Menu
Kosár

20.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Múlt hangjai

Formátum: Vinyl LP Előadó: Válogatás
Válogatás – Szalay László, Koréh Endre, László Imre LP amerikai kiadás  ..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Válogatás
Egy ősz hajú asszony CD A CD a „Régi idők nagy slágerei” nosztalgia sorozat egyik kiadványa, eredeti, archív felvételekkel, időtálló nagy slágerekkel. Tracklista:   1. Londonban, hej, van számos utca: Ilosfalvy Róbert   2. Sokszor úgy szeretnék sírni: Udvardy Tibor &n..
2.390 Ft
Formátum: CD Előadó: Válogatás
Gyere, ülj kedves mellém (CD) Régi idők nagy slágerei Válogatás eredeti archív felvételekből   1. Hiányzol még: Vámosi János   2. Egy boldog szerelmes: Hollós Ilona   3. Gyere, ülj kedves mellém: Putnoky Gábor ..
2.390 Ft
Formátum: CD Előadó: Válogatás
Válogatás: Nevetni kell CD   Vidám slágerek a múlt százas 30-as, 40-es, 50-es éveiből   - Nevetni kell: Kazal László - A szádat, a szádat: Kiss Manyi és Latabár Kálmán - Dörmögő Dömötör - Magára kis húsom: Fekete Pál - Tótágas: Holéczy éneknégyes - Fejed, ha fő: B..
2.990 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Válogatás
Válogatás- Álmaimban valahol... Operett és musical Fényes Szabolcs tollából   A oldal Szeretnék egyszer_Házy Erzsébet Szeressen egy kiscsikét_Sárosi, Vámosi Küldök néked egy nápolyi dalt_Melis György Itt a lux, itt a lux itt a luxusvonat _Galambos Erzsi,  Rátonyi Ró..
1.990 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Bajor Gizi
Bajo Gizit nemcsak az utókor, de kortársai is elsősorban drámai színésznőként tartották számon. Kevesebben tudtak pezsgő humoráról, tréfálkozó kedvéről, szinte kamaszos ugratásairól, s csak a valóban beavatottak hallották énekelni. A számlista ​Schiller: Ármány és szerelem című drá..
1.990 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Karády Katalin
Karády Katalin második, 1982-as, Pepita LPX 17738 kiadású Tudok egy dalt c. LP lemeze. A számlista Nem Számít Többé Semmi Szomjas A Szám Tudom, Hogy Vársz Várlak Jó A Rosszat Elfeledni Vannak Pillanatok Egyszer Csak Mindennek Vége Lesz ..
1.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Válogatás - Nemzeti zenei különlegességek, archív felvételek
  Trianon (1920-1944)   - Archív felvételek 1920 és 1944 közötti időszak "Trianoni békeszerződés" kapcsán keletkezett jellegzetes felvételeiből.     + verses füzet    ..
3.290 Ft
Formátum: CD Előadó: Záray-Vámosi
CD1 - A MI UTCÁNK (24 szám) CD2 - Gyere, Ülj Kedves Mellém (22 szám) CD3 - Nekünk találkozni kellett (24 szám)   A Mi Utcánk 1-1 –Záray Márta, Vámosi János Ketten Az úton Backing Band – Kószás Vonósegyüttese*..
6.990 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Karády Katalin
Karády Katalin  Te vagy a fény  LP   Tracklist A1 Add A Kezed   A2 Nagyvárosi Melódiák   A3 Jön Az ősz Mire Vársz   A4 ..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: ELVIS PRESLEY
ELVIS PRESLEY  - TODAY (LEGACY EDITION)..
4.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Táncdalfesztivál 68-97 - Válogatás
Táncdalfesztivál 68-97 - Válogatás   Táncdalfesztivált 1966-tól rendezett évente a Magyar Televízió egészen 1972-ig. Amikor én még kissrác voltam - Illés Óh, ha millio..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Radics Márk
Radics Márk - Álmodd tovább   1. Jó, ha hozzám bújsz 2. Álmodd tovább 3. Menekülnék 4. Változnak az idők 5. Egy percet várj 6. ..
1.990 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Feleki Kamil
Feleki Kamil Negyven évvel kezdődik az élet Az ördögfiú dala Hol az a dal Egy csokor ibolyát Dixi kettős Könnyű azt mondani Húsz évvel lennék ifjabb talán Egy ötven éves agglegény A féltékeny Bazil Jelenet és polkaduett     Gólyadal P..
1.990 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Németh Lehel
NÉMETH Lehel Legendák 1. 1 Fogj egy sétapálcát 2'00" 2 Jázminvirág 3'28" 3 Melodie d'amour 3'06" 4 Aj, jaj, jaj 2'50" 5 Én visszahozom divatba a foxtrottot 3'08" 6 Ó Serenella 2142" 7 Neonfényes Budapest 3'40" 8 Talán egy perc alatt 2'29" 9 Lehet, hogy szép nem vagyok 2'53" 10 Nékem ..
