Menu
Kosár

30.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

  • Language
    • HU
    • EN

Gyerekeknek

Formátum: Vinyl LP Előadó: Cimbora
 Cimbora (Versek, Dalok Gyerekeknek)Udvaros Dorottya Juhász Jácint Weöres Sándor A1   Hajnalban Indultunk... (Diáknotesz - Részlet) - Méh-raj Duruzsol... (Magyar Etűdök, 47) "Munka És Béke" -..
1.590 Ft
Formátum: Műsoros magnókazetták Előadó: Kolompos 
Kolompos – Furulyás Palkó (Mesék – Játékok – ünnepek – Mulatságok) MC SZÁMLISTA A1 Télbúcsúztató A2 Naphívogató, Esőcsalogató A3 Tavaszi Szé..
990 Ft
Formátum: Könyv Előadó: Apacuka Zenekar
Apacuka Zenekar - Családfánk - Mesekönyv és CD egyben KÖNYV Számlista 1. Családfánk 2. Tükörkép 3. Pippó és Bojzi találkozik 4. Kirándulós 5. Hős 6. Papírrepülő 7. Ny&aacut..
2.900 Ft
Formátum: CD Előadó: Various –Hetedhét Mesék
Various –Hetedhét Mesék - Népszerű Előadók Kedvenc Meséi & Gyermekdalok CD SZÁMLISTA 1   Ki Játszik Körbe 2   A Kisködmön 3   Kis Kece Lányom 4   Holle Any&oac..
1.990 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Kecskegidák meg a farkas diafilm
Kecskegidák meg a farkas diafilm Írta: Móricz Zsigmond Rajzolta: Muray Róbert Tele van a tőgyem tejjel, Tele van a szarvam vajjal, Eresszetek be, fiaim!" A kis kecskegidák eszén bizony túljár a farkas, de jóanyjuk megszabad&..
1.690 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Kicsi Jankó szerencséje diafilm
Kicsi Jankó szerencséje  diafilm Népmese Rajzolta: Csermák Tibor szerencse nem ingyen csöppen az ölünkbe; kicsi Jankónak is ki kellett állnia előbb a Jószívűség, Önzetlenség és Bátors..
1.690 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Sicc a cirkuszban diafilm
Sicc a cirkuszban diafilm Írta: Kálmán Jenő Rajzolta: Tankó Béla Sicc egy véletlen folytán a cirkuszhoz keveredik, ahol megismerkedik és örök barátságot köt Trombival. Közös kalandjaik során..
1.690 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Az ördög három aranyhajszála diafilm
Az ördög három aranyhajszála diafilm Írta: Grimm testvérek Rajzolta: Haui József Amikor a király megtudja, hogy minden ármánykodása ellenére leánya a szegény legény felesége lett, hara..
1.690 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: A császár új ruhája diafilm
A császár új ruhája  diafilm rta:H.C. Andersen Rajzolta: Szalay György Mese a józan észről… A hiú császárnak két csibész takács olyan különleges szövetből készít ..
1.690 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Rumini és a Fabatkák diafilm
Rumini és a Fabatkák diafilm Rumini és a Fabatkák Írta: Berg Judit Kálmán Anna figuratervei alapján rajzolta Hajdú Zsófi ÚJ DIAFILMEK – 2023 szeptember Rumini és a Fabatkák Írta: Berg Ju..
1.690 Ft
Formátum: Műsoros magnókazetták Előadó: TOLCSVAY BÉLA
TOLCSVAY BÉLA - AZ ÉGIGÉRŐ FA MC SZÁMLISTA 1 Lá-Di-Dá 2 Virágbúcsuztató 3 Esőben 4 Az Égig Érő Fa 5 Tavaszváró (Zöldlevelecske) 6 Mindig Kék Az Ég 7 Lá-Di..
990 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Mikó István És A Pastoral Együttes
Mikó István És A Pastoral Együttes ‎– Kell Egy Sziget LP Tracklist A1 Tengerész Dal   A2 Ha Volna Egy Barlangom   A3 Mennyi Mindent Találtam   A4 Papag&a..
2.990 Ft
Formátum: DVD Előadó: Időutazó
Időutazó Ki ne szeretne utazni az időben. Visszamenni a múltba, bepillantani a jelenbe és előre szaladni a jövőbe, ez az, ami mindenki titkos álma, Tom Spendernek sikerült. Mikor Tom megtudja, hogy a papája házilag barkácsolt időgé..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: Bob a mester. A félelmetes madárijesztő
