Menu
Kosár

30.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

  • Language
    • HU
    • EN

Lengyel tangó - Víg Mihály dalai CD
Megjelenés: 2014-05-23

Ágoston Orchestra Lengyel tangó - Víg Mihály dalai CD (CD) | Lemezkuckó CD bolt
Lengyel tangó - Víg Mihály dalai CD
Megjelenés: 2014-05-23

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
3.790 Ft
  • Előadó: Ágoston Orchestra
  • SKU: 00
  • Formátum: CD

Leírás

Ágoston Orchestra : Lengyel tangó - Víg Mihály dalai CD



A Lengyel tangó című album hátterében a – Művészetek Palotájában április 25-én bemutatásra kerülő – Ma este te vagy a főnök című koncert áll, mely Víg Mihály műveinek valamennyi rétegéből merít. Előadói – az Ágoston Orchestra és vendégei – a próbák folyamán folyamatosan rögzítették a feldolgozásokat, előbb csak a dokumentálás és a promóció, majd már kimondottan e lemez megjelenésének szándékával.

Ágoston Béla érzékenysége és kimondottan erre a produkcióra szervezett zenekarának kirívó felkészültsége garanciát jelent arra, hogy egy sajátos hangvételű – de a Víg-szerzeményekhez mélyen kötődő – produkció szülessen, mely egyaránt vonzó a rock, a dzsessz és a világzene hívei számára. De garanciát jelentenek erre ragyogó énekes vendégei: Lakatos Mónika, Palya Bea, Szalóki Ági és Lovasi András – nem beszélve Víg Mihályról, aki nélkül azért nehéz lenne elképzelni a dalait. Előadásukban többek közt olyan Víg-örökzöldek öltöznek új ruhába, mint a Ne mondj semmit (Palya Bea), a Ragaszthatatlan szív (Lakatos Mónika), a Kész az egész (Szalóki Ági), a Lengyel tangó (Lovasi András) és a Ma este te vagy a főnök (Víg Mihály).

Közreműködők

Ágoston Béla – szaxofon, klarinét, steeldrum, hegedű, Bujdosó János – gitár,Móser Ádám – harmonika, duda, Hock Ernő – bőgő, basszusgitár, ének, G. Szabó Hunor – dob, Kiss Árpád – zongora, trombita, Okazaki Maszató – éneklő fűrész, tenorkürt, Tóth Szabolcs – szitár, Víg Mihály – ének, cselló
Lakatos Mónika, Palya Bea, Szalóki Ági, Lovasi András – ének

Számok címei:

1. Főcím - Csille
2. Ne mondj semmit
3. Kész az egész
4. Holt költők társasága
5. Ma este te vagy a főnök
6. Pajesz
7. Nap az apa
8. Ragaszthatatlan szív
9. Lengyel Tangó