Menu
Kosár

20.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Diafilm


Formátum: Egyéb Előadó: Szélike és János királyfi diafilm
Szélike és János királyfi Írta: Benedek Elek Rajzolta: a Magyar Szinkron és Videó Vállalat kiadványa alapján János királyfi hetedhét országon át vándorol, hogy megkaphassa a..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Különleges karácsony diafilm
Különleges karácsony Írta: Lendvai Gabriella Rajzolta: F.Győrffy Anna Micike, a mackó sérelmezi, hogy Luca mostanában erősen elhanyagolja egy izgő-mozgó fekete gombolyag, Pamacs miatt.  Szerencsére Apa sem nézi ezt..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Zrínyi Ilona diafilm
Zrínyi Ilona - EXKLUZÍV, limitált kiadás Írta: Szalatnai Rezső Rajzolta: Friedrich Gábor "Zrínyi Ilona szépséges és hősies nő volt. Amikor meghalt, ezt vésték a sírkövére: &bdqu..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Az árvízi hajós diafilm
Az árvízi hajós - EXKLUZÍV, limitált kiadás Írta: Szalatnai Rezső Rajzolta: vydai Brenner Nándor A Wesselényi Miklósnak emléket állító diafilm az 1938-as nagy pesti árvíz alat..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Rumini a Szélkirálynőn diafilm
Rumini a Szélkirálynőn Írta: Berg Judit Rajzolta: 'Kálmán Anna Ruminit a Szélkirálynő kapitánya kimenti a pandúrok kezei közül és felveszi őt hajójára inasnak. Rumini éppen csak kezd..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Kukás Sanyi és a kalóz diafilm
Kukás Sanyi és a kalóz Írta: Molnár-Varga Zita Rajzolta: Hajdú Zsófi - Zsofirka Sanyi, a kukás belefárad a sok munkában és nyaralni megy. Ám a tengeren kalóztámadás éri, amit hősiesen elhárít … és ettől új értelmet nyer az élete. Kód: D34104886  ..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Kicsi Mimi iskolás lett diafilm
Kicsi Mimi iskolás lett Írta: Tamás Zsuzsa Rajzolta: 'Horváth Ildi Lassan vége a nyárnak és Mimi iskolába készül. Iskolatáska, füzetek, beiratkozás, tanévnyitó, új barátok, az első órák és az iskolai élet - mindenről olvashatunk, ami foglalkoztatja ilyenkor a kicsiket. (A mesekön..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Kacifántország diafilm
Kacifántország Írta: Fecske László Rajzolta: Kőhalmi Adél Mi történik, ha egy ország (esetünkben Kacifántország) királya megirigyli udvari bolondja "felhőtlen" életét és..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Egyszervolt komaság diafilm
Egyszervolt komaság Írta: Móricz Zsigmond Rajzolta: Gábor Éva Valamikor réges régen barátságban élt a disznó, a kutya, a macska és az egér. Csakhogy történt valami… Kó..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Bambi diafilm
Bambi Írta: Felix Salten Rajzolta: Dargay Attila/Aczél Eszter Bambinak, mint minden fiatal őzgidának, sok mindent meg kell tanulnia: kik az erdő lakói, kik a barátaik, hogyan élnek az őzek, milyen veszély leselkedik rájuk az erőben és persze az önállósodás nehézségeivel is szembe..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Dr Dolittle utazásai diafilm
Dr Dolittle utazásai Írta: H. Lofting Rajzolta: Benkő Sándor Kód: D34104831 Dr. Dolitte, az orvos, aki ért az állatok nyelvén,  hírül veszi, hogy nagy járvány ütött ki Afrikában, a majmok között. Útnak indul kiséretével, hogy segítséget vigyen. Küldetése sikerrel jár, ám..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Erdei lakodalom diafilm
Erdei lakodalom Írta: Fedina Lídia és Lendvai Gabriella Rajzolta: Németh István Kód: D34104824 Kacsóka postás meghívókat kézbesített:  „Eljött hát a nagy nap, lakodalmunk napja, Ünnepségre vár ma, Nyúl Barna és Berta!"  Felbolydult az egész erdő, nagy lett a sürgés-..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Pinokkió (Dargay Attila rajzaival) diafilm
Pinokkió (Dargay Attila rajzaival) Írta: Collodi nyomán Fedina Lídia Rajzolta: Dargay Attila képregényét diafilmre átdolgozta Aczél Eszter A rakoncátlan fabábu folyton bajba keveredik, hiába prób&..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Kerekítő Manó mini meséi diafilm
