Menu
Kosár

Hangoskönyv

Formátum: CD Előadó: Rejtő Jenő - Kern András
Rejtő Jenő - Kern András – Az előretolt helyőrség (hangoskönyv) MP3 CD  „Irodalmi bálványok emelkednek és dőlnek le, mozdíthatatlannak hitt idolok hullnak át az idő rostáján, de Rejtő Jenő marad. (...) A tal&aacu..
1.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Rejtő Jenő - Kern András
Rejtő Jenő - Kern András – A tizennégy karátos autó (hangoskönyv) MP3 CD  „Irodalmi bálványok emelkednek és dőlnek le, mozdíthatatlannak hitt idolok hullnak át az idő rostáján, de Rejtő Jenő marad. ..
1.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Esterházy Péter - Alföldi Róbert
Esterházy Péter - Alföldi Róbert  – Hasnyálmirigynapló (hangoskönyv) MP3 CD Aludni volna jó, fél 1 van. Mégiscsak könyv lesz ezekből a füzetekből. Hol írtam erről? Leveleket a kiadónak? Mindegy...
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Márai Sándor-Lukács Sándor
Márai Sándor – A gyertyák csonkig égnek (hangoskönyv) - Lukács Sándor előadásában CD Márai Sándor érzéki regénye olyan, akár egy patinás régiség, magyar és bécsi helyszíneivel, a felszín alatt örvénylő feszültségével, erkölcsi és metafizikai mondanivalójának stílusos megformálásával. (The New Yo..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Müller Péter
Müller Péter – Élőszóval - Hangoskönyv CD Müller Péter mesél. Akik hallották már az előadásait, tudják, hogy ez különös élmény. Hanggal más üzenetet lehet átadni, mint írott szóval. Erről szól egyébként az Örömkönyv egyik legszebb fejezete is. Az élőszóban ugyanis az írónak nemcsak a gondolata..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Szarka Tamás
Szarka Tamás – A gyermek és a korona (Hangoskönyv I-II.) CD Hangoskönyv I.: Rudolf Péter: Az apa éneke Gesztesi Károly: Már hidegre fordult Stohl András: Himnusz a fehér Trabanthoz Pápai Erika: Szálláskereső Mária balladája Dörner György: Úr-ének Eperjes Kár..
4.190 Ft
Formátum: CD Előadó: Gerald Durrell - Szacsvay László
Gerald Durrell – Állati történetek (Esmeralda, A papi papagáj) - hangoskönyv - Szacsvay László előadásában 2CD Gerald Durrell hazánkban a kortárs brit irodalom legnépszerűbb szerzői közé tartozik. Természettudományos ismeretekben gazdag, humoros történetei kedves és kedélyes világot ábrázolnak, ..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Szabó Magda - Ónodi Eszter
  Szabó Magda – Ókút (hangoskönyv) Ónodi Eszter előadásában MP3CD  'Hajdani házunk udvarán számtalan apró kavics tarkállott egy sarokban. Ha esett, felfénylettek a kövecskék, amelyek mi mások lehettek volna, mint drágakövek, mentem volna minden zivatar után kincset gyűjteni, csakhogy t..
2.690 Ft
Formátum: CD Előadó: Berg Judit
Ruminit nem kell bemutatni, hiszen Berg Judit szeretetre méltó hajósinasát mindennagyóvodás, kisiskolás ismeri, kalandjai közös olvasmányok az iskolákban. Mosttízrészes hangjátékban tér vissza hozzánk Rumini! Nem is akármilyenben: aHorváth Illés, Reviczky Gábor, Schnell Ádám közreműködésével készült..
2.690 Ft
Formátum: CD Előadó: Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry – A kis herceg - Alföldi Róbert előadásában - Hangoskönyv MP3 CD „Kérem a gyerekeket, ne haragudjanak, amiért ezt a könyvet egy fölnőttnek ajánlom. Komoly mentségem van rá: ez a..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Karinthy Frigyes
Karinthy Frigyes – Hölgyeim és Uraim! - Humoreszkek - Rudolf Péter előadásában - Hangoskönyv CD    ..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Lackfi János
Lackfi János – Domboninneni mesék - Pogány Judit előadásában - Hangoskönyv CD Elemér, a kölyökfóka, Köles, a denevérfióka, Janka, a vadmacskalány és Dinnye, a hangyászkölyök, a frissen épült Domboninneni lakópark új lakói. Gyorsan összebarátkoznak és nem akármilyen csínyeket követnek el együtt. ..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Csoóri Sándor
Csoóri Sándor – Életem túsza vagyok magam is... - Csoóri Sándor versei a költő előadásában (hangoskönyv) CD..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Rejtő Jenő
Rejtő Jenő – Az elveszett cirkáló - Kern András előadásában - Hangoskönyv MP3 CD  „Irodalmi bálványok emelkednek és dőlnek le, mozdíthatatlannak hitt idolok hullnak át az idő rostáján, de Rejtő Jenő marad. (...) A találkozás Rejtő Jenő és Kern András között sorsszerűnek tekinthető. Sok szín..
