Menu
Kosár

30.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

  • Language
    • HU
    • EN

Ébredés
Megjelenés: 2024-10-18

Leander Kills Ébredés (CD) | Lemezkuckó CD bolt
Ébredés
Megjelenés: 2024-10-18

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
4.990 Ft
  • Előadó: Leander Kills
  • UPC: 5999886102609
  • Formátum: CD
  • Gyári szám:: HEARHU142

Leírás

Leander Kills - Ébredés-Digipack CD

 

Az ’Ébredés’ a Leander Kills hatodik stúdióalbuma, egyben a megújult formáció (Köteles Leander, Barkóczi Bence,  Nyerják Gábor és Jankai Valentin) első közös nagylemeze, amely fizikai formátumban 2024 október 18-án látja meg a  napvilágot. Az albumon a már ennek a felállásnak köszönhető 10 új dal, plusz egy izgalmas Zámbó Jimmy feldolgozás  kapott helyet. A lemez címadó dalában közreműködött dalszövegíró és énekesként Novák Péter, akivel Leander a 40  éves jubileumi István a Király előadás során került először kapcsolatba, miközben Tordát játszotta az ikonikus  rockoperában. A ’Csillaggyermek’ és a ’Gyere vissza az életbe’ című dalokban szerepet kapott egy gyermekkórus is,  ezzel még tovább színesítve a kiadványt. 

Az album grafikáit Száraz Bencének köszönhetjük, aki az élet különböző szakaszait ábrázolta három alkotásban: a  gyermekkortól - a felnőttkoron át - végül megérkezve az öregkorhoz, ezzel vizuálisan is támogatva a dalszövegek mondanivalóját. Az elsőként megjelent ’Falakon túl’, az ezt követő ’Csillaggyermek’ (ami az album egyik fő  motívumát tudhatja magáénak), majd a ’Síkba rejtett üveggömbhöz’ készült látványos videóklip, mind-mind  előhírnökei voltak az érkező albumnak. 

A digitális megjelenéssel egyidőben a zenekar 2024 októberétől országos lemezbemutató turnéra indul, melynek az  egyik legfontosabb állomása a CD megjelenés napján, október 18-án lesz Budapesten az Akvárium Klubban.

 

Dallista

1. Síkba rejtett üveggömb 

2. Gondolatszörny 

3. Égi faló 

4. Dühös levél Istentől 

5. Csillaggyermek 

6. Falakon túl 

7. Ébredés 

8. Gyere vissza az életbe 

9. Vígaszágon 

10. Terrorszeretet 

11. Még nem veszíthetek