Menu
Kosár

20.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Azonnal kapható DVD filmek
 Teljes DVD lista letöltés Excelben.

A filmek egy részét a gyártóktól, másik részét gyűjteményekből vásároljuk.

Formátum: DVD Előadó: THE STRAIGHT STORY
THE STRAIGHT STORY DVD DAVID LUNCH FILMJE Alvin Straight 73 éves özvegyember, aki beszédhibás lányával, Rose-zal éldegél az Iowa állambeli Laurens városkában. Afféle régimódi cowboy, saját &e..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: GASZTRONÓMIA KALANDOZÁSOK FLOYDDAL (MAGYAR SZINKRONOS)
GASZTRONÓMIA KALANDOZÁSOK FLOYDDAL DVD (MAGYAR SZINKRONOS) AZ ÉVSZÁZAD SZAKÁCSA! RENDEZTE MIKE CONNOR HANG MAGYAR,ANGOL KÉPARÁNY 4:3 HOSSZ 89 PERC FORGALMAZZA IPH KFT..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: BORTÚRA KÉSSEL-VILLÁVAL - MAGOS ZOLTÁNNAL
BORTÚRA KÉSSEL-VILLÁVAL - MAGOS ZOLTÁNNAL DVD Magos Zoltán a Bortúra késsel-villával műsorvezetője a jól értesültek biztonságával, de nem a mindentudók rátartiságával mutatja be a ..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: AZ ELVESZETT KRISTÁLY NYOMÁBAN
AZ ELVESZETT KRISTÁLY NYOMÁBAN DVD Gaya földjén a napenergiát a Dalamit kristály biztosítja. Itt él Boo, a zseniális feltaláló és barátja Zino. A két szamárfülű legény ősi ellens&eac..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: HITMAN - A 47-ES ÜGYNÖK
HITMAN - A  47-ES ÜGYNÖK DVD A 47-es ügynök (Rupert Friend - Homeland) a tökéletes fegyver: gyors, kegyetlen, embertelen. Nem is ember igazán: egy génlaboratóriumban született, és minden tulajdonságát úgy a..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: ÉS HAMAROSAN A SÖTÉTSÉG
ÉS HAMAROSAN A SÖTÉTSÉG DVD Két fiatal lány, Ellie (Odette Yustman - Már megint Te, A túlvilág szülötte) és Stephanie (Amber Heard - Zombieland, Ananász expressz) Argentína festői szépségű t&..
1.390 Ft
Formátum: DVD Előadó: LEGENDÁS HELYEK, AMELYEKET LÁTNI KELL - LENYŰGÖZŐ BOLYGÓNK
LEGENDÁS HELYEK, AMELYEKET LÁTNI KELL - LENYŰGÖZŐ BOLYGÓNK DVD Legendás helyeket választottunk ki - a természet legszebb képződményeit, emberi kéz alkotta lenyűgöző épületeket és a vadon felejthetetlen elő..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: HAJÓVAL A VILÁG LEGSZEBB TÁJAIN - ROMANTIKUS...
HAJÓVAL A VILÁG LEGSZEBB TÁJAIN DVD - ROMANTIKUS EURÓPA INDULJON EL EGY ROMANTIKUS UTAZÁSRA EURÓPA VÍZI ÚTJAIN, AZ ÉSZAKI TENGEREKEN KERESZTÜL A NAGY FOLYÓKON ÁT A KÁPRÁZATOS FÖLDKÖZI-T..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: A RÉGMÚLT KALANDOS FELTÁRÁSA - EURÓPA....
A RÉGMÚLT KALANDOS FELTÁRÁSA DVD - EURÓPA ÉS A FÖLDKÖZI TENGER TITKAI - MÍTOSZOK ÉS LEGENDÁK VIZSGÁLJA MEG ÚJ SZEMSZÖGBÖL AZ ÓKORI CSODÁKAT, ÉS FEDEZZE FEL AZ IGAZSÁG..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: A RÉGMÚLT KALANDOS FELTÁRÁSA - A KELET....