1.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Rejtő Jenő
Rejtő Jenő – Az elátkozott part - Kern András előadásában - Hangoskönyv MP3 CD  „Irodalmi bálványok emelkednek és dőlnek le, mozdíthatatlannak hitt idolok hullnak át az idő rostáján, de Rejtő Jenő marad. (...) A találkozás Rejtő Jenő és Kern András között sorsszerűnek tekinthető. Sok színés..
1.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Kosztolányi Dezső, Szacsvay László, Máté Gábor
Kosztolányi Dezső, Szacsvay László, Máté Gábor ‎– A szegény kisgyermek panaszai / A bús férfi panasza CD     A szegény kisgyermek panaszai (Részletek) A1 Mint Aki A Sínek Közé Esett...   A2 ..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Csányi Vilmos
Csányi Vilmos – Jeromos a barátom - hangoskönyv a szerő előadásában CD   A kutyát az ember kiragadta az állatvilágból, itt-ott igazított rajta, és most megdöbbenve észleli, hogy egyben s másban rá hasonlít. Az sem új felfedezés, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Őszintén meg ke..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Felix Salten
Felix Salten – Bambi - Meséli Kováts Adél (Hangoskönyv) MP3 CD   A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Kováts Adél előadásában jelent meg a Hungaroton hangoskönyve: könnyfacsaró történet Bambi, az őz életéről születésétől felnőtté válásáig, realisztikusan mutatva be a természet vad..
1.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Nógrádi Gábor – Pogány Judit
Nógrádi Gábor – Segítség, ember! - Pogány Judit előadásában hangoskönyv CD Tracklist  1. Sün  2. Szíriai aranyhörcsög  3. Ékszerteknős  4. Nyúl  5. Papag..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Illyés Gyula - Lukács Sándor
Illyés Gyula - Kacor király és más kedvencek a 77 magyar népmeséből (hangoskönyv) Lukács Sándor előadásában MP3 CD Illyés Gyula 77 magyar népmeséjéből választottuk ki a hét nagy kedvencet, így kerültek felvételre Lukács Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar szí..
1.490 Ft
Formátum: CD Előadó: A. A. Milne - Koltai Róbert
A. A. Milne: Micimackó - hangoskönyv - Koltai Róbert előadásában MP3 CD Összefoglaló Micimackó és barátainak teljes története Karinthy Frigyes bravúros fordításában.  ..
3.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Lázár Ervin - Mikó István
Lázár Ervin: Bab Berci kalandjai - hangoskönyv - Mikó István előadásában 3CD   Összefoglaló "... Bab Berci nem szerette a füvek, fák, madarak némaságát. Csak a füvek, fák, madarak csendjét szerette. Megvárta, míg fölzengett a bizakodó csönd, és máris az orránál tartott: persze, e mi..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Szabó Magda - Kubik Anna
Szabó Magda: Bárány Boldizsár - hangoskönyv - Kubik Anna előadásában 2CD "... az az ismerős alak, piros cipő, zöld kalap, vállán uzsonnáskosár... Tudod, hogy ki. Ugye, tudod? Bárány Boldizsár." Bárány Boldizsár nagy utat jár be, a másokkal mit sem törődő, iskolakerülő, vásott kisbár..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Fekete István - Széles Tamás
Fekete István: Tüskevár (hangoskönyv) - Széles Tamás előadásában MP3 CD    ..
2.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Helen Fielding - Udvaros Dorottya
Helen Fielding: Mindjárt megőrülök (hangoskönyv) - Udvaros Dorottya előadásában 4CD Tracklist 01 Bridget Jones Naplója 2. Mindjárt Megőrülök!  ..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Fekete István - Gyabronka József
Fekete István: Vuk (hangoskönyv) Gyabronka József előadásában 3CD MP3, 3 korong, 155 perc Fekete István egyik legnépszerűbb ifjúsági regényét Gyabronka József olvassa fel...
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Rejtő Jenő - Rudolf Péter
      Rejtő Jenő: A tizennégy karátos autó (hangoskönyv) Rudolf Péter előadásában MP3 CD Rejtőnek ebben a történetében Gorcsev Iván száguldozik tűzön-vízen keresztül rejtélyes autójával. Ezúttal is izgalmas és mulatságos eseményekben lehet része az olvasónak, il..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Milan Kundera - Rátóti Zoltán
Milan Kundera: Lassúság (hangoskönyv) Rátóti Zoltán előadásában 3CD Milan Kundera korunk két nagy egzisztenciális témáját elemzi ebben a remekül megszerkesztett és igazi intellektuális élvezetet nyújtó, szórakoztató regényben: a rohanást és az exhibicionizmust. A Párizs környéki kastélyszállóban..
2.990 Ft
Tételek: 1 - 28 / 113 (5 oldal)