Menu
Your Cart

Weboldalunk nemrég átalakításra került, modernizálva lett. Egyes funkciók, és az oldal működése még optimalizálás alatt áll.  Szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Diafilm

Diafilm

Formátum: Diafilm Előadó: Rumini a Szélkirálynőn diafilm
Rumini a Szélkirálynőn Írta: Berg Judit Rajzolta: 'Kálmán Anna Ruminit a Szélkirálynő kapitánya kimenti a pandúrok kezei közül és felveszi őt hajójára inasnak. Rumini éppen csak kezd ismerkedni a hajósélettel, amikor kiderül, a hajó titkos megbízatással nagy útra készülődik. ..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2020-09-01
Formátum: Diafilm Előadó: Kukás Sanyi és a kalóz diafilm
Kukás Sanyi és a kalóz Írta: Molnár-Varga Zita Rajzolta: Hajdú Zsófi - Zsofirka Sanyi, a kukás belefárad a sok munkában és nyaralni megy. Ám a tengeren kalóztámadás éri, amit hősiesen elhárít … és ettől új értelmet nyer az élete. Kód: D34104886  ..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2020-09-01
Formátum: Diafilm Előadó: Kicsi Mimi iskolás lett diafilm
Kicsi Mimi iskolás lett Írta: Tamás Zsuzsa Rajzolta: 'Horváth Ildi Lassan vége a nyárnak és Mimi iskolába készül. Iskolatáska, füzetek, beiratkozás, tanévnyitó, új barátok, az első órák és az iskolai élet - mindenről olvashatunk, ami foglalkoztatja ilyenkor a kicsiket. (A mesekön..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2020-09-01
Formátum: Diafilm Előadó: Kacifántország diafilm
Kacifántország Írta: Fecske László Rajzolta: Kőhalmi Adél Mi történik, ha egy ország (esetünkben Kacifántország) királya megirigyli udvari bolondja "felhőtlen" életét és egy napra a bőrébe bújik? Kód: D34104862  ..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2020-09-01
Formátum: Diafilm Előadó: Egyszervolt komaság diafilm
Egyszervolt komaság Írta: Móricz Zsigmond Rajzolta: Gábor Éva Valamikor réges régen barátságban élt a disznó, a kutya, a macska és az egér. Csakhogy történt valami… Kód: D34104855  ..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2020-09-01
Formátum: Diafilm Előadó: Bambi diafilm
Bambi Írta: Felix Salten Rajzolta: Dargay Attila/Aczél Eszter Bambinak, mint minden fiatal őzgidának, sok mindent meg kell tanulnia: kik az erdő lakói, kik a barátaik, hogyan élnek az őzek, milyen veszély leselkedik rájuk az erőben és persze az önállósodás nehézségeivel is szembe..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2020-09-01
Formátum: Diafilm Előadó: Dr Dolittle utazásai diafilm
Dr Dolittle utazásai Írta: H. Lofting Rajzolta: Benkő Sándor Kód: D34104831 Dr. Dolitte, az orvos, aki ért az állatok nyelvén,  hírül veszi, hogy nagy járvány ütött ki Afrikában, a majmok között. Útnak indul kiséretével, hogy segítséget vigyen. Küldetése sikerrel jár, ám..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2020-03-13
Formátum: Diafilm Előadó: Erdei lakodalom diafilm
Erdei lakodalom Írta: Fedina Lídia és Lendvai Gabriella Rajzolta: Németh István Kód: D34104824 Kacsóka postás meghívókat kézbesített:  „Eljött hát a nagy nap, lakodalmunk napja, Ünnepségre vár ma, Nyúl Barna és Berta!"  Felbolydult az egész erdő, nagy lett a sürgés-..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2020-03-13
Formátum: Diafilm Előadó: Pinokkió (Dargay Attila rajzaival) diafilm
Pinokkió (Dargay Attila rajzaival) Írta: Collodi nyomán Fedina Lídia Rajzolta: Dargay Attila képregényét diafilmre átdolgozta Aczél Eszter A rakoncátlan fabábu folyton bajba keveredik, hiába próbálja inteni Cirip, a tücsök, akit segítőtársául rendelt a jó tündér. Pinokkió végül m..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2019-08-15
Formátum: Diafilm Előadó: Kerekítő Manó mini meséi diafilm