A RÉGMÚLT KALANDOS FELTÁRÁSA  DVD - A KELET TITKAI - ŐSI UTAZÁSOK KÖVESSE A HÍRES SELYEMUTAT ÉSFEDEZZE FEL AZON VÁROSOK CSODÁLATOS MARADVÁNYAIT, MELYEK RÉGES RÉGEN A KELETI KERESKEDELEM LEGFONTO..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: PÓKER KÓDEX KEZDŐKNEK
PÓKER KÓDEX KEZDŐKNEK DVD Többen nézik a pókerközvetítéseket a tévében, mint ahányan a labdarúgó közvetítéseket vagy a Forma 1-et, ami igazán hihetetlennek tűnik. Az elnökök ..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: SHINOBI/ AZ ÉJSZAKAI VADÁSZ
SHINOBI/ AZ ÉJSZAKAI VADÁSZ DVD 2 DVD Shinobi A hegyekben elrejtve két ellenséges ninjaklán , s csak arra várnak, hogy fönöeik fegyverbe szólítsák őket.Csakhogy a birodalomban időközben a béke let..
1.990 Ft
Formátum: DVD Előadó: EGY CSEPP ÁLOM
EGY CSEPP ÁLOM DVD Trona, Kalifornia. Egy Istentől elhagyatott város, amely már csaknem teljesen üres. A vidék kiszáradt, a víz szennyezett, mérgezett a talaj. Nincs itt semmi. Az omladozó házakban drogosok és hajlé..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: A THIBAULT CSALÁD 1-2. RÉSZ
A THIBAULT CSALÁD 1-2. RÉSZ LES THIABULT (2003) - FRANCIA Megjelent: 2006.10.31   Mûfaj: Dráma, TV sorozat Rendezte: Jean..
1.490 Ft
Formátum: DVD Előadó: KISPÁLYA
KISPÁLYA DVD MODERN KLASSZIKUSOK KIVÁLÓAN RENDEZETT MÉLY ÉS MEGHATÓ FILM EGY NAGYON MAI CSALÁDRÓL (LA  STAMPA) RENDEZTE KIM ROSSI STUART HANG MAGYAR,ANGOL FELÍRAT MAGYAR HOSSZ 105 PERC KÉPARÁNY16:9..
1.390 Ft
Formátum: DVD Előadó: A RÉGMÚLT KALANDOS FELTÁRÁSA - A KELET....
A RÉGMÚLT KALANDOS FELTÁRÁSA  DVD - A KELET TITKAI - ŐSI UTAZÁSOK KÖVESSE A HÍRES SELYEMUTAT ÉSFEDEZZE FEL AZON VÁROSOK CSODÁLATOS MARADVÁNYAIT, MELYEK RÉGES RÉGEN A KELETI KERESKEDELEM LEGFONTO..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: IDŐBANDÍTÁK / BETOLAKODÓK
IDŐBANDÍTÁK / BETOLAKODÓK DVD DUPLA DYNAMIT SOROZAT 2 FILM 1 DVD-N Időbanditák: Az élénk fantáziájú kisfiú, Kevin egyszerű angol hétköznapjait éli a fogyasztói társadalom rabjáv&aa..
1.390 Ft
Formátum: DVD Előadó: A BOSSZÚ HARCOSA
A BOSSZÚ HARCOSA DVD Hero a harcművész dinasztia sarja, egy nap lemészárolva találja családját. Bosszút esküszik és leszámol a bandával, akik el akarták rabolni családi örökségé..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: VÉGSŐ ÁLLOMÁS
VÉGSŐ ÁLLOMÁS DVD RENDEZTE JAMES WONG SZEREPLŐK DEVON SAWA, ALI LARTER, KERR SMITH HANG MAGYAR,ANGOL,LENGYEL,CSEH FELÍRAT MAGYAR,ANGOL,LENGYEL,CSEH,ROMÁN,BOLGÁR,SZERB.... HOSSZ 94 PERC KÉPARÁNY 16:9 FORGALMAZZA GAMMA HOME..
