Menu
Kosár

30.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

  • Language
    • HU
    • EN

Vagyunk és maradunk még
Megjelenés: 2012-12-19

Mobilmánia Vagyunk és maradunk még (DVD) | Lemezkuckó CD bolt
Vagyunk és maradunk még
Megjelenés: 2012-12-19

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
2.490 Ft
  • Előadó: Mobilmánia
  • SKU: 00
  • Formátum: DVD

Leírás

Mobilmánia koncert a Pecsa Gardenben 2012. május 26-án.

A Mobilmánia formáció 2008 tavaszán alakult a P.Mobil három ex-énekeséből, (Vikidál Gyula, Tunyogi Péter és Rudán Joe) valamint basszusgitárosából (Kékesi „Bajnok” László) és billentyűséből (Zeffer András). Mellettük a RockBand két gitárosa, Vámos Zsolt és Kozma Tamás, valamint a dobos, Borbély Zsolt alkotta a zenekar tagságát. Műsorukon, a kezdeti sikerektől egészen a Rudán-korszakig bezárólag, a P.Mobil klasszikus szerzeményei szerepeltek.

Bemutatkozó koncertjükre 2008. május 23-án került sor a székesfehérvári Fezen-klubban. A P.Mobil program kirobbanó sikere a nyári turné alkalmával is folytatódott, fellépéseiket szinte mindenütt teltházas közönség kísérte. A gyorsan jött népszerűség hamarosan EMI lemezszerződést eredményezett, amelynek munkálatai a nyár folyamán megkezdődtek. Az Ez a mánia című album decemberi megjelenését azonban Tunyogi Péter már nem érhette meg; 2008. november 1-én elszenvedett balesete következtében, nyolc napos kórházi ápolás után eltávozott az élők sorából. A Mobilmánia úgy döntött, hogy ennek ellenére folytatja a megkezdett munkát. A technika segítségével minden egyes koncerten a zenészek a pódiumról kísérik élőben a kivetítőn megjelenő egykori énekest.

A következő nagyszabású megmozdulás dátuma 2009. április 30-a, a helyszín pedig a Petőfi Csarnok szabadtéri színpada - népes vendégsereg közreműködésével. A P.Mobil egykori dobosai, Pálmai Zoltán, Döme Dezső, Herpai Sándor és Németh Gábor mellett – többek között - Tunyó lányát, Bernadettet is a fellépők között találjuk. Az eseményt kamerák rögzítették, és 2009. november 4-től – úgyszintén az EMI gondozásában látott napvilágot a Mobilmánia DVD-je.

2010-ben átalakult a zenekar. Vikidál Gyula több előadásos színházi szereplésre kapott felkérést, a doboknál egy újabb ex. P.Mobilos, Donászy Tibi kapott szerepet, míg a gitárosi posztra, az addig ismeretlen fiatal gitáros, Szentkirályi Jani került.

2011. év végén egy újabb lemezszerződést írtak alá, ezúttal az Alexandra Records-al, amivel nem csak közönségnél értek el sikereket, de a hazai élet legrangosabbnak számító zenei elismerését, a Fonogram díjat is elnyerték.

2012. májusában a Pecsa Garden színpadán nagysikerű koncertet adtak.

1. INTRO
2. NYITÁNY
3. SZEPTEMBER BABÁM
4. METÁLMÁNIA
5. ROCKTÓBER
6. MOBILIZMO
7. AMÍG A GYERTYA ÉG
8. VAGYUNK ÉS MARADUNK MÉG
9. MISKOLC
10. HAJNALBAN HAZAFELÉ
11. P.MOBIL MEDLEY (14 DAL RÉSZLET 15 PERCBEN)
12. EMBERED VOLTAM
13. ÚJRAKEZDENÉM
14. SZERET AZ ISTEN
15. EGYEDÜL A LEGJOBB SE JÓ
16. A FÉLELEM
17. FŐNIX ÉJSZAKÁJA
18. SE KÁRTYÁK, SE CSILLAGOK
19. MENJ TOVÁBB
20. EZ A MÁNIA
21. 2 FT-OS DAL
22. UTOLSÓ CIGARETTA
23. OUTRO