Kerekítő Manó mini meséi Írta: J. Kovács Judit és Acsai Roland Rajzolta: Kállai Nagy Kriszta A huncut kis csibe önző módon egyedül magának akarja a finom búzakalászt. Tyúkanyó büntetésből elzavarja otthonról, ám a kiscsibe hamarosan megbánja tettét, és bocsánatot kér. 4 évsza..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2019-08-15
Formátum: Diafilm Előadó: Jó éjszakát, kuflik! diafilm
Jó éjszakát, kuflik! Írta: Dániel András Rajzolta: Dániel András Az elhagyatott réten sem fenékig tejfel az élet! A Hold például úgy tud ragyogni, hogy Fityirc és Valér nem tud tőle aludni.  Le kéne kapcsolni! Kísérleteik kudarcba fulladnak, végül Bélabá felvilágosítja barát..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2019-08-15
Formátum: Diafilm Előadó: Hová bújik a Hold? diafilm
Hová bújik a Hold? Írta: Lendvai Gabriella Rajzolta: Szalay György Miért van éjszaka, hová bújik nappal a Hold, miért lesz tél...? -  Bertát és Boldit ez izgatja a legjobban mostanában. A sok érdekes kérdésre főhőseinkkel együtt mi is választ kaphatunk. (Kis csillagászati le..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2019-08-15
Formátum: Diafilm Előadó: Az aranypálca diafilm
Az aranypálca népmese Rajzolta: Gunda Antal A három királyfi elindul világot látni. A legkisebb a jószívűségéért kapott aranypálcával megszabadítja országát az ellenségtől és elnyeri a tündérlány kezét. Kód: 34104763  ..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2019-08-15
Formátum: Diafilm Előadó: A pórul járt róka diafilm
A pórul járt róka Orosz rajzfilm alapján írta Vihar Béla   A tolvaj róka menekülés közben belepottyan a festékes bödönbe. A kék-zöld színben pompázó állatot az erdő népe fejedelemnek hiszi, ő pedig ezt kihasználva zsarnoki módon kezd bánni velük. A kis sün azonban gyanít val..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2019-08-15
Formátum: Diafilm Előadó: A kisegér nagy utazása (Népmesekincstár sorozat) diafilm
A kisegér nagy utazása (Népmesekincstár sorozat) A népmeséket válogatta: Bajzáth Mária Rajzolta: Maros Krisztina 2 népmese - A kisegér nagy utazása (eszkimó), Egérke kisasszony vőlegénye (burmai) - egy diafilmen. Minden kisegér a legerősebb, a legügyesebb és a legvitézebb szeretn..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2019-08-15
Formátum: Diafilm Előadó: A huncut kis csibe diafilm
A huncut kis csibe Írta: Kovács Zoltánné Rajzolta: Czeglédi István A huncut kis csibe önző módon egyedül magának akarja a finom búzakalászt. Tyúkanyó büntetésből elzavarja otthonról, ám a kiscsibe hamarosan megbánja tettét, és bocsánatot kér. Kód: 34104732  ..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2019-08-15
Formátum: Diafilm Előadó: Történetek Mátyás királyról diafilm
Történetek Mátyás királyról  diafilm Leírás 3 történet az igazságos királyról, aki a szegények nyomorú sorsán próbált segíteni, s álruhát öltve leplezte le az uraságok hatalmaskodását.  ..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2010-10-10
Formátum: Diafilm Előadó: Zebra Zoli kalandjai
Zebra Zoli kalandjai   Zebra Zolival saját kárán tanulja meg a közlekedési szabályokat - gyermekeink jobb, ha Zebra Zoli kalandjain okulva ! A szórakoztató mese segítségével a kicsik már időben megismerkedhetnek a legfontosabb tudnivalókkal.    ..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2015-10-10
Formátum: Diafilm Előadó: Tündér Ilona diafilm
Tündér Ilona diafilm Írta: Vihar Béla Rajzolta: Bényi Margit, Bognár Magda, Sóti Klára A legkisebb fiú vándorlása során elszegődik kiskocsisnak a királyhoz, aki észreveszi nála Tündér Ilona aranyhajszálát. A király megparancsolja, hogy a tündérszép lányt azonnal rabolja el a boszorkától, m..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2018-08-05
Formátum: Diafilm Előadó: Süsü és a Sárkánylány diafilm
Süsü és a Sárkánylány diafilm Írta: Csukás István Rajzolta: László Maya Levél érkezik Süsü apjától, amiben megüzeni: fiának meg kell nősülnie. A vár minden lakója találgatni kezdi, ki lesz a menyasszony, a Kancellár pedig sárkánylány bábut fabrikáltat, amivel Süsüt az udvarlás szabályaira ..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2018-08-05
Formátum: Diafilm Előadó: Kuflizenekar (+Odalent a fűben) diafilm
Kuflizenekar (+Odalent a fűben) diafilm Írta: Dániel András Rajzolta: Dániel András A kuflik kedélyes kis életében a semmittevés közepette azért mindig történik valami. Most például zenekart alapítanak,  amihez egészen furcsa hangszereket kerítenek, azután pedig a fűben hasalva felfed..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2018-08-05
Formátum: Diafilm Előadó: Kicsi Mimi, pici Bori diafilm
Kicsi Mimi, pici Bori diafilm Írta: Tamás Zsuzsa Rajzolta: Horváth Ildi Kicsi Miminek, miután nagytesó lett, most bizony a testvérféltékenységgel is meg kell birkóznia. Pici Bori már egy éves, születésnapjára egy malackát kap ajándékba. Természetesen Mimi is épp azzal szeretne játszani. Id..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2018-08-05
Formátum: Diafilm Előadó: Csütörtök, a kisördög és az ördöngös molnár diafilm
Csütörtök, a kisördög és az ördöngös molnár diafilm Írta: Varró Dániel Rajzolta: Agócs Írisz A három ördögfióka (Bezzeg, Csütörtök és a legkisebb, Sáti) családjában zajlik az élet. Szegény Anyubanyának éppen a morzsákra érkező rágcsálókkal kell megbirkóznia, elküldi hát Csütörtököt az ördö..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2018-08-05
Formátum: Diafilm Előadó: Bengáli tigris a hátsó kertben diafilm
Bengáli tigris a hátsó kertben diafilm Írta: Csiki Andrea Rajzolta: Kovai Fruzsina Nyár, barátok, kaland, izgalmak.  Az öt veszedelem, Lári, Fári, Klári, Sári és a kis Fecó elhatározzák, hogy elkapják a betolakodót, aki Apó kertjét dézsmálja. Titokban sátrat állítanak a kert végébe.....
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2018-08-05
Formátum: Diafilm Előadó: Az aranyszőrű bárány diafilm
Az aranyszőrű bárány diafilm Népmese Rajzolta: Dobi Piroska A szegény ember legkisebb fia útnak indul szerencsét próbálni. Beáll dolgozni egy juhosgazdához,  ahol szolgálatáért egy aranyszőrű bárányt kap jutalmul. Hogy ezzel aztán hogyan nyeri el a királykisasszony kezét, azt megtudha..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2018-08-05
Formátum: Diafilm Előadó: A tizenkét hónap (Népmesekincstár diasorozat) diafilm
A tizenkét hónap (Népmesekincstár diasorozat) diafilm Írta: Újgörög népmese, válogatta: Bajzáth Mária Rajzolta: Kürti Andrea A szegény özvegyasszony kénytelen útra kelni, hogy éhező gyermekeinek ennivalót szerezzen. Az erdőben egy sátorra talál, ahol éppen 12 legény vacsorázik. Elbeszélget..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2018-08-05
Formátum: Diafilm Előadó: Vuk I. diafilm
Vuk I. diafilm Írta: Fekete István Rajzolta: N. Csathó Gizella/Dargay Attila Kód: 34101366 Mese a kölyök rókáról, Vukról, akit az öreg Karak nevel fel. Vuk megtanulja, hogyan lássa el magát, megtanul vadászni....
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2014-09-14
Formátum: Diafilm Előadó: Captain Nemo angol nyelvű diafilm
Captain Nemo (Nemo kapitány) angol nyelvű diafilm Írta: Jules Verne Rajzolta: Antal Szemere Kód: 34103209..
1.290 Ft
Megjelenés dátuma: 2015-10-08
Tételek: 1 - 28 / 272 (10 oldal)