Menu
Kosár

30.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

  • Language
    • HU
    • EN

Liliput Hollywood CD
Megjelenés: 2019-07-12

Tankcsapda Liliput Hollywood CD (CD) | Lemezkuckó CD bolt
Liliput Hollywood CD
Megjelenés: 2019-07-12

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
1.700 Ft
  • Előadó: Tankcsapda
  • Formátum: CD

Leírás

Tankcsapda - Liliput Hollywood CD

 

2019 októberben új lemezzel jelentkezett a Tankcsapda.

Az album érdekessége, hogy a CD borítója lentikuláris nyomatot kapott, azaz a ma már retró kategóriás kacsintós pénztárcához hasonlóan megelevenedik a kétdimenziós felület, a frontoldalon mozgatásra a három zenész átváltozik.

Nyolc év alatt ez a negyedik stúdiólemezem a Tankcsapdában”- mondta Sidlovics Gábor Sidi. „Talán erre volt a legtöbb időnk felkészülni és talán ez készült jó értelemben a legnyugodtabban, kapkodás nélkül és szerintem ez nagyon hallatszik is a lemezen. Amikor bevonultunk annak idején a stúdióba, 16 dalnak volt a váza felvéve, amiből végül 11-et rögzítettünk, 10 került fel az albumra. Én nagyon örülök, hogy sikerült visszakanyarodnunk több dal erejéig is ehhez a lazább és különösebb megfejtések nélküli Tankcsapdához, de vannak rajta olyan dalok is, amik viszont olyan szinten beledöngölnek a földbe, hogy nehéz lesz belőle felállni. Nagyon sokszínű lemez mind hangszerelésileg, mind szövegileg.”

Ez az a 10 dal, ami nagyon jól és méltóképpen tükrözi a Tankcsapdát 2019-ben” – folytatta Lukács Laci. „Az új dalok kiválóan illeszkednek abba a sorba, hogy nem volt két egyforma lemezünk soha a zenekar semmilyen korszakában, mert mindig is benne volt a Tankcsapdában az, hogy igyekszünk új utakat keresni, új dolgokat megtalálni, azzal együtt, hogy ha valaki meghallgatja, akkor azonnal tudja, hogy ez egyébként egy Tankcsapda lemez.

1. A világ posztol
2. Szevasz öcsém
3. Megölni engem
4. A gyűlölet a régi
5. Ülj le mellém
6. Pattanások és szemüvegek
7. Liliput Hollywood
8. Amit a vér kíván
9. Hívjuk inkább úgy
10. Nincsenek szavak