Menu
Kosár

Mulatós zene

Formátum: CD Előadó: Kaczor Ferenc
Kaczor Üzenem a széllel (CD) Üzenem a széllel - Nem menekülsz tőlem - Nézz a szemembe - Jó éjszakát - Ha táncolsz velem - Menj hát - Miért kavartad fel az életem - Üres lett a kispadunk..
1.990 Ft
Formátum: DVD Előadó: Laci Betyár
Jó Laci Betyár   Vígadója DVD A megjelent dvd egy fantasztikus műsor első állomását tartalmazza. A sorozat, melynek első részét láthatják most, a mi LaciBetyárunk fejében született meg, aki i..
1.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Válogatás
Válogatás - Kívánságpiac Vol 1. CD Tracklist: 1. Márió - Te meg én 2. Komonyi Zsuzsi - Száz év 3. Postás Józsi - Csak veled 4. Hamzai Bálint - Hajnalig részeg 5. Potyautasok - Úgy cs&oa..
1.190 Ft
Formátum: CD Előadó: Komáromi Pisti
Komáromi Pisti – Koncert dalok CD  ..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Lakodalmas Mulatós válogatás 2. - Didivel és Gabriellával
Lakodalmas Mulatós válogatás 2. - Didivel és Gabriellával CD   Megjelent Didi második mulatós válogatás lemeze. A 25 dalt tartalmazó korong, igazi hamisítatlan csemege a mulatós zene szerelmeseinek! A címmel megegyező, Lakodalmas Didivel televíziós műsor, amely nagy sikerrel fut a Muzsi..
2.590 Ft
Formátum: CD Előadó: Válogatás
Válogatás – Nagyfröccs 4 CD A sikerszéria folytatódik! A legújabb, immár negyedik NagyFröccs válogatáslemez igazi hamisítatlan mulatós album a műfaj kedvelői részére! A 23 felvételt felsorakoztató válogatás egy hatalmas mulatós házibuliba hívja a hallgatót. Extra tartalomként egy bónuszdal zárja..
2.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Márió
Márió – Duett Album 2 CD A siker sztori folytatódik! Szinte hihetetlen de már két éve, hogy Fonogram díjas lett a Duett Album 1. De most itt a folytatás, rajta a legnagyobb sztárokkal: Nótár Mary, Jolly, 3+2, Komoyi Zsuzsi, Matyi és a Hegedüs, …       &nbs..
1.190 Ft
Formátum: CD Előadó: Katica
Katica – Így kell ezt csinálni CD Katica második új albumán a könnyed és igényes popzenei dalok mellett az énekesnőtől már megszeretett vidám mulatós dalok is megtalálhatóak. E zenei sokszínűségnek köszönhetően egyre népszerűbb és gyakran szerepel a zenei TV csatornák műsoraiban is. Az album elk..
2.190 Ft
Formátum: CD Előadó: Dudar Feri
Dudar Feri – Végig a házsoron CD Dudar Feri egyre több helyen tűnik fel a hazai zenei TV csatornák műsoraiban. A vidám, mulatós zenéket játszó, civilben gazdálkodással foglalkozó Feri, Postás Józsi segítségével és mentorálásával készítette el bemutatkozó albumát, amellyen saját szerzeményei mell..
2.190 Ft
Formátum: CD Előadó: Eldorado
Eldorado – Vinnélek magammal CD Az Eldorado együttes tagjai, Szandra és Attila 2013-óta alkotják a formációt. Nem csak a színpadon, de a hétköznapokban is egy párt alkotnak. Zenei stílusuk a Mainstream-pop. Saját dalaik és átdolgozásaik is ebben a stílusban íródtak. 2019-ben egy válogatás lemeze..
2.190 Ft
Formátum: CD Előadó: Válogatás Sihell Ferry szerzeményeiből
Válogatás Sihell Ferry szerzeményeiből ‎– Mulassunk CD Sihell Ferry nem csupán az egyik legnépszerűbb mulatós előadók egyike, hanem sokszínű zeneszerző is. Ezen az új albumon tizenegy Ferry által hangszerelt és írt dal található olyan előadók tolmácsolásában mint Csocsesz, Babai Norbi, Henn..
790 Ft
Formátum: CD Előadó: Sihell Ferry - Henna
Sihell Ferry - Henna ‎– Ami marad annyi harag CD A népszerű zenei tv csatorna egyik legnépszerűbb műsora a Dallamokon át Sihell Ferry-vel. Ferry és Henna évek óta a legfelkapottabb előadók a mulatós sztárok között. Évi több száz fellépés itthon és a határon túl, valamint 9 kiadott lemez ..
1.090 Ft
Formátum: CD Előadó: Bangó Margit
Bangó Margit – Mulassatok cigányok CD Tracklist 1. Megjöttek a fiúk  - Hajam-hajam szála  - Ó, nagyvilág  - Azért, mert az ingem foltos 2. Álom volt a mi szerelmünk 3. Elmegyek én messze tőled 4. A magyaros alján 5. Temerav  - Lisa, Lisa  - A namény..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Kadlott Karcsi
Kadlott Karcsi – Gyűjteményes válogatás 1. 3CD  ..
