Menu
Kosár

30.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

  • Language
    • HU
    • EN

MARINER (2 BLACK LP + 1 BONUS)
Megjelenés: 2016-04-15

CULT OF LUNA & JULIE CHRISTMAS MARINER (2 BLACK LP + 1 BONUS) (Vinyl LP) | Lemezkuckó CD bolt
MARINER (2 BLACK LP + 1 BONUS)
Megjelenés: 2016-04-15

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
8.790 Ft
  • Előadó: CULT OF LUNA & JULIE CHRISTMAS
  • SKU: INDIE168LP
  • Formátum: Vinyl LP
  • Gyári szám:: INDIE168LP

Leírás

CULT OF LUNA & JULIE CHRISTMAS – MARINER       2 BLAKC LP + 1 BONUS TRACK

ost-metal, hardcore metal, noise, sludge, prog.

 

A 6 főből álló svéd Cult Of Luna csapata Julie Christmas énekessel a frontvonalban megalkotta legfrissebb eposzát, mely "Mariner" cím alatt fut.

Az új album kiemelten ajánlott minden: Isis, Neurosis, Rosetta és The Ocean rajongónak!

 

A dalok szárnyán, eljutunk a folyamatosan táguló kozmosz peremére, ahol az emberi törvények már nem alkalmazhatók, nem érvényesek, ahol a hideg, rideg és sötét semmi uralkodik és az univerzum nyers és szigorú valósága.

 

Az 1998-as bemutatkozás óta a Cult Of Luna kiadott hét albumot, elnyerte a svéd nemzeti rádió „top rock/metal band” díját és bebetonozták magukat a metal irányzat legprogresszívebb státuszába, mintegy a metal stílusban legnagyobb hatással bíró zenekarrá avanzsáltak. 2013-ban a svéd banda az Indie recordings kiadóhoz szerződött, ahol kiadta két eddigi legsikeresebb albumát, a Vertikal I és Vertikal II stúdió munkákat.

 

A két összefüggő, egybetartozó anyag világszerte hatalmas sikert aratott és egyre nagyobb magasságokba emelte a zenekar ázsióját. 
A sludge/prog/post-metal irányzat úttörői nyolcadik lemezük elkészítéséhez speciális vendégként meghívták a tehetséges brooklyni Julie Christmas-t, s ezzel még nagyobb mélységet adtak a 

Cult Of Luna hangzásnak. Az ő lenyűgöző éneke és hangja már olyan nagy vitalitással dolgozó bandák produkcióit tette még erősebbé és színvonalasabbá, mint például a Made Out Of Babies, vagy a  Battle Of Mice, ezek hatására pedig az underground sludge és post-metal szín kiemelkedő szereplőjévé vált maga is!

 

Az album dallistája:

 

1. A Greater Call
2. Chevron
3. The Wreck of S.S. Needle
4. Approaching Transition
5. Cygnus

6. Beyond The Redshift (Vinyl LP bónusz dal)