Menu
Your Cart

Weboldalunk nemrég átalakításra került, modernizálva lett. Egyes funkciók, és az oldal működése még optimalizálás alatt áll.  Szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Gáz van, babám! (CD)

Gáz van, babám! (CD)
Gáz van, babám! (CD)
Előadó: Bródy János
Megjelenés dátuma: 2020-09-14

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
3.490 Ft
  • SKU: 5999860095606
  • Formátum: CD

Leírás

Bródy János Gáz van, babám! (CD)
Gáz van, babám! címmel jelenik meg Bródy János 2020-as nagylemeze, ami Az Illés szekerén és a Ráadás után újabb 12 számmal jelzi, hogy a 75. évében járó művész még mindig kiemelkedően aktív szereplője a hazai zenei közéletnek.
Az előző produkciók hihetetlen közönségsikere után bátran állíthatjuk, hogy a Gáz van, babám! is felemelő zenei és szellemi élményt nyújt azoknak, akik követték Bródy János több mint 50 éves pályafutását és azok számára is kötelező tananyag, akik csak most ismerkednek a magyar nyelvű rockzene alapítójának életművével.
Egy érett művész mestermunkája, hibátlan dalok tökéletes kivitelezésben, Kirschner Péter gitáros-zenekarvezető stúdiójából. Ez a Gáz van, babám!
Közreműködtek:
Bródy János - ének, gitár Kirschner Péter - gitárok, dob, szintetizátor Tóth Dóra Lilla - hegedű, vokál Bakos Zita - zongora, vokál Baka Rebeka - vokál Winterverber Csaba - basszusgitár Szász Szabolcs - tangóharmonika Mozsik Imre - dob

Dallista:
1. Tűz van, babám! 2. Mit hoz még a múlt 3. Akit a hazája nem szeretett 4. Tábori fénykép 5. Az én országom 6. Szemétdomb 7. A csavargó és a lány 8. Tudod, én ott voltam 9. A város, ahova hívlak 10. Vigyázz magadra 11. Macskajaj 12. Beethoven itt van