Menu
Kosár

30.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

  • Language
    • HU
    • EN

Vissza hozzád
Megjelenés: 2009-02-10

Váczi Eszter Quartet Vissza hozzád (CD) | Lemezkuckó CD bolt
Vissza hozzád
Megjelenés: 2009-02-10

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
2.990 Ft
  • Előadó: Váczi Eszter Quartet
  • UPC: 4258
  • Formátum: CD
  • Gyári szám:: TTCD117

Leírás

Váczi Eszter azon szerencsés jazz énekesnők közé sorolható Magyarországon, akinek nevét nem csak a kifejezetten jazz iránt rajongók ismerik. Vokalistakén közreműködött számos produkcióban és lemezen, különféle stílusokban. A Geszti Péter alapította Jazz+Az együttesnek köszönhetően egyedi hangjával a populárisabb műfajok kedvelőinek körében is nagyon népszerű előadó lett. Beryvel készített Egyedül c. duettje pedig a rádiós játszási listák élén egy évig trónolt. Mindezek mellett folyamatosan teltházas koncerteket adott a Gátos Iván vezette Szörp zenekarával a jazz és a funky szerencsés ötvözetében olyan új irányzatot követve, amely addig magyar nyelven nem volt hallható. Esztert a korábbi Szörp zenekarából Gátos Iván kíséri zongorán, Gátos Bálint basszusgitáron és Mike Zsolt dobokon.

                         A zenekar vezetőjének és zeneszerzőjének, Gátos Ivánnak a Váczi Eszter szólólemez és produkció összeállításával alapvető törekvése a magyar könnyűzenei élet minőségi színvonalának emelése, a popzene kulturális jelentőségének megerősítése, a hazai jazz díva kultusz megalapozása. A kompozíciók megírásánál Iván kifejezetten Eszter kellemesen fátyolos és egyedi hangjára állította össze a repertoárt. A 2008 őszére tervezett kiadványon a saját szerzemények mellett ismertebb slágerek is felkerülnek teljesen új felfogásban, új hangszerelésében.

A szóló produkció azért is nagyon érdekes, mert a dalok szövegét Eszter írja, ami tartalmát tekintve hűen tükrözi az énekesnő finoman nőies lelkivilágát. A produkció Budapesten, Prágában és Luxemburgban nagy sikerrel mutatkozott be a nagyközönség előtt. A kiadvány létrehozásának tervei között szerepel egy közös duett létrehozása világsztár közreműködésével, illetve egy animációs videó klip készítése is.

 


Tracklista
Szemtől szemben
Keresd velem!
Itt és most
Mit tennél a helyemben?
Voltak órák
Vissza hozzád
Szeretném megpróbálni
Néha csak
Elmondtál mindent
Hóesés
Te nem tudod, mi az a szerelem