Menu
Kosár

20.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Gyerekeknek

Formátum: Vinyl LP Előadó: Válogatás
Válogatás – Csip-Csup Csodák LP Tracklist A   Kalán Néni Karácsonya B   Kalán Néni Karácsonya magyar kiadás..
1.590 Ft
Formátum: CD Előadó: Halász Judit
Halász Judit – A vitéz, a kalóz meg a nagymama CD Hét év szünet után ismét új albummal tér vissza Halász Judit színművésznő, a gyermekdalok műfajának hazai megteremtője, hogy megörvendeztess..
3.490 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Maszat űrhajózik diafilm
Maszat űrhajózik Írta: Berg Judit Rajzolta: Agócs Írisz   Maszat, Sári és Misi összevesznek, azután bunket építenek, végül elrepülnek az űrbe. Vacsorára azonban visszatérnek. K&..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Kippkopp a fűben diafilm
Kippkopp a fűben Írta és rajzolta: Marék Veronika Kippkopp játszótársat keres, kalandos útja során számos kis állattal ismerkedik meg. Reméljük e mese is bátorítja a gyerekeket, fedezzék ..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Bömbi diafilm
Bömbi Írta: Romhányi József Rajzolta: Tankó Béla   "Bundi Bandi lelkendezve tör ki: – Legyen neved: Igazságos Bömbi" . Bömbi, a kis oroszlán  Muki és Maki ravaszkodása ellen&eac..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Az Aranyhal legendája diafilm
Az Aranyhal legendája Írta: Fecske László Rajzolta: Hajdú Zsófi "Zsófirka" Gyönyörűen illusztrált történet arról, hogyan nyerte el az aranyhal a minden kívánságot teljes&i..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: A tizenegy hattyú diafilm
A tizenegy hattyú Írta: Andersen Rajzolta: Fredrich Gábor A gonosz mostoha elüldözi a királylányt otthonról, a 11 királyfit pedig megátkozza és hattyúvá varázsolja. Szerető húguk mindent..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: A csökönyös csodaló/Naszreddin Hodzsa mesék diafilm
A csökönyös csodaló/Naszreddin Hodzsa mesék Írta és rajzolta: Gerdelics Miklós/KEDD Animációs Stúdió: Bölcs bolondságok, bolond bölcsességek - Naszreddin hodzsa meséi. A hodzs&aacut..
1.290 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Márkus László
Márkus László ‎– Misóka 2LP Tracklist A1 Egy Illedelmes, De Mozgékony Mackóféle Éjszakai Kalandja Elkezdődik   A2 Az Ágyból Pottyant Nyaralóvendég Nevet Tal&..
1.990 Ft
Formátum: DVD Előadó: Kuflik 2
Kuflik 2 –-Mi újság, kuflik? DVD 'Se nem kifli, se nem kukac, simán kufli, ezt mondogasd!’ A történetek főszereplője hét mesebeli lény: Zödön a legzöldebb. Pofánka a legpirosabb. Titusz a legsárg&aacu..
1.790 Ft
Formátum: DVD Előadó: Kuflik
Kuflik –- Egy kupac kufli DVD 'Se nem kifli, se nem kukac, simán kufli, ezt mondogasd!’ A történetek főszereplője hét mesebeli lény: Zödön a legzöldebb. Pofánka a legpirosabb. Titusz a legsárgább. Hilda a legl..
1.790 Ft
Formátum: DVD Előadó: Pocoyo
Pocoyo – Pocoyo és az űrcirkusz DVD Csatlakozz Pocoyóhoz és barátaihoz ebben a kalandokkal és élményekkel teli 8 mesében! A DVD címadó meséje egy 25 perces extra epizód, melynek országos premierj&eacu..
490 Ft
Formátum: DVD Előadó: Pocoyo
Pocoyo – Vidám társaság DVD Pocoyót és barátait még több kaland, szórakozás és megoldásra váró rejtély várja a POCOYO rajzfilmsorozat második évadában. A kedve..
490 Ft
Formátum: DVD Előadó: Pocoyo
Pocoyo – Színes kalandok DVD Folytatódik a méltán híres spanyol animációs mesesorozat! Pocoyo és a vidám kis társaság újabb 13 résszel örvendeztet meg minket. A szeretet, tisztelet, hűség..
