Menu
Kosár

20.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Vár reánk az ünnep
Megjelenés: 2020-11-15

Soltész Rezső Vár reánk az ünnep (CD) | Lemezkuckó CD bolt
Vár reánk az ünnep
Megjelenés: 2020-11-15

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
2.990 Ft
  • Előadó: Soltész Rezső
  • Formátum: CD

Leírás

Soltész Rezső – Vár reánk az ünnep CD megjelent 2020. 11.15-én!

A LEGSZEBB KARÁCSONYI DALOK MAGYARUL

Az énekes korábban megjelent Boldog karácsony c. albuma több mint 100. 000 példányban kelt el a bakelit korszakban. A saját szerzeményű dalok még napjainkban is sok család karácsonyi ünnepét teszik meghitté. Rezső most megjelenő új albumán a világ legismertebb XMAS dalai szólalnak meg, közülük jónéhány az előadó fordításában, az ünnephez kapcsolódó legszebb gondolatokkal.

A szövegíró szerzőtársai ezúttal: Chris Rea ( Driving home for Christmas ), Irving Berlin ( White Christmas ), Hughe Martin ( Have yourself a Merry Little Christmas ), vagy Kim Gannon ( I’ll be home for Christmas ), de mellettük John Lennon ( Merry Xmas ) és a Csendes éj című klasszikus karácsony dalok is felcsendülnek Rezső avatott előadásában.

Soltész Rezső második karácsonyi albuma különleges ünnepi hangulatot áraszt, melynek zenei hangszerelése és a legendás énekes hiteles előadása gyakran csal könnyeket a hallgatók szemébe.

A CD slágerei:

Vár reánk az ünnep ( Driving home for Christmas) / Hát boldog karácsonyt ( Marry Xmas) / Csengő szól ( Jingle bells) / Szép ünnep ( White Christmas ) / Hulla a hó ( Let is snow ) / Legyen szép és boldog a karácsony ( Have yourself a Merry Little Christmas ) / Várj reám ma este ( I’ll be home for Christmas ) / Édes Jézusunk (When the Child is born) / Hol van az a kis falú ( Turaluraluralu ) / Kéz a kézben ( Winter Wonderland ) / Csendes éj ( Stille Nacht ) / Mennyből az angyal