Menu
Your Cart

Weboldalunk nemrég átalakításra került, modernizálva lett. Egyes funkciók, és az oldal működése még optimalizálás alatt áll.  Szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Ohms

Deftones Ohms (Vinyl LP) | Lemezkuckó CD bolt

Ohms

Előadó: Deftones

Megjelenés dátuma: 2020-09-25

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
5.490 Ft
  • UPC: 009362489214
  • Formátum: Vinyl LP
  • Gyári szám:: 9362489214

Leírás

Deftones ‎– Ohms LP

2020. szeptember 25-én jelenik meg a Deftones várva várt új lemeze.  

Az amerikai zenekar kínosan ügyelt arra, hogy szinte semmilyen információ ne szivároghasson ki az új albumról, a banda dobosa Alexander Herb műsorában osztott meg néhány részletet.

„Végre megérkezett a végleges keverés is, és a tervek szerint szeptemberben jelenik majd meg az anyag. Nagyon elégedettek vagyunk vele. Ismét az egyik régi producer haverunkkal, Terry Date-tel dolgoztunk, akivel az első három lemezünket is készítettük. Jó ideje nem melóztunk már együtt, így aztán nagyszerű volt ismét közösen stúdióba vonulni.” - mondta Chino Moreno, az együttes frontembere. Azt is elárulta, hogy a zenei alapokat még tavaly nyáron rögzítette a zenekar Los Angelesben, az énektémák, illetve bizonyos egyéb zenei apróságok felvétele és a keverés azonban egészen idáig váratott magára. A Deftones legutóbbi lemeze a 2016-os ‘Gore’ volt.

A csapat eredetileg idén júniusban lépett volna fel hazánkban, de a  járványhelyzet miatt új időpontban, várhatóan 2021. június 25-én rendezik meg a bulit a Budapest Parkban.

Tracklist

1. Genesis
2. Ceremony
3. Urantia
4. Errorr
5. The Spell Of Mathematics
6. Pompeji
7. This Link Is Dead
8. Radiant City
9. Headless
10. Ohms