Menu
Kosár

30.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

  • Language
    • HU
    • EN

Beatles kódex könyv
Megjelenés: 2022-05-20

Beatles kódex könyv (Könyv) | Lemezkuckó CD bolt
Beatles kódex könyv
Megjelenés: 2022-05-20

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
7.990 Ft
  • Előadó: Beatles kódex könyv
  • Formátum: Könyv

Leírás

Marsi József Beatles kódex könyv

 

Ha már túljutottál az alapokon és mélyebbre merülnél a Beatles lemezeinek, dalainak feneketlen tengerében, akkor a Magyarországon megjelent legrészletesebb Beatles könyv neked szól! Itt egyben megtalálható minden olyan információ az összes dalról, amit a Beatles – az eddigi ismereteink szerint – valaha is felvett, beleértve a lemezeiken soha meg nem jelent saját szerzeményeket, feldolgozásokat vagy házi demókat.

A Beatles Kódex több mint 1100, a Beatles együttes által rögzített dal izgalmas történetét tartalmazza és minden egyéb tájékoztatást, ami azokról elérhető. 400 lemezt tárgyaló, részletes angol és amerikai diszkográfia segít eligazodni az együttes kis, közép és nagylemezei, promóciós anyagai, flexi lemezei, válogatás albumai között. Megszámlálhatatlan érdekes sztori olvasható a Beatles lemezek megjelenéséről, azok változatairól, sikerlistás helyezéseiről, a mátrixszámokról, a nyomólemez és az anyakódokról, valamint mindenféle olyan Beatlest érintő történetről, ami a dalokhoz, valamint a lemezek kiadásához kapcsolódik. A fentieken kívül helyet kapott az összes olyan TV, vagy rádióműsor, melyekben az együttes valaha is közreműködött, beleértve a TV és mozifilmeket is, amikről egytől – egyig érdekfeszítő információkat olvashatunk.

A könyv még tartalmaz egy hatalmas adatbázist az összes Beatles dal hivatalos úton megjelent változatairól, a sztereó, vagy mono keverések különbségeiről és még sok-sok mindent. Beatles gyűjtők, kutatók részére kötelező és erősen ajánlott olvasmány azok számára is, akik még több mindent szeretnének megtudni az együttes teljes életművéről."

Köszönettel:

Marsi József