenekarral a Zsebtenger partjára utazunk egy táncos-bulis vakációra. Dalról-dalra bebarangoljuk a kukutyini elvarázsolt tájakat. Vándorrock visszhangzik a sziklákon, sellők szambáznak a strandiszkóban, a Hosszúfejű Királyfi keresi párját a palot..
2.690 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Sztankay István / Venczel Vera
Sztankay István / Venczel Vera ‎– A csuka parancsára (orosz és ukrán népmesék) LP   Tracklist A1 –Sztankay István A Csuka Parancsára   A2 –Sztankay István A Kecske Meg A Kos   ..
1.490 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Vitai Ildikó ‎– Mesebeli madár
Vitai Ildikó, Venczel Vera, Varga Rita, Végvári Tamás ‎– Mesebeli madár LP Tracklist Hide Credits   I. A1 Ringató   A2 József Attila: Eszmélet (Részlet) Words By – József ..
1.490 Ft
Formátum: CD Előadó: BERG JUDIT - BIZEK EMI
  BERG JUDIT - BIZEK EMI TÜNDÉRZENE   2  CD Berg Judit, IBBY-díjas meseírónk népszerű Panka és Csiribí sorozatából ez a negyedik megzenésített hangoskönyv. A meséket most is Bizek Emi varázslatos zenéi színesít..
3.190 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Dr Dolittle utazásai diafilm
Dr Dolittle utazásai Írta: H. Lofting Rajzolta: Benkő Sándor Kód: D34104831 Dr. Dolitte, az orvos, aki ért az állatok nyelvén,  hírül veszi, hogy nagy járvány ütött ki Afrikában, a majmok között. Útnak indul kiséretével, hogy segítséget vigyen. Küldetése sikerrel jár, ám..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Erdei lakodalom diafilm
Erdei lakodalom Írta: Fedina Lídia és Lendvai Gabriella Rajzolta: Németh István Kód: D34104824 Kacsóka postás meghívókat kézbesített:  „Eljött hát a nagy nap, lakodalmunk napja, Ünnepségre vár ma, Nyúl Barna és Berta!"  Felbolydult az egész erdő, nagy lett a sürgés-..
1.290 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Válogatás
Válogatás ‎– Magyar Mesék = Basme Maghiare LP Tracklist Hide Credits A1 Dolgozz, Macska ! (Lucrează, Pisică !) Read By [Lectura] – Széles Anna*Text By – Popular*   A2 A Taltos Kecske (Capra Năzdrăvană) ..
1.590 Ft
Formátum: CD Előadó: Szarka Gyula
Szarka Gyula – Tücsöklakodalom CD Szarka Gyula, Kossuth-díjas zenész, zeneszerző pedagógiát végzett, hosszú évek óta foglalkozik gyermekeknek szánt népdalfeldolgozásokkal, és rendszeresen ad gyerme..
2.990 Ft
Formátum: DVD Előadó: SZEXKEMPING
SZEXKEMPING RENESSE (2016) Mûfaj: Vígjáték Rendezte: Willem Gerritsen Szereplõk: ..
990 Ft
Formátum: CD Előadó: Berg Judit
  Ruminit nem kell bemutatni, hiszen Berg Judit szeretetre méltó hajósinasát minden gyerek ismeri –nemcsak mesekönyvben, de hangjáték formájában is. A rajongók végre meghallgathatják RuminiZúzmaragyarmaton átélt kalandjait is! Az immár harminc epizód több, mint egyszerű felolvasás, a r..
2.790 Ft
Formátum: CD Előadó: Kőhalmi Ferenc
Kőhalmi Ferenc – Fütyülök a világgal CD    ..
2.990 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Fábián Ágostonné
Fábián Ágostonné ‎– Az aranyszőrű bárányka – Fábián Ágostonné mesél LP   Tracklist A1 Az Aranyszőrű Bárányka   A2 A Három Rest Legény   A3 A Fösvény Emberek &nb..
1.590 Ft
Formátum: CD Előadó: Filmzene
Filmzene – Frozen II - Jégvarász 2 (OST) Tracklist 1. All is Found Performed By Evan Rachel Wood 2. Some Things Never Change Performed By Kristen Bell, Idina M 3. Into the Unknown Performed By Idina Menzel (Featuring Norwe 4. When I Am Older Perfo..
4.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry – A kis herceg - Alföldi Róbert előadásában - Hangoskönyv MP3 CD „Kérem a gyerekeket, ne haragudjanak, amiért ezt a könyvet egy fölnőttnek ajánlom. Komoly mentségem van rá: ez a..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Lilly Baba
Lilly Baba ‎– Az én albumom CD Tracklist 1 Halló Papi   2 Bárcsak Itt Lennél   3 Az Őserdőben   4 Cuppanós, Nagy Puszi   ..
2.990 Ft
Tételek: 1 - 28 / 604 (22 oldal)