Menu
Kosár

30.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

  • Language
    • HU
    • EN

Delta Machine
Megjelenés: 2013-03-23

Depeche Mode Delta Machine (CD) | Lemezkuckó CD bolt
Delta Machine
Megjelenés: 2013-03-23

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
4.675 Ft
  • Előadó: Depeche Mode
  • SKU: 00
  • Formátum: CD
  • Gyári szám:: 0887654606228

Leírás

1. "Welcome to My World"
2. "Angel" 3:56
3. "Heaven" 4:03
4. "Secret to the End" Dave Gahan, Kurt Uenala
5. "My Little Universe"
6. "Slow"
7. "Broken" Gahan, Uenala
8. "The Child Inside"
9. "Soft Touch/Raw Nerve"
10. "Should Be Higher" Gahan, Uenala
11. "Alone"
12. "Soothe My Soul"
13. "Goodbye"

 

 

Az album - melyet a múlt évben rögzítettek Santa Barbarán, Kaliforniában és New Yorkban – produceri feladatait Ben Hillier látta el, míg a keverés Flood nevéhez fűződik. Az album megjelenése mellett a Depeche Mode megerősítette, hogy új kislemezdaluk, a „Heaven” klipje február 1-jén mutatkozik be a YouTube/VEVO-n. A standard CD-formátum mellett a „Delta Machine” egy exkluzív deluxe kiadásban is megjelenik: 4 extra dallal és egy 28 oldalas keményfedeles könyvvel, melyben a banda régi művészeti együttműködője, Anton Corbijn képei kaptak helyet. A teljes tracklista alább található.


Martin Gore a megjelenéssel kapcsolatban a következőket nyilatkozta: „Ennek az albumnak a megírása lehengerlő volt, mert szerettem volna, hogy igazán modern legyen a hangzása. Szeretném, hogy az emberek jól érezzék magukat, miközben hallgatják ezt az albumot, és valamiféle békére leljenek általa. Egyszerűen van benne valami varázslatos.”
Dave Gahan hozzátette: „Ennek a kiadványnak az elkészítése pontosan úgy zajlott, ahogyan azt elképzeltük. Amikor olyan pontra értünk, hogy úgy éreztük, túlságosan „normális” és átlagos a zene, akkor inkább felrúgtuk a szabályokat, és belecsempésztük az igazi hamisítatlan Depeche Mode-hangzást. A „Delta Machine” pontosan így készült és alig várom, hogy az összes rajongónk meghallgassa!”


A post-punk era úttörője napjainkra a modern zenei élet egyik legbefolyásosabb bandájává nőtte ki magát: a Depeche Mode világszerte összesen több mint 100 millió lemezt adott már el. Az 1981-ben alakult banda, a legendás Depeche Mode – Martin Gore, Dave Gahan és Andy „Fletch” Fletcher – továbbra is jelentős szakmai és kereskedelmi sikernek örvend a stúdiómunkáival és a turnékon egyaránt. A banda eddig megjelent 12 stúdióalbuma több mint 20 országban - köztük Amerikában és az Egyesült Királyságban - került a Top 10-be. Legutóbbi albumuk, a 2009-es „Sounds of The Universe” 14 országban debütált a toplisták legelső pozíciójában.