Menu
Your Cart

Weboldalunk nemrég átalakításra került, modernizálva lett. Egyes funkciók, és az oldal működése még optimalizálás alatt áll.  Szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

EGO CD

EGO CD
EGO CD
Előadó: Honeybeast
Megjelenés dátuma: 2020-06-23

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
1.990 Ft
  • SKU: 5999544653085
  • Formátum: CD
  • Gyári szám:: 5999544653085

Leírás

 

Honeybeast: EGO CD

 

Honeybeast két éve jelentette meg legutóbbi, Élet a Marson című albumát, most pedig megérkezett a folytatás. Az Ego címet viselő, hatodik stúdióalbumon a zenekar tovább feszegeti saját határait, a címadó dal a Recorderen hallható először - sőt, nézhető, hiszen klipet is kapott. Premier!

"Ami vagyok, olyat nem találsz" - hangzik el a dalban, ami a külsőségekkel, tulajdonságaink méricskélésével, mások elvárásaival szemben az egyéniség felvállalását hirdeti, azt, hogy nem számít, ki milyennek akar minket látni, az a fontos, hogy magunkat adjuk. Személyiségünk végső határa pedig az egónk. A dalhoz párosuló klipben a zenekar énekesnője, Tarján Zsófia, akivel nagyinterjút is közöltünk, virágos réten és villódzó fényekkel megvilágított tükörlabirintusban, vagy épp a szelfijéhez szűrőket válogatva húzza alá a dal mondanivalóját.

Az új lemez egészében véve is történetet mesél: visszatérő kulcsszavak, keretes szerkezet és összefüggő dalok adják az egységesség otthonos érzetét, és persze az elmaradhatatlan katarzist. Nagy újdonság a korábbiakhoz képest, hogy több vendégművész teszi tiszteletét a dalokban: a Caramellel rögzített duettet már hallhattuk is, a Ha meghalok című dalban Palya Bea énekel, Fura Csé a Nem vesznek a kamerák című számban rappel, és Gerendás Dani dobszólója színesíti a Ma éjszakát.

Óriási megtiszteltetés volt számomra az összes vendégművésszel együtt dolgozni. Felfrissítő és inspiráló volt velük zenélni az egész zenekar számára!” – fejti ki Tarján Zsófi, aki – ahogy a korábbi kiadványoknál is – a lemez grafikáját is saját maga alkotta meg. A tőle megszokott absztrakt képi világ helyett ezúttal realisztikusabb képeket festett.

 

Tracklist:

             Ego

                Erre van igény

            Hagyjatok élni!

               Bajnok

                Ha meghalok (feat. Palya Bea)

                Nem vesznek a kamerák (feat. Fura Csé)

              Ma éjszaka (feat. Gerendás Dániel)

               Legyen tánc!

               Túlélő (feat. Caramel)

              Valami történt

              Harmadnapra