Menu
Kosár

20.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Hangoskönyv

Formátum: CD Előadó: KUFLIK!
KUFLIK! Hangoskönyv 2. CD Dániel András nagy sikerű KUFLIK könyvsorozatából újabb hangoskönyv készült! A második kiadvány az alábbi meséket tartalmazza: Kuflik a hóban című mesekönyv m&aac..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: KUFLIK!
KUFLIK! Hangoskönyv 1. CD A hangoskönyv Dániel András nagysikerű KUFLIK könyvsorozatának alábbi köteteinek meséit tartalmazza: Egy kupac kufli, Kuflik és a nagy eső, Szerintem mindenki legyen kufli!, Jó éjszakát Ku..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Bogyó és Babóca 4.
Bogyó és Babóca 4. – Tündérkártyák 2. (hangoskönyv) CD Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány elválaszthatatlan barátok. Bartos Erika mesehősei sok kedves kalandon keresztül köz..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Bogyó és Babóca 4.
Bogyó és Babóca 4. – Tündérkártyák (hangoskönyv) CD Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány elválaszthatatlan barátok. Bartos Erika mesehősei sok kedves kalandon keresztül köz&ou..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: I. B. Singer-Kern András
 I. B. Singer-Kern András  – A halott hegedűs (hangoskönyv) CD A Nobel-díjas jiddis írónak ez a története is, mint oly sok más, egyszerre tündéri és abszurd: nem elég hogy két szellem költ&ou..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Molnár Ferenc-Németh Kristóf
 Molnár Ferenc-Németh Kristóf – A Pál utcai fiúk (hangoskönyv) CD Molnár Ferenc világszerte ismert regényének alakjai elevenednek meg a lemezen, Németh Kristóf előadásában. A tört&eacut..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Turczi István-Bozó Andrea, Dömötör András, Máté Gábor
Turczi István-Bozó Andrea, Dömötör András, Máté Gábor – Ezt a nőt nagyon (hangoskönyv) CD Turczi István egy mai reneszánsz ember, ha tetszik, hedonista. Élvezi az életet . legyen bármily meglepő..
2.590 Ft
Formátum: CD Előadó: Polcz Alaine
Polcz Alaine – Ideje az öregségnek 1. (hangoskönyv) CD Az ember nem lesz örökké fiatal. Telnek az évek, s azon vesszük észre magunkat, hogy megjelennek az első ősz hajszálak, lassul a mozgásunk, nehezebben mozgunk a lé..
2.590 Ft
Formátum: CD Előadó: Mark Twain-Rátóti Zoltán
Mark Twain-Rátóti Zoltán – Koldus és királyfi (hangoskönyv) MP3 CD Mark Twain történelmi meséje a 16. században, VIII. Henrik korában játszódik. A király 9 éves fia találkozik, ruh&aa..
2.590 Ft
Formátum: CD Előadó: Szabó Magda
Szabó Magda – Sziget-kék mesejáték (hangoskönyv) 2CD A csodálatos kék orvosság megszerzéséről szóló történetnek, melytől a halálosan beteg Mami gyógyulása függ, emberek &e..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Ottlik Géza-Végvári Tamás
Ottlik Géza-Végvári Tamás – Hajnali háztetők  (hangoskönyv) 3CD Mit mondhat egy író a könyvéről? (...) 1943 novemberében írtam, elkeseredésemben és szórakoztatásnak. Négy&..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Janikovszky Éva-Für Anikó
Janikovszky Éva-Für Anikó – Mosolyogni tessék! - Kire ütött ez a gyerek? (hangoskönyv) 3CD Felnőttek és gyermekek egyaránt örömmel hallgathatják Janikovszky Éva történeteit, melyeket át j&aacut..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Pilinszky János-Alföldi Róvert
  Pilinszky János-Alföldi Róvert – Tűz és víz - Pilinszky János versei (hangoskönyv) A CD-n Alföldi Róbert előadásában az alábbi verseket hallhatjuk: Magamhoz; Tilos csillagon; Egy szenvedély marg&o..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Ephraim Kishon-Vallai Péter
Ephraim Kishon-Vallai Péter – Szőkék előnyben - Történetek nem csak szőkéknek (hangoskönyv) 2CD Efrájim Kishon Hoffman Ferencként 1924-ben Budapesten született. Első írói szárnypróbálgatásai &..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Ephraim Kishon-Vallai Péter
Ephraim Kishon-Vallai Péter – Kezicsókolom - Történetek nem csak autósoknak (hangoskönyv) 2CD Efrájim Kishon harminchét nyelvre lefordított könyvei negyvenmillió példányban keltek el. Történetei..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Bohumil Hrabal-Kálloy Molnár Péter
Bohumil Hrabal-Kálloy Molnár Péter – Szigorúan ellenőrzött vonatok (angoskönyv) 2CD Jól ismert történet Milosról, egy békés cseh kisváros vasútállomásának kezdő forgalmistá..