Kerekítő Manó mini meséi Írta: J. Kovács Judit és Acsai Roland Rajzolta: Kállai Nagy Kriszta A huncut kis csibe önző módon egyedül magának akarja a finom búzakalászt. Tyúkanyó bünte..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Jó éjszakát, kuflik! diafilm
Jó éjszakát, kuflik! Írta: Dániel András Rajzolta: Dániel András Az elhagyatott réten sem fenékig tejfel az élet! A Hold például úgy tud ragyogni, hogy Fityirc és Valér nem tu..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Hová bújik a Hold? diafilm
Hová bújik a Hold? Írta: Lendvai Gabriella Rajzolta: Szalay György Miért van éjszaka, hová bújik nappal a Hold, miért lesz tél...? -  Bertát és Boldit ez izgatja a legjobban mostanában. A sok &..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Az aranypálca diafilm
Az aranypálca népmese Rajzolta: Gunda Antal A három királyfi elindul világot látni. A legkisebb a jószívűségéért kapott aranypálcával megszabadítja országát az ellenség..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: A pórul járt róka diafilm
A pórul járt róka Orosz rajzfilm alapján írta Vihar Béla   A tolvaj róka menekülés közben belepottyan a festékes bödönbe. A kék-zöld színben pompázó állatot az..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: A kisegér nagy utazása (Népmesekincstár sorozat) diafilm
A kisegér nagy utazása (Népmesekincstár sorozat) A népmeséket válogatta: Bajzáth Mária Rajzolta: Maros Krisztina 2 népmese - A kisegér nagy utazása (eszkimó), Egérke kisasszony vőlegé..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: A huncut kis csibe diafilm
A huncut kis csibe Írta: Kovács Zoltánné Rajzolta: Czeglédi István A huncut kis csibe önző módon egyedül magának akarja a finom búzakalászt. Tyúkanyó büntetésből elzavarja otthonr&o..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Történetek Mátyás királyról diafilm
Történetek Mátyás királyról  diafilm Leírás 3 történet az igazságos királyról, aki a szegények nyomorú sorsán próbált segíteni, s álruhát öltve leplezte le az uraságok hatalmaskodását.  ..
1.290 Ft
Formátum: Diafilm Előadó: Zebra Zoli kalandjai
Zebra Zoli kalandjai   Zebra Zolival saját kárán tanulja meg a közlekedési szabályokat - gyermekeink jobb, ha Zebra Zoli kalandjain okulva ! A szórakoztató mese segítségével a kicsik már időben megismerkedhetnek a legfontosabb tudnivalókkal.    ..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Tündér Ilona diafilm
Tündér Ilona diafilm Írta: Vihar Béla Rajzolta: Bényi Margit, Bognár Magda, Sóti Klára A legkisebb fiú vándorlása során elszegődik kiskocsisnak a királyhoz, aki észreveszi nála Tünd&eac..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Süsü és a Sárkánylány diafilm
Süsü és a Sárkánylány diafilm Írta: Csukás István Rajzolta: László Maya Levél érkezik Süsü apjától, amiben megüzeni: fiának meg kell nősülnie. A vár minden la..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Kuflizenekar (+Odalent a fűben) diafilm
Kuflizenekar (+Odalent a fűben) diafilm Írta: Dániel András Rajzolta: Dániel András A kuflik kedélyes kis életében a semmittevés közepette azért mindig történik valami. Most például zenekart a..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Kicsi Mimi, pici Bori diafilm
Kicsi Mimi, pici Bori diafilm Írta: Tamás Zsuzsa Rajzolta: Horváth Ildi Kicsi Miminek, miután nagytesó lett, most bizony a testvérféltékenységgel is meg kell birkóznia. Pici Bori már egy éves, szület&eacu..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Csütörtök, a kisördög és az ördöngös molnár diafilm
Csütörtök, a kisördög és az ördöngös molnár diafilm Írta: Varró Dániel Rajzolta: Agócs Írisz A három ördögfióka (Bezzeg, Csütörtök és a legkisebb, Sáti..
1.290 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Bengáli tigris a hátsó kertben diafilm
Bengáli tigris a hátsó kertben diafilm Írta: Csiki Andrea Rajzolta: Kovai Fruzsina Nyár, barátok, kaland, izgalmak.  Az öt veszedelem, Lári, Fári, Klári, Sári és a kis Fecó elhatározzák..
1.290 Ft
Tételek: 1 - 28 / 270 (10 oldal)