490 Ft
Formátum: DVD Előadó: Pocoyo
Pocoyo – Pocoyo a szuperhős! DVD A sorozat első 26 részében már megismerhettétek Pocoyót és legkedvesebb barátait. Elly, az elefántlány, Pato a kacsafiú, Loula a kiskutya, Szundimadár, Szundimadárka é..
490 Ft
Formátum: DVD Előadó: Pocoyo
Pocoyo – Kalandra fel! DVD A sorozat első 13 részében már megismerhettétek Pocoyót és legkedvesebb barátait. Elly, az elefántlány, Pato, a kacsafiú, Loula, a kiskutya, Szundimadár és Szundimadárka h&..
490 Ft
Formátum: DVD Előadó: Pocoyo
Pocoyo – A teljes 1. évad 4DVD díszdobozban DVD Pocoyo, a gyermekek nagy kedvence, egy mindenre kíváncsi kisfiú. Elválaszthatatlan barátai: Elly, az elefántlány, Pato a kacsafiú, Loula a kiskutya és még soka..
1.790 Ft
Formátum: DVD Előadó: Bogyó és Babóca
Bogyó és Babóca – Bogyó és Babóca – 4. évad - Tündérkártyák (angol nyelven is) DVD Bogyó és Babóca legújabb kalandjai végre DVD-n is megérkezett 3 extra epizódda..
1.790 Ft
Formátum: DVD Előadó: Bogyó és Babóca
Bogyó és Babóca – Bogyó és Babóca – 3. évad - Játszótársak (angol nyelven is) DVD Bartos Erika meséi alapján készült a Bogyó és Babóca 3. - Játszótá..
1.490 Ft
Formátum: DVD Előadó: Bogyó és Babóca
Bogyó és Babóca – Bogyó és Babóca – 2. évad-13 Új mese (angol nyelven is) DVD A Bogyó és Babóca DVD 2. évadában 13 vadiúj mese látható a kicsik legnagyobb öröm&eac..
1.490 Ft
Formátum: DVD Előadó: Bogyó és Babóca
Bogyó és Babóca – A teljes 3 évad DVD díszdobozban  (angol nyelven is) DVD Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány elválaszthatatlan barátok. Bartos Erika mesehősei sok kedves kalandon keresztül ..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: KUFLIK!
KUFLIK! Hangoskönyv 2. CD Dániel András nagy sikerű KUFLIK könyvsorozatából újabb hangoskönyv készült! A második kiadvány az alábbi meséket tartalmazza: Kuflik a hóban című mesekönyv m&aac..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: KUFLIK!
KUFLIK! Hangoskönyv 1. CD A hangoskönyv Dániel András nagysikerű KUFLIK könyvsorozatának alábbi köteteinek meséit tartalmazza: Egy kupac kufli, Kuflik és a nagy eső, Szerintem mindenki legyen kufli!, Jó éjszakát Ku..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Bogyó és Babóca 4.
Bogyó és Babóca 4. – Tündérkártyák 2. (hangoskönyv) CD Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány elválaszthatatlan barátok. Bartos Erika mesehősei sok kedves kalandon keresztül köz..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Bogyó és Babóca 4.
Bogyó és Babóca 4. – Tündérkártyák (hangoskönyv) CD Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány elválaszthatatlan barátok. Bartos Erika mesehősei sok kedves kalandon keresztül köz&ou..
1.990 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Palotai Boris
Palotai Boris – Titok - négy mese LP Tracklist A1   Pusziga Molle Voice Actor [Anyu] – Téren Gizella* Voice Actor [Boglyashajú] – Boskovits Sára Voice Actor [Ferkó] – Csomós Feri ..
1.590 Ft
Formátum: CD Előadó: Lackfi János-Csöre Gábor
Lackfi János-Csöre Gábor – Dombontúli mesék (hangoskönyv) MP3 CD A Dombontúli Lakóparkban mindig történik valami. Csigalassú Biztibácsi vigyáz az épülő házakra, a kész lakás..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Nyulász Péter-Für Anikó
Nyulász Péter-Für Anikó – Helka – A Burok-völgy árnyai (hangoskönyv) MP3 CD A tihanyi Soktornyú Kastély népe ünnepre készül: Helka hercegkisasszony hamarosan hivatalosan is trónörökö..
2.990 Ft
Tételek: 1 - 28 / 664 (24 oldal)