Bob a mester. A félelmetes madárijesztő..
990 Ft
Formátum: CD Előadó: A mindent látó Királylány - Audio mesejáték - CD
A mindent látó Királylány - Audio mesejáték - CD ZENÉS MESEJÁTÉK Mi történik, ha egy királylány a világon mindent lát, mégsem találja a szerelmét? Hogy lesz a kiskondá..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Felnőni Tilos!
Felnőni Tilos!  (6 oldalas digipack – 12 oldalas szövegkönyvvel)   “A Felnőni Tilos! együttes arra adta fejét, hogy olyan műsort hozzon létre, ahol a gyerekek humorral tűzdelve, játékos formában, mégis komolyan v&..
3.990 Ft
Formátum: DVD Előadó: Szaffi DVD (rajzfilm)
  Cím: Szaffi Műfaj: Animáció/Rajzfilm Rendező: Dargay Attila Színészek: Rajzfilmfigurák Készítés éve: 1985 Képformátum: 4:3     77perc     ..
990 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Dörmi és Dorka Mézországban diafilm
Dörmi és Dorka Mézországban diafilm diafilm   Írta: Cser Gábor meséje alapján Bódai-Soós Judit Rajzolta: Haui József Dörmi panaszkodik Dorkának és a méheket hibáztatja, ami&..
1.690 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Boribon tojást fest diafilm
Boribon tojást fest diafilm   Írta: Marék Veronika Rajzolta: Marék Veronika "Már csak a tojásokat kell  megfesteni, mert ma jön Benedek, Barnabás, Bence, Bálint és Balázs,Domonkos, Krisztiá..
1.690 Ft
Formátum: CD Előadó: Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry – A kis herceg - Dörner György előadásában - Hangoskönyv 2CD 115 perc A kis herceg egyszerre szól a gyerekekhez és a felnőttekhez, egyszerre tündérmese, filozófiai bölcselet, &eac..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Jo Nesbø
Jo Nesbø – Doktor Proktor pukipora - Idővihar a kádban - Szinetár Dóra előadásában - Hangoskönyv MP3 CD 420 perc Doktor Proktor, a kétbalkezes professzor Párizsba indul, hogy megtalálja szerelmét, Juliette Margari..
4.490 Ft
Formátum: CD Előadó: P. L. Travers
P. L. Travers – Mary Poppins a Cseresznyefa utcában - Polyák Lilla előadásában - Hangoskönyv MP3 CD 184 perc Szent Iván éjszakáján földiekkel játszó égi tünemények népesítik b..
3.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Csukás István
Csukás István – Pom Pom újabb meséi - Pogány Judit  előadásában - Hangoskönyv MP3 CD 180 perc Pom Pom, a leghűségesebb "szőrsipka" visszatér, és vele tartanak barátai, az újkori magyar..
3.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry – A kis herceg - Szatory Dávid előadásában - Hangoskönyv MP3 CD 123 perc A kis herceg egyszerre szól a gyerekekhez és a felnőttekhez, egyszerre tündérmese, filozófiai bölcselet, &eac..
3.400 Ft
Formátum: CD Előadó: Veronaki
Veronaki - Tündérforgó - CD   A Fonogram-díjas Veronaki zenekar újabb izgalmas lemezzel lepi meg a közönséget 2022. december 2-án. A bravúros zenei csoda egy igazán rendkívüli sorsú könyv versei..
3.850 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: BENYOVSZKY MÓRIC KALANDJAI - EXKLUZÍV Diafilm
BENYOVSZKY MÓRIC KALANDJAI - EXKLUZÍV Diafilm..
1.690 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: AZ ÁSÍTÓ INAS - EXKLUZÍV Diafilm
AZ ÁSÍTÓ INAS - EXKLUZÍV Diafilm  ..
1.690 Ft
Formátum: CD Előadó: Hot Jazz Band
Hot Jazz Band  Egy kis malac CD   Az új Hot Jazz Band CD-t aligha véletlenül támogatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Ugyanis amit itt, mint minőségi jazzt hallunk, azt egy nagyon összenőtt, összeszokott csapat egyar&aacu..
4.990 Ft
Tételek: 1 - 28 / 581 (21 oldal)