Menu
Kosár

30.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

  • Language
    • HU
    • EN

Mirror Maze
Megjelenés: 2019-04-20

At Night Fly Mirror Maze (CD) | Lemezkuckó CD bolt
Mirror Maze
Megjelenés: 2019-04-20

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
1.990 Ft
  • Előadó: At Night Fly
  • SKU: 00
  • Formátum: CD
  • Gyári szám:: NAILCD308

Leírás

At Night I Fly - Mirror Maze CD

 

Bátky "BZ" Zoltán, a magyar progresszív metal legnevesebb frontembere körül az elmúlt egy-két évben felgyorsultak a dolgok zenei értelemben. Ennek ideje is volt, mert sok idő telt el úgy, hogy BZ énekesi-zenészi pályája tetszhalott állapotban szunnyadt és hát azért a különböző cover/tribute dalok és alkalmi összeállások semmilyen értelemben nem tudják pótolni a valódi, kreatív produkciókat.

2018-ban nagy meglepetést keltett, hogy BZ a Wall Of Sleep soraihoz csatlakozott és még abban az évben ki is adott a zenekar egy kifejezetten ütős és hatalmas hard rock atmoszférával teli albumot "The Road Through The Never" címmel. Aztán 2019-ben végre megjelent december 6-án a Nail Records gondozásában a még 2012-ben afféle projektként létrejött At Night I Fly bemutatkozó stúdiólemeze is, melyet Horváth András Ádámmal, a Dreyelands és az After Crying gitárosával és dalszerzőjével alapított.

Mára tulajdonképpen az At Night I Fly afféle Dreyelands-leágazássá vált, hiszen Horváth András Ádám mellett Springer Gergely basszusgitáros is itt játszik, illetve nem hivatalos ötödik tagként Kővágó Zsolt Dreyelands-billentyűs is közreműködik a lemezen (a doboknál pedig Nagygyörgy Gábor, a K3 és a Cry Free ütőse hallható). Érdekesség, hogy egyébként a kiváló progresszív metalban utazó Dreyelands is tavaly aktivizálódott igen hosszú idő után és adott ki egy remek korongot.

Bátky "BZ" Zoltán - ének (ex-Stonehenge, ex-Wendigo, After Crying, Wall Of Sleep)
Horváth András Ádám - gitár (Dreyelands, After Crying)
Nagygyörgy Gábor - dob (K3, Cry Free)
Springer Gergely - basszusgitár (Dreyelands)

01. Silent...
02. Gethsemane
03. The Pit
04. Afterlife
05. Shattered Mirror Bay
06. Uriel
07. Towards The Black Light
08. ...Prayer
09. Wanted To Be