Menu
Kosár

30.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

  • Language
    • HU
    • EN

Minotaur CD
Megjelenés: 2023-06-30

Noble Victory Minotaur CD (CD) | Lemezkuckó CD bolt
Minotaur CD
Megjelenés: 2023-06-30

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
1.990 Ft
  • Előadó: Noble Victory
  • UPC: H-095CD
  • Formátum: CD
  • Gyári szám:: 9008798545407

Leírás

Noble Victory - Minotaur CD

01. Red-Black Mountains
02. Digital Sarcophagus
03. Boulevard Of Illusions
04. Mask Of Horror
05. Opera Of Emptiness
06. Tombstones Of Cosmos
07. Before The Birth Of Light
08. Awakening Desires
09. Our Real Heroes

Noble Victory néven indult útjára a Szalai Ádám (ex-Heroic, ex-BloodRainbow) és Fellegi Ádám (This Calling, Bridge To Solace) alapította extrém metal formáció.

A H-Music gondozásában, Minotaur címmel napvilágot látott korong 9 dalt tartalmaz, műfaját tekintve tökéletes elegye a különböző extrém death/black/core vonalaknak.

A felvételek a Grenma stúdióban, a keverés/master pedig a No Silence stúdióban készült. Fun Fact: Szalai Ádámot leszámítva, a teljes személyzet a budapesti This Calling zenekar legénysége, akik alapból dallamos punkrock zenében utaznak, azonban masszív metal gyökerekkel rendelkeznek.

A zeneszerzésért Fellegi Ádám és Herczeg László, a szövegvilágért és koncepcióért Szalai Ádám a felelős, aki pár mondatban így foglalja össze a Minotaur világát:
“Az album egy konceptalbum, az emberről és az anyag teremtőjéről Démiurgoszról, a kapcsolatukról. A történet egy kozmikus horror sztoriban kibontakozó mélyen emberi pszichodráma a kiteljesedésről. A dalok segítségével az ember belső útját követhetjük végig ebben történetben, melynek végén sikerül kapcsolatba lépnie, elérnie, megszólítania az anyag teremtőjét, Démiurgoszt. A különböző világok a szférák zenéjén keresztül össze tudtak kapcsolódni, és ez a találkozás elképesztő energiákat szabadított fel mindkét oldalon. A kapcsolat nem indult és nem fejlődik zökkenőmentesen, és ez erős görbe tükröt tart az emberiség elé. A sztori bemutatására, a szövegkönyv mellé készítettünk egy teljes történeti leírást is, amelyben megismerhetjük a komplett világot, és az egész album gondolati hátterét.”

Herczeg László - gitár (Magma Rise, This Calling)
Fellegi Ádám - gitár (This Calling, Bridge To Solace)
Szirota Márió - dob (Meristem, On Graves, ex-Alvin és a mókusok, This Calling)
Papp Attila - basszusgitár (Patikadomb, This Calling, Dzsudló)
Szalai Ádám - vokál (ex-BloodRainbow, ex-Heroic)