Menu
Your Cart

Weboldalunk nemrég átalakításra került, modernizálva lett. Egyes funkciók, és az oldal működése még optimalizálás alatt áll.  Szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Travelling Man (GREEN)

Travelling Man (GREEN)
Travelling Man (GREEN)
Előadó: PASO
Megjelenés dátuma: 2020-05-05

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
4.990 Ft
  • SKU: MANAVL-004
  • Formátum: 12-Inch Singl
  • Gyári szám:: MANAVL-004

Leírás

PASO ‎– Travelling Man (GREEN) LP

Májusban végre fizikai formában, 12”-es vinylen is megjelenik a Pannonia Allstars Ska Orchestra legfrissebb anyaga, a Travelling Man. A lemezen, az EP címadó dalának eredeti és video edit verzióján kívül, helyet kapott két másik új PASO szerzemény (The Last Adventure of Mango Joe, Clear Mindset), valamint a címadó dal Dr. Dermot (Irie Maffia) féle remixe. Utóbbinak további érdekessége, hogy vendégeskedik benne a ghánai-magyar énekesnő, Sena Dagadu is. 
A klasszikus fekete és extravagáns zöld színű korongok hanganyaga egy sodró stíluskavalkádba invitál mindenkit az afro beat-től kezdve a bossa nová-n és a modern ska-reggae-n át egészen az elektronikáig. Egy messze repítő színes zenei utazás, ami segít kiszakadni, ha már jelen körülmények között fizikailag nem látogathatjuk meg a dalok inspirációját adó távoli afrikai, brazil, vagy karibi tájakat.

Tracklist

A1 Travelling Man 5:05
A2 Travelling Man (Dr. Dermot Remix)
Featuring, Vocals [Guest Vocals] – SenaRemix – Dr. Dermot
4:53
B1 The Last Adventure Of Mango Joe 4:07
B2 Clear Mindset 4:17
B3 Travelling Man (Video Edit) 4:03