Menu
Kosár

30.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

  • Language
    • HU
    • EN

X
Megjelenés: 2014-06-23

SHEERAN,ED X (CD) | Lemezkuckó CD bolt
X
Megjelenés: 2014-06-23

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
3.890 Ft
  • Előadó: SHEERAN,ED
  • SKU: 2564628590
  • Formátum: CD
  • Gyári szám:: 2564628590

Leírás

Ed Sheeran X CD

 

2014. június 23-án jelenik meg a rendhagyó brit szívtipró, Ed Sheeran várva-várt új lemeze, az ’x’ (ejtsd: multiply). A kiadvány Ed Sheeran második stúdióalbuma, melyről a „Sing” című beharangozó kislemez az elmúlt hetekben meghódította a világot. A „Sing” producere Pharrell Williams volt, akivel Sheeran a Grammy-gálán találkozott és nem sokkal ezután stúdióba is vonult, hogy megálmodja ezt az akusztikus alapokra épülő fülbemászó slágert. A felvétel nemrég meghozta a brit előadó első ausztrál #1 single-jét, miközben az Egyesült Államokban is a legmagasabb pozícóban debütáló Ed Sheeran track lett. A dal tudatosan merít Justin Timberlake első lemezéből, mely Ed egyik kedvenc albuma. 

Az egyszerre lágy és rekedtes hangú Suffolk-i énekes saját szerzeményeivel indult neki a sikerhez vezető rögös útnak, és olyan felvételekkel, mint a „The A Team”, a „Lego House” és a „Give Me Love”, úgy tűnik, hosszú időre beírta magát a zenetörténelembe. A 23 éves, Ivor Novello és kétszeres Brit Award nyertes Ed Sheeran ’+’ című bemutatkozó albuma Európában és az USA-ban egyaránt osztatlan sikert aratott, a korongból több milliót adtak el világszerte. Ezek után nem meglepő, hogy rajongók milliói várják tűkön ülve, hogy mit lép legközelebb a Billboard magazin címlapját is megjárt zenész-dalszerző.

 Az új lemez húzódala, a „Sing” mellett egy másik igazán különleges és személyes felvétel is felkerült az ’x’-re (na jó, igazából az összes felvétel különleges!): a “One” című nyitódalt Ed Sheeran nem sokkal első albumának megjelenése után írta, ezért a szerzeményt inkább ez az atmoszféra jellemzi. A “One” az utolsó nosztalgikus emléke a korai időknek, az ’x’ többi dala a haladásra és az azóta szerzett tapasztalatokra koncentrál.

Ed karrierjében mindig jelentős szerepet töltöttek be rajongói, akiknek nemrégiben egy egyedülálló koncertsorozattal adózott. A gyökerekhez való visszatérés és a helyi fanokkal történő
kapcsolatteremtés jegyében Ed Sheeran az Egyesült Királyság és Írország különböző pontjain adott különleges, meghitt performanszokat. Ed Sheeran egy igazi 21. századi one-man show, aki egy akusztikus gitárral és egy loop pedállal arénákat tölt meg.