Menu
Your Cart

Weboldalunk nemrég átalakításra került, modernizálva lett. Egyes funkciók, és az oldal működése még optimalizálás alatt áll.  Szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Akit szeretnek

Soltész Rezső Akit szeretnek (CD) | Lemezkuckó CD bolt

Akit szeretnek

Előadó: Soltész Rezső

Megjelenés dátuma: 2020-10-05

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
2.990 Ft
  • Formátum: CD

Leírás

SOLTÉSZ REZSŐ / AKIT SZERETNEK CD

ÚJ VÁLOGATÁS ALBUM – EGY ÓRA CSUPA SLÁGER / 17 ÖRÖKZÖLD DAL megjelenik 2020.10.05-én!

A legendás énekes hosszú szünet után új kiadvánnyal jelentkezik, amin csokorba szedte és újra énekelte legnépszerűbb dalait. A CD azokat az örökzöld slágereket tartalmazza, amelyek a fellépések során a legnagyobb sikert aratták a közönség körében, köztük olyan dalok is, melyek Rezső előadásában most jelennek meg első alkalommal hanglemezen. Ezzel a kiadvánnyal, a 2 millió lemezt eladott énekes, az elmúlt évek mintegy ezer sikeres fellépésének akar emléket állítani. A lemezre került slágerek hallatán a rajongók felidézhetik személyes találkozásaikat Rezsővel és újraélhetik a koncertek felejthetetlen hangulatát. Soltész Rezső 16. albumán többgenerációs dalok szólnak, melyek az elmúlt évek legnagyobb slágerei közül kerültek válogatásra, igazi RETRO hangulatot idézve. Szórakoztató, énekelhető slágerzene - korhatár nélkül. Ajánljuk mindenkinek, aki szívesen hallgat örökzöld romantikus dalokat, szívesen nosztalgiázik Soltész Rezsővel és dalaival, a közel egy órás sláger dömpingben.

A CD slágerei:

Akit szeretnek / Római vakáció / Azurro / Távollét / La paloma blanca / Szerenád / Imádok énekelni / Pillanat / Ámor, amor, amor / Rejtély / Merre jártál tegnap este /Sok idegen jár az éjszakába / Annabella / Várj / Szóljon hangosan az ének / Gondolsz-e majd rám / Egyszer volt hol nem volt.