Menu
Kosár

30.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

  • Language
    • HU
    • EN

LUSUS NATURAE
Megjelenés: 2016-03-25

BEASTMAKER LUSUS NATURAE (CD) | Lemezkuckó CD bolt
LUSUS NATURAE
Megjelenés: 2016-03-25

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
4.790 Ft
  • Előadó: BEASTMAKER
  • SKU: RISECD203
  • Formátum: CD
  • Gyári szám:: RISECD203

Leírás

BEASTMAKER – LUSUS NATURAE  Cd

Doom Metal, Psychedelic Stoner Rock/Metal, 2016.


Rideg, zord és masszív Black Sabbath és Witchfinder General felhangokkal, a „Lusus Naturae” olyan mintha visszhangokkal teli kísértetjárta múltba tennénk egy utazást. A lassan gördülő-hömpölygő "Eyes Are Watching", "Arachne" és az "It" szerzemények alaphangját a végzet és a kétségbeesés határozzák meg, a dalokat doom és klasszikus 1970-es évekbeli kultikus horror csapások határozzák meg, és az utánozhatatlan Mr. Glenn Anzalone munkák köszönnek vissza bennük.

"Amikor műfajjá vált és divatossá vált, saját bandánkra gondolva, jóval lassabb változatát képzeltem el magunkra nézve, mint amit a Misfits vagy a Danzig játszott, de attól függetlenül, hogy tetszik-e vagy sem a - Doom – stílus meghatározás, már olyannyira kötődik hozzánk, hogy nyugodtan kijelenthetem, otthon vagyunk ebben az irányzatban." – nyilatkozta Church a zenekar meghatározó tagja.

A Beastmaker egy valószínűtlen helyről,  Fresno, California származik. A túláradóan izzadtság szagú senki földjéről, mintegy három és fél órányira Los Angeles városától észak-keletre, és bizony a szülővárosuk nem egy kulturális Mekka! Bár itt születtek Hollywood olyan kívülálló és különc figurái is, mint például Sid Haig, Slim Pickens és a rendező Sam Peckinpah. Mégis meglepő dolognak számít, hogy nem szenvednek hiányt heavy rock iránt érdeklődést keltő zenészekben sem.

Ezek a zenészek pedig egészen kiválóak!



Az album dallistája :


1. Clouds in the Sky
2. Eyes Are Watching
3. Arachne
4. Skin Crawler
5. Find the Stranger
6. You Must Sin
7. Burnt Offering
8. Mask of Satan
9. It
10. Astral Corpse
11. Lusus Naturae
12. The Strain.