Menu
Your Cart

Weboldalunk nemrég átalakításra került, modernizálva lett. Egyes funkciók, és az oldal működése még optimalizálás alatt áll.  Szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

ÜZLETÜNK 10.23-ÁN ZÁRVA LESZ!

Oh, Yes!

Kovács Kati Oh, Yes! (CD) | Lemezkuckó CD bolt

Oh, Yes!

Előadