Menu
Your Cart

Weboldalunk nemrég átalakításra került, modernizálva lett. Egyes funkciók, és az oldal működése még optimalizálás alatt áll.  Szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

33

Takács Nikolas 33 (CD) | Lemezkuckó CD bolt

33

Előadó: Takács Nikolas

Megjelenés dátuma: 2019-07-22

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
2.990 Ft
  • SKU: 5999566320996
  • Formátum: CD
  • Gyári szám:: 5999566320996

Leírás

Takács Nikolas ‎– 33 CD

Megjelent Takács Nikolas hetedik nagylemeze, kiváló vendégművészek közreműködésével mint László Attila gitárművész és Fekete István trombitaművész. A lemezen 10 vadonatúj sláger hallható magyar nyelven.

„Közel 9 év alatt ez a hetedik nagylemezem. Tükrözi a lelki és mentális fejlődéseimet, tapasztalataimat melyeket az évek során a világ különböző részein szereztem.

Részben itthon Magyarországon, részben Los Angelesben készült el a Takács Nikolas 33 című lemezem, amely csak magyar nyelvű dalokat tartalmaz. A lemez elkészülésében segítségemre voltak kiváló magyar zenészek, szövegírók, kedves barátaim akiknek szívből köszönöm a lelkesedést, hozzáértést és szeretetet.

Ez az első olyan lemezem ahol több dalnak nem csak a zeneszerzője hanem a szövegírója is vagyok. Most tudtam olyan formába önteni a szavakat hogy azok egyensúlyban legyenek a dallammal és zenével.

Büszkeség számomra hogy László Attila gitárművész közreműködik az ’’Utolsó csók’’ című dalomban. Ez egy bakancslistás álmom vált valóra. Fekete István fantasztikus trombitaművész, a Kőbányai Zenei Stúdió zenekari tanárom is zenél a lemezen a ’’Lakat és kulcs’’ című dalomban amely alapvetően K. László Szilvia verse melyet megzenésítettünk .

Az egész lemez a szívem zenéje. Olyan érzéseket, gondolatokat, üzenetet fogalmaztam meg amely tükrözi a lelkem jelenlegi állapotát. Bízom benne aki magához veszi az megtalálja azt amire éppen szüksége van. Úgy hiszem hogy mindekinek és mindenkihez szól.”

1. Szép vagy

2. Fények

3. Utolsó csók

4. Álomkép

5. Lakat és kulcs

6. Ölelj át

7. Egyszer újra még

8. Tedd a dolgod

9. Egyvalaki, egyvalami kell

10. Várlak babám