Menu
Kosár

20.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Idősziget
Megjelenés: 2020-09-28

Ákos Idősziget (DVD) | Lemezkuckó CD bolt
Idősziget
Megjelenés: 2020-09-28

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
3.790 Ft
  • Előadó: Ákos
  • Formátum: DVD
  • Gyári szám:: 5998638320353

Leírás

Ákos – Idősziget koncert: Dupla Aréna 2019 2DVD

Ákos és zenekara ismét mozgalmas évet zárt: a 150 ezres látogatottságú turné után 2019. decemberében sorozatban ötödik alkalommal adott dupla koncertet hazánk legnagyobb koncerttermében, a Papp László Budapest Sportarénában.

Ez az előadás egyben lemezbemutató is volt, hiszen a 2019. őszén megjelent Idősziget album dalait itt hallhatta először élőben a nagyközönség. Az eseményt dupla DVD-n megjelenő, impozáns koncertfilm örökíti meg: a kiadvány a két egymást követő előadás összes dalát tartalmazza három hangnormával (sztereó, DD 5.1 és DTS) és feliratokkal.

A valóban grandiózus látványvilágú felvételt csaknem 30 kameraállásból rögzítették. A koncerten a hagyományoknak megfelelően Ákos énekelt és gitározott, Lepés Gábor billentyűs hangszereken játszott, Madarász Gábor nagyszerű gitárjátékához a dobos Bánfalvi Sándor és az új zenekari tag, Kálló Péter basszusgitáros biztosította a ritmikai alapokat.

A látványról elképesztő méretű aktív videófal-rendszer és robotlámpa-erdő gondoskodott. Az emlékezetes dupla előadás kiemelkedő mozzanata volt Ákos nagylányának, Annának a színpadra lépése és közös produkciója az édesapjával.

A kiadvány exkluzív digipack csomagolásban, rengeteg fotót tartalmazó kísérőfüzettel jelenik meg.