Menu
Kosár

30.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

  • Language
    • HU
    • EN

Wanted On Voyage
Megjelenés: 2014-06-30

Ezra,George Wanted On Voyage (Vinyl LP) | Lemezkuckó CD bolt
Wanted On Voyage
Megjelenés: 2014-06-30

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
6.690 Ft
  • Előadó: Ezra,George
  • SKU: 888430322516
  • Formátum: Vinyl LP
  • Gyári szám:: 888430322516

Leírás

George Ezra: Wanted On Voyage LP

 

George Ezra bejelentette várva-várt debütáló albumának, a Wanted On Voyage megjelenését június 30-án CD és bakelit formátumban.

 Ezra először ingyenes letöltésként tette közzé dalát tavaly ősszel, és kicsit több mint hat hónap alatt a dalt már több mint 10 millió alkalommal játszották le a Spotify-on és 5 millió alkalommal a YouTube-on, melynek köszönhetően Top10-be került Európa számos részén, köztük Németországban, Belgiumban, Dániában, Olaszországban és Hollandiában is, utóbbi két országban pedig már aranylemez lett a dalból készült kislemez. Magyarországon a Petőfi Rádióban is átütő sikert aratott, de a többi rádióban is egyre többet hallani már a felvételt.

Első két EP kiadványa – a Did You Hear The Rain? és a Cassy O’ – a brit iTunes lista Top10-ébe került, és számos teltházas show jelzi útját, köztük egy 22 állomásos brit turné,
 hamarosan megrendezésre kerülő bulijára a londoni Electric Ballroomban pedig ezen a héten fogyott el minden jegy.

Nem meglepően Ezra bekerült a BBC Sound Of 2014 Top5 művésze közé, valamint a VEVO, az Xfm, az iTunes és az MTV is felvette az idei “Akikre érdemes figyelni” listájukra.

“Állandóan azt mondták nekem, hogy ez az én évem lesz.” – mondja. “Ami tök jó, de problémás is, mivel én 2015-ben és azután is még sokáig itt szeretnék lenni.” „Young in years but old of voice, combining delta blues, pop smarts and a folkish bent” – írta róla a Sunday Times Culture.

A Wanted On Voyage-ot november eleje és január közepe között rögzítették Claphemben, Dél-Londonban Cam Blackwoodproducerrel. Ezra az albumon gitározik, basszus gitározik és billentyűs hangszereken is játszik. „Ez egy valóban vidám hangzású album.” – mondja Ezra. „Valószínűleg azért, mert nagyon jó móka volt elkészíteni.” 

George Ezra május végén Budapestre is ellátogatott rajongóival egy vonatút keretében, és teltházas koncertet adott a Hello Baby Barban, valamint egy ingyenes minikoncerttel is meglepte hazai rajongóit az Erzsébet téren, az Akvárium Klub előtt, ahová 2014.november 24-én ismét visszatér majd albumbemutató koncertjével és teljes bandájával.

Wanted On Voyage standard dallista:

 

01. Blame It On Me

02. Budapest

03. Cassy O'

04. Barcelona

05. Listen To The Man

06. Leaving It Up To You

07. Did You Hear the Rain?

08. Drawing Board (Bossa Nova)

09. Stand By Your Gun

10. Breakaway

11. Over The Creek

12. Spectacular Rival