Menu
Kosár

30.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

  • Language
    • HU
    • EN

Álmaimban Argentína

Álmaimban Argentína (DVD) | Lemezkuckó CD bolt
Álmaimban Argentína

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
1.390 Ft
  • Előadó: Álmaimban Argentína
  • SKU: 00
  • Formátum: DVD

Leírás

Álmaimban Argentína (DVD)

Ez a szerelmi szálakkal átszőtt politikai thriller az 1970-es évek Argentínájában játszódik.
A háború javában tart, amikor Carlos Rueda (Antonio Banderas) feleségét, Ceciliát (Emma Thompson) elrabolja a Videla kormány. Carlos egy gyerek-színházat igazgat szívvel-lélekkel, Cecilia pedig egy szókimondó újságíró, aki éppen a civilek eltűnéséről ír tényfeltáró cikkeket. Carlos és a lánya, Teresa (Leticia Dolera) mindent megtesz, hogy megtalálja az asszonyt.
Carlos egyre többször támadnak víziói, és később rá kell jönnie, hogy látnoki képességei vannak.
A férfinek elég csak megérintenie egy embert, és máris látja, hogy mi történt annak az eltűnt apjával, lányával, szerelmével. Gyorsan terjed a hír, és máris megtelik Carlos kertje, mindenki tudni akarja, hol vannak a szeretteik. Amit mondani tud, gyakran csak annyi, hogy az eltűnt él-e még, de így is sokaknak ad reményt.
Az adottságával nem tud azonban mit kezdeni, amikor saját feleségéről szeretne valamit – bármit – megtudni. Csak homályos felvillanások, azokról a helyekről, ahol Cecilia járt, de már nincs ott. Hamarosan a kormány Carlos és társai nyomába ered.
Egy film arról, hogy hogyan válik a képzelet a túlélés egyetlen eszközévé. Lawrence Thornton Imagining Argentina című díjnyertes (PEN – 1987) regénye alapján.

JÁTÉKIDŐ:
104 perc
HANGOK:
 - magyar - 5.1 (DD)
 - magyar - Surround (DD)
 - angol - 5.1 (DD)
FELIRATOK:
magyar, angol
KÉPFORMÁTUM:16:9
16:9