2.590 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Sárdy János
Sárdy János: Májusban bolond a szív LP   Teljes album 00:43:31       1 Adj, uram Isten - dal az "Álomkeringő" c. filmből ..
1.590 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Zsoldos Imre Körmendi Együttes
A1 Piros Rózsák Egy Mélabús Hölgynek   A2 Ballag Már A Vén Diák   A3 Hű Gitár   A4 Hol Van Az A Nyár?   A5 Van-e S..
1.990 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Válogatás
Slágermúzeum 20 éves a Magyar Hanglemezkiadó vállalat       magyar kiadás..
1.990 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Vámosi János
Vámosi János Megáll az idő LP A1   Megáll Az Idő  Written-By – Bágya A.*, Dénes Gy.*, László E.*    A2   Budapesti Csillagok  Written-By – Nádas G.*, Halász R.*    A3   Nekünk Találkozni Kellett  Written-By – Bágya A.*, Dénes Gy.*   ..
1.690 Ft
Formátum: Vinyl LP Előadó: Bilicsi Tivadar
Bilicsi Tivadar énekel LP   A oldal    :    Mi muzsikus lelkek, én és a holdvilág, asszonykám adj egy kis kimenőt, ujjé a ligetben, jöjjön ki óbudára, három dal, bernát, dal a moziról, néha-néha visszajönnek a tavaszi álm..
1.490 Ft
Formátum: DVD Előadó: Film
Valamit visz a víz (1943) János, a felesége és a kisfiuk boldogan éldegélnek a nagy folyó mellett piciny, de takaros házukban. János halász, szereti a természetet és a családját. És ekkor az idillt megzavarja valami, valami váratlan, valami szokatlan. Egy titokzatos asszonyt sodor partra a víz..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: Film
Magyar klasszikusok 31. - 5 óra 40 - DVD (1939) Tartalom: A történet Párizsban játszódik, ahol az egykori dúsgazdag, világhíres énekesnőt, Eleonórát lakásán megfojtva találják. A gyanú eleinte titkárára terelődik. Ám csakhamar kiderül, hogy túl sok férfinak állt érdekében a díva gyors távozása a..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: Film
Magyar klasszikusok 32. - Café Moszkva - DVD (1935) Tartalom: Az I. világháború idején Lemberg a magyar csapatok kezére kerül, s a városban reked Szuharov orosz tábornok felesége, Verjusa, aki a Café Moszkvában mint énekesnő rejtőzködik. Megpróbálja rávenni Szilágyi főhadnagyot, hogy segítse át ..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: Film
Magyar klasszikusok 33. - Éjféli gyors - DVD (1942) Tartalom: A mozdonyvezető és a fűtő szerelmi vetélytársak, ráadásul ugyanazon az éjszakai expresszen teljesítenek szolgálatot. A gyönyörű lány a mozdonyvezető szerelmét viszonozza, ezért a hoppon maradt férfi bosszút esküszik. A dráma kettejük ..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: Film
Magyar klasszikusok 34. - Fény és árnyék - DVD (1943) Tartalom: Az ünnepelt színésznő, Mária jólétben, boldogságban él férjével és két kisgyermekével. Felkarolja és tanítgatja a kis statisztát, Évát, akiben a tehetségnél sokkal nagyobb a becsvágy, az irigység és az önzés ...   ..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: Film
  Magyar klasszikusok 35. rész     Külvárosi őrszoba (1942) Tóth János, a fiatal rendőr és felettese Nagy Miklós főtörzsőrmester, Angyalföldön teljesít szolgálatot. A börtönből frissen szabadult rablógyilkos, Karcsi meggyilkol egy öregasszonyt, hogy elraboljon tőle egy..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: Film
Magyar klasszikusok 36. - Ember a híd alatt - DVD (1936) Tartalom: Dr. Visky András sehogy sem tud állást kapni, hiába végezte el az egyetemet. Végső elkeseredettségében öngyilkosságot forgat a fejében. Smirgli, a híd alatt lakó, lakások kifosztásából élő csavargó jól ismeri ezt az érzést, de má..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: Film
Magyar klasszikusok 37. - Magdolna - DVD (1941) Tartalom: 1914. Vadászat a Meszlényi-birtokon. Jelen van a külföldről hazaérkezett világhírű zeneszerző, Szilágyi Ákos, a ház asszonyának hajdani szerelme is. Magdolna leküzdi magában a régi vágyat, és otthon marad. Rendezte: Nádasdy Kálmán S..
990 Ft
Tételek: 1 - 28 / 93 (4 oldal)