1.390 Ft
Formátum: DVD Előadó: BAMBANŐ (SZINKRONIZÁLT VÁLTOZAT)
BAMBANŐ DVD SZINKRONIZÁLT VÁLTOZAT Josie Geller (Drew Barrymore) nem tökéletes felnőtt, de kamasznak maga volt a két lábon járó szerencsétlenség. 25 éves, és híres újságíró szer..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: TÜSKEVÁR (2 DVD EXTRA)
TÜSKEVÁR DVD  2 LEMEZES EXTRA VÁLTOZAT Rendezte: Fejér Tamás Szereplők: Bánhidi László, Seregi Zoltán, Barabás Tibor, Petrik József, Zenthe Ferenc, Dajka Margit... Hang magyar Felírat - Hossz ..
2.290 Ft
Formátum: DVD Előadó: C.S. LEWIS ÉS A NARNIA KRÓNIKÁI
C.S. LEWIS ÉS A NARNIA KRÓNIKÁI DVD AZ OROSZLÁNRÓL, A BOSZORKÁNYRÓ ÉS A RUHÁSSZEKRÉNYRŐL SZÓLÓ, KLASSZIKUSNAK SZÁMÍTÓ MESE ÍRÓJÁNAK IGAZ TÖRTÉNETE..... H..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: LEGENDÁK NYOMÁBAN 15. - ROBIN HOOD LEGENDÁS ÉLETE
LEGENDÁK NYOMÁBAN 15. - ROBIN HOOD LEGENDÁS ÉLETE DVD ROBIN HOOD LEGTÖBBÜNK SZÁMÁRA AZ IGAZI ROMANTIKUS HŐS, AZ ARANYSZÍVŰ BUJDOSÓ, KALANDJAI 200 ÉVE BÜVÖLIK EL A KÖZÖNSÉGET...... HANG MAGYAR..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: EZERARCÚ VILÁG 12. - KARIB-SZIGETEK
EZERARCÚ VILÁG 12. - KARIB-SZIGETEK DVD A varázslatos szubtrópusi szigetvilág, az Atlanti-óceán és a Karib-tenger találkozásánál helyezkedik el. Az idelátogatók számára a tök&eacut..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: EZERARCÚ VILÁG 13. - DÉL-ANGLIA, WALES
EZERARCÚ VILÁG 13. - DÉL-ANGLIA, WALES DVD Nagy Britannia területén él a Föld egyik legbefolyásosabb nemzete. A világ legjobb popzenéjéről is nevezetes ország déli részének felfedezés&eacut..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: EZERARCÚ VILÁG 8. - DÉL-INDIA
EZERARCÚ VILÁG 8. - DÉL-INDIA DVD A Föld második legnépesebb országa a misztikus és sokszínû kultúrák világa, amely rendkívül változatos konyhamûvészettel büszkélked..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: EZERARCÚ VILÁG 14. - MAROKKÓ
EZERARCÚ VILÁG 14. - MAROKKÓ DVD Az egzotikus tengerparti királyság Észak-Afrikában található, és a Gibraltári-szoros választja el Európától. Gasztronómiai utazásunkat a legend&a..
990 Ft
Formátum: DVD Előadó: TERMÉSZETI ERŐK NYOMÁBAN - A FÖLD LÁNGLELKE
TERMÉSZETI ERŐK NYOMÁBAN - A FÖLD LÁNGLELKE DVD Természeti erők nyomában Szelídítetlenek és kiszámíthatatlanok, gyakran az emberiség legnagyobb katasztrófáit idézik elő. A természeti erő..
990 Ft
Tételek: 1 - 28 / 5996 (215 oldal)