4.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Ferry
Ferry  ‎– Féltelek   1 Féltelek 3:33 2 Csak Veled Szép A Reggel 3:17 3 Neked Adom 3:08 4 Add Ma A Szívedet 3:20 5..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Sláger Tibó
Sláger Tibó – Amikor a rózsák… CD Sláger Tibó az egyik legsikeresebb zeneszerző ma Magyarországon. Számtalan mulatós és tánczenei dal fűződik munkásságához, amelyeket több tucat előadó énekelt fel és lett belőlük országszerte ismert és népszerű sláger. Kék a szeme című dala több mint 120 lemezen..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Válogatás
Válogatás – Lakodalmas #1 - Didivel és barátaival CD Megjelent a Didi legújabb lemeze, ezúttal egy válogatásalbumot készített rajongóinak. A 22 dalt tartalmazó korong, igazi hamisítatlan csemege a mulatós zene szerelmeseinek! A címmel megegyező, Lakodalmas Didivel televíziós műsor, amely nagy ..
2.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Válogatás
Válogatás – Dallamokon át dallamai 3. CD Harmadik részéhez érkezett a Dallamokon át televíziós zenei műsor előadóit bemutató válogatásunk. A lemezen olyan előadók hallhatóak mint Kaly, Henna, Sihell Ferry, Vanessza, Didi, Babai Norbi és sokan mások. Lendületes, friss mulatós és popslágerek azokn..
1.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Sláger Tibó
Sláger Tibó – Kék a szeme - Best of CD Sláger Tibó az egyik legsikeresebb zeneszerző ma Magyarországon. Számtalan mulatós és tánczenei dal fűződik munkásságához, amelyeket több tucat előadó énekelt fel és lett belőlük országszerte ismert és népszerű sláger. Kék a szeme című dala több mint 120 le..
1.090 Ft
Formátum: CD Előadó: Válogatás
Válogatás – Nagyfröccs 3 CD A nagysikerű mulatós válogatás újabb epizódja hamarosan megjelenik. A 21 dalt tartalmazó válogatás, igazi hamisítatlan csemege a mulatós zene szerelmeseinek! A címmel megegyező / NagyFröccs / televíziós műsor, amely nagy sikerrel fut a Muzsika Tv műsorán, garancia a s..
2.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Pietro
Pietro ‎– Elmulatom minden pénzem CD Pietro a Muzsika Tv felfedezett új mulatós előadójának bemutatkozó albuma. Pietro az ózdi származású előadó már kamaszként a helyi lakodalmak zenészeként gyűjtötte tapasztalatát, amit pár év elteltével saját dalok írásával épített tovább. Dalai méltán le..
2.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Válogatás
Válogatás – Dallamokon át dallamai… Sihell Ferryvel és barátaival CD A Sihell Ferry által vezetett Dallamokon át című műsor legjobb előadóiból álló válogatásán második részén a mulatós és tánczenei műfaj legjobb előadói szerepelnek. 18 vidám és pörgős dal a műfaj szerelmeseinek.   Dal..
790 Ft
Formátum: CD Előadó: Sihell Ferry - Henna
Sihell Ferry - Henna ‎– Kedvenc dalaink 2 (papírtokos) CD A népszerű zenei tv csatorna egyik legnépszerűbb műsora a Dallamokon át Sihell Ferry-vel. Ferry és Henna évek óta a legfelkapottabb előadók a mulatós sztárok között. Évi több száz fellépés itthon és a határon túl, valamint 7 kiadott l..
790 Ft
Formátum: CD Előadó: Didi & Gabriella
Didi & Gabriella - Tűzpiros rózsaszál CD Didi és Gabriella első közös lemezén a mulatós király Didi L’amour és Gabriella a Muzsika TV Lakodalmas zenei műsor házigazdáinak 20 új dala található. 1. Jaj de baró 2. Ki avelt a bíró 3. A szeme kéklő 4. Tűzpiros rózsaszál 5. Al..
2.190 Ft
Formátum: CD Előadó: Jolly & Suzy
Jolly & Suzy – Best of CD     Igazi sláger parádéval jelentkezik a mulatós pár! A most megjelenő Best of albumon 19 dal található, köztük olyan is, mely most először kerül CD lemezre! - Szeretlek S-sel - Loca Loca - Hófehér orgonák - Gyere, ölelj most át - Lej mam..
1.090 Ft
Formátum: CD Előadó: Jolly és Suzi
Jolly és Suzi  Best of  CD Igazi sláger parádéval jelentkezik a mulatós pár! A most megjelenő Best of albumon 19 dal található, köztük olyan is, mely most először kerül CD lemezre! - Szeretlek S-sel - Loca Loca - Hófehér orgonák - Gyere, ölelj most át - Lej mamo lej - Dal..
1.090 Ft
Formátum: CD Előadó: Pataky Attila
Pataky Attila ‎– Dáridó Pataky-módra CD 1.   Tracklist 1. Megdöglött A Bíró Lova   2. Három Deci Köménymag   3. Eladom A Lovamat   ..
2.690 Ft
Formátum: CD Előadó: Kis Palika
Kis Palika – Viharban születtem CD Kis Palika második albuma nagyon szenvedélyesre sikeredett. Az új CD-n a mulatós ritmusos művek mellett megtalálhatók még Funky, Pop, Dance és roma tradicionális stílusú zeneművek is. Érdemes meghallgatni Palika új lemezét minden zenei ízlést kielégít az új alb..
2.990 Ft
Tételek: 1 - 28 / 130 (5 oldal)