Menu
Your Cart

Weboldalunk nemrég átalakításra került, modernizálva lett. Egyes funkciók, és az oldal működése még optimalizálás alatt áll.  Szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Vár reánk az ünnep

Soltész Rezső Vár reánk az ünnep (CD) | Lemezkuckó CD bolt

Vár reánk az ünnep

Előadó: Soltész Rezső

Megjelenés dátuma: 2020-11-15

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
2.990 Ft
  • Formátum: CD

Leírás

Soltész Rezső – Vár reánk az ünnep CD megjelenik 2020. 11.15-én!

A LEGSZEBB KARÁCSONYI DALOK MAGYARUL

Az énekes korábban megjelent Boldog karácsony c. albuma több mint 100. 000 példányban kelt el a bakelit korszakban. A saját szerzeményű dalok még napjainkban is sok család karácsonyi ünnepét teszik meghitté. Rezső most megjelenő új albumán a világ legismertebb XMAS dalai szólalnak meg, közülük jónéhány az előadó fordításában, az ünnephez kapcsolódó legszebb gondolatokkal.

A szövegíró szerzőtársai ezúttal: Chris Rea ( Driving home for Christmas ), Irving Berlin ( White Christmas ), Hughe Martin ( Have yourself a Merry Little Christmas ), vagy Kim Gannon ( I’ll be home for Christmas ), de mellettük John Lennon ( Merry Xmas ) és a Csendes éj című klasszikus karácsony dalok is felcsendülnek Rezső avatott előadásában.

Soltész Rezső második karácsonyi albuma különleges ünnepi hangulatot áraszt, melynek zenei hangszerelése és a legendás énekes hiteles előadása gyakran csal könnyeket a hallgatók szemébe.

A CD slágerei:

Vár reánk az ünnep ( Driving home for Christmas) / Hát boldog karácsonyt ( Marry Xmas) / Csengő szól ( Jingle bells) / Szép ünnep ( White Christmas ) / Hulla a hó ( Let is snow ) / Legyen szép és boldog a karácsony ( Have yourself a Merry Little Christmas ) / Várj reám ma este ( I’ll be home for Christmas ) / Édes Jézusunk (When the Child is born) / Hol van az a kis falú ( Turaluraluralu ) / Kéz a kézben ( Winter Wonderland ) / Csendes éj ( Stille Nacht ) / Mennyből az angyal