Menu
Kosár

30.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

  • Language
    • HU
    • EN

Sosem voltak véletlenek- Zenére hangolt élet
Megjelenés: 2020-03-13

Szirmai Tamás Sosem voltak véletlenek- Zenére hangolt élet (Könyv) | Lemezkuckó CD bolt
Sosem voltak véletlenek- Zenére hangolt élet
Megjelenés: 2020-03-13

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
3.500 Ft
  • Előadó: Szirmai Tamás
  • Formátum: Könyv

Leírás

Szirmai Tamás  Sosem voltak véletlenek- Zenére hangolt élet  könyv+CD

A kötet szerzője, Szirmai Tamás maga is tehetséges zongorista és zeneszerző, édesapjáról, az ének-, zongora- és harmonika-művész, nótaszerző, Szirmai Lászlóról írt életrajzi regényt. A kötet bevezetőjében az Országos Szórakoztatózenei Központ (OSZK) igazgatójáról számos, a könnyűzenében nagy nevet szerzett kortárs énekes (pl.: Poór Péter, Csuka Mónika és mások) emlékezik meg.
>
> A könyv Szirmai Lászlóról szóló, zenére hangolt családregény. A főhős 87 éves zeneszerző, dalszövegíró, bárzongorista, az Országos Szórakoztató Központ,aktív igazgatója. Aki évtizedeken át nagyon sokat tett leginkább a szórakoztatózenészek a magyarnóta műfaj és a cigányzene érdekében. Nem véletlenül lett mindkettő Hungarikum.
> Könyvében feltárul az elmúlt ötven év könnyűzenei, magyarnóta világa, sok izgalmas történet tükrében. A könyvhöz CD melléklet is tartozik.
>
> Magán kiadás, kiadás éve: 2020.
>
> Mérete: 180mm X 214mm,  290 oldal
>
> A könyv olvasása közben a műfajt szeretők számára meglehetősen sok kulissza titokra is fény derül. Tekintettel arra, hogy Szirmai László szinte az "utolsó mohikán" , aki főleg a XX.     században legnépszerűbb műfajt a XXI.századba tudta átemelni. Ezzel egyszeri és megismételhetetlen.