Menu
Your Cart

Weboldalunk nemrég átalakításra került, modernizálva lett. Egyes funkciók, és az oldal működése még optimalizálás alatt áll.  Szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

ÜZLETÜNK 10.23-ÁN ZÁRVA LESZ!

Delivery Boy

KÁLLAY SAUNDERS ANDRÁS Delivery Boy (CD) | Lemezkuckó CD bolt

Delivery Boy

Előadó: KÁLLAY SAUNDERS ANDRÁS

Megjelenés dátuma: 2015-03-19

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
2.990 Ft
  • SKU: 5999543390226
  • Formátum: CD
  • Gyári szám:: 5999543390226

Leírás

KÁLLAY SAUNDERS ANDRÁS  - Delivery Boy

Kallay Saunders Band - Delivery Boy CD


 

2.990

Elkészült Kállay-Saunders András első stúdióalbuma.  

"A lemez címe az egyik dal címe egyben. Azért választottam a Delivery Boyt, mert ifjú huszonévesként New Yorkban a suli mellett pizzafutárként dolgoztam, és volt, aki azt mondta nekem, hiába akarok kiemelkedni, kifutófiú maradok mindig. Bár azóta ismert lettem és elértem, amiről álmodtam, úgy érzem, emberként nem változtam meg.

A címmel azt az utat akartam érzékeltetni, amit azóta megtettem" - mondta Kállay-Saunders András. A 30 éves énekes már a tavalyi A Dal előtt fél évvel, 2013-ban elkezdett dolgozni első szólólemezén Szakos Krisztián producerrel, aki az eurovíziós versenyen nagy sikert aratott Running című dalnak is társszerzője volt.

"Koppenhága előtt már nagyjából kész volt egy album, de aztán azoknak a daloknak a többségét elvetettem, és helyettük újakat írtunk az elmúlt hónapokban. Nem tettem rá a lemezre régebbi rádiós sikereimet, az I Love You-t vagy a My Baby-t sem, egy másik számot, a Mary Joe-t például odaadtam a Rising Star televíziós tehetségkutató verseny egyik döntősének, Fehérvári Gábor Alfrédnak" - sorolta az énekes.

Az albumon 12 felvétel szerepel, a dalokat Kállay-Saunders András együtt írta Szakos Krisztiánnal. Természetesen rajta van a lemezen a Running, valamint a tavaly már bemutatott Juliet című szám is, utóbbit társszerzőként Bodoczki Ernő is jegyzi.

"Általában azt szokták rám mondani, hogy R&B, rhythm & blues előadó vagyok, de én ezt a stílust keverem a rockkal, poppal és más dolgokkal. A Delivery Boy szerintem nagyon színes anyag lett zeneileg. A szövegekben azt írtam le, amit látok és tapasztalok az életem során: őszintén fogalmaztam boldogságról, szomorúságról, bulikról, lírai dolgokról. Három dal szövege 18+-os, vagyis vannak benne szókimondó, ha úgy tetszik, trágár kifejezések, ezeken nem akartam változtatni" - fogalmazott.

A New York-i születésű, öt éve Magyarországon élő előadó korábban szólóban lépett fel, nemrég viszont életre hívta saját zenekarát, a Kállay SAUNDERS Bandet, amelyben a már említett Bodoczki Ernő basszusgitározik, Tóth Ádám gitározik, Szabó Dániel billentyűs hangszereken játszik, Prohászka Zsolt pedig dobol.

"Régi álmom volt egy saját zenekar, fontos, hogy a színpadon élőben szóljanak a hangszerek körülöttem, ebből rengeteg energiát tudok meríteni. A lemez anyagát ugyan ketten játszottuk fel Szakos Krisztiánnal, de a számokat eleve úgy írtuk, hogy zenekarra szabtuk a zenét. A Delivery Boy-on még Veres Mónika Nika működött közre a vokálokban" - fejtette ki.

1. Victory
2. ExplicitLove in the Dark
3. Mama She Knows
4. Delivery Boy
5. Roses
6. ExplicitYoung
7. Faded
8. ExplicitFace in the Crowd
9. After Party
10. Get Up
11. Juliet
12. Running