Menu
Kosár

30.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

  • Language
    • HU
    • EN

The Blues Album - MMXXI (Blue Vinyl) 2LP
Megjelenés: 2021-02-19

Whitesnake The Blues Album - MMXXI (Blue Vinyl)  2LP (Vinyl LP) | Lemezkuckó CD bolt
The Blues Album - MMXXI (Blue Vinyl) 2LP
Megjelenés: 2021-02-19

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
9.290 Ft
  • Előadó: Whitesnake
  • Formátum: Vinyl LP
  • Gyári szám:: 0190295156152

Leírás

Whitesnake ‎– The Blues Album - MMXXI (Blue Vinyl) 2LP

A Whitesnake azt a blueshangzást ünnepli legújabb válogatáslemezével, mely többszörös platinalemezes pályafutásuk egyik fő előmozdítója volt. Az új kollekció a csapat legjobb blues-rock dalainak remixelt és remaszterelt változatait tartalmazza. A ‘The Blues Album’ a zenekar ‘Red, White And Blues’ trilógiájának harmadik és egyben utolsó kiadványa.

A Whitesnake énekes-dalszerzője, David Coverdale szerint a zene azt tükrözi, hogy a bluesművészek, mint Muddy Waters, Howlin ‘Wolf és a három King (Albert, BB és Freddie) hogyan inspirálják őt továbbra is. Az album bookletjében a szokásos ajánlójában ezt írja: „Nehéz megfelelő szavakat találni arra, milyen mélyen kapcsolódnak a lelkemhez ezek a dalok. De a blues számomra egy gyönyörű szó, amely leírja a különböző érzelemnyilvánításokat… olyan érzéseket, mint a szomorúság, magány, üresség… de olyanokat is, mint a hatalmas öröm, ünneplés és tánc, érzékiség és szerelem!”

Ahogy az előző két rész, ez az új összeállítás is csupán olyan slágereket és ritkaságokat kínál, amelyek eredetileg az 1984 és 2011 közötti hat Whitesnake-stúdióalbumon jelentek meg, illetve Coverdale 2000-es szólóalbumán, az ‘Into The Light’-on.

A ‘The Blues Album’ bemutatja a zenekar két legnagyobb slágerét, a dupla platinalemezzé vált ‘Slide It In’ albumról a Slow An’ Easyt, mely 1984-ben Top 20-as mainstream rocksláger volt, és a többszörös platina minősítésű 1987-es albumuk Give Me All Your Love című slágerének vadonatúj, gitár alapú remixét.

Szerepelnek továbbá olyan nóták, mint a Looking For Love vagy a Crying In The Rain, illetve a ‘Forevermore’ lemez nyitódala, a Steal Your Heart Away 2021-es remixe.

Az 1997-es ‘Restless Heart’, a 2008-as ‘Good To Be Bad’ és a 2011-es ‘Forevermore’ is több számmal képviselteti magát, és a kollekció tartalmazza az If You Want Me-t is, amely egy 2006-ban kiadott stúdiófelvétel, a ‘Live… In The Shadow Of The Blues’ koncertlemez bónuszdalaként jelent meg eredetileg, és érinti Coverdale 2000-es ‘Into The Light’ szólóalbumát is a River Song felelevenítésével.

Tracklist

 

LP 1

A

1. Steal Your Heart Away
2. Good To Be Bad
3. Give Me All Your Love
4. Take Me Back Again

B

5. Slow An’ Easy
6. Too Many Tears
7. Lay Down Your Love

LP 2

A

8. The River Song
9. Whipping Boy Blues
10. If You Want Me
11. A Fool In Love

B

12. Woman Trouble Blues
13. Looking For Love
14. Crying In The Rain