2.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Graham Greene:-Fekete Ernő
Graham Greene:-Fekete Ernő – A tizedik (hangoskönyv) MP3 CD Ez a kis Graham Greene gyöngyszem a második világháború vége felé íródott, de csak a 80-as évek közepén jelent meg. A megszállt Franc..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Mikszáth Kálmán-Szervét Tibor
Mikszáth Kálmán-Szervét Tibor – Kísértet Lublón (hangoskönyv) MP3 CD Igaz történetet kerekít ki, varázsol el Mikszáth csodás humora és fantáziája ebben az 1700 körül ..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Bródy János-Bálint András
Bródy János-Bálint András –Magyarok közt európai – versként hallgatható dalszövegek (hangoskönyv) CD Bálint András előadásában meghallgathatják Bródy János ikonikussá..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Roald Dahl-Stohl András
Roald Dahl-Stohl András – Charlie és a csokigyár (hangoskönyv) MP3 CD A híres-neves Willy Wonkát, a világ legkülöncebb csokigyárosát régóta nem látta senki, épp ezért kelt nagy..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Lackfi János-Csöre Gábor
Lackfi János-Csöre Gábor – Dombontúli mesék (hangoskönyv) MP3 CD A Dombontúli Lakóparkban mindig történik valami. Csigalassú Biztibácsi vigyáz az épülő házakra, a kész lakás..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Nyulász Péter-Für Anikó
Nyulász Péter-Für Anikó – Helka – A Burok-völgy árnyai (hangoskönyv) MP3 CD A tihanyi Soktornyú Kastély népe ünnepre készül: Helka hercegkisasszony hamarosan hivatalosan is trónörökö..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Michael Bond-Pokorny Lia
Michael Bond-Pokorny Lia – A medve, akit Paddingtonnak hívnak (hangoskönyv) MP3 CD Londonban, a Paddington pályaudvaron várakozó Brown házaspár egy kuka mellett hatalmas karimájú fura kalapot pillant meg és alatta egy barna..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Mácsai Pál
Mácsai Pál – Autós mesék (hangoskönyv) CD A hangoskönyvben szerepelnek igazi autók, játékautók, kukásautók, versenyautók, érző és gondolkodó autók, - egy a lényeg: minde..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Darvasi László-Rudolf Péter
Darvasi László-Rudolf Péter – Trapiti (hangoskönyv) MP3 CD Egy szép napon fura kis manócska bukkan fel Kavicsváron, nem tudja honnan és miért jött, csak azt, hogy Bánatos Olivértől a magányos és sz..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Csukás István-Pogány Judit
Csukás István-Pogány Judit – Pom Pom újabb meséi (hangoskönyv) MP3 CD Pom Pom, a leghűségesebb "szőrsipka" visszatér, és vele tartanak barátai, az újkori magyar mesevilág talán legkül&oum..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Vázsonyi Endre-Csuja Imre
Vázsonyi Endre-Csuja Imre –  Rémusz bácsi meséi 2. rész (hangoskönyv) 2CD Rémusz bácsi meséinek főszereplője, ezúttal is, a bátor és furfangos Nyúl, aki mindig túljár a R&oac..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Berg Judit-Ónodi Eszter
Berg Judit-Ónodi Eszter – Hisztimesék • Meseleves (hangoskönyv) CD Berg Judit, a méltán népszerű meseíró, civilben négy gyerek édesanyja, műveiben személyes tapasztalatai alapján szól a k..
2.490 Ft
Tételek: 1 - 28 / 172 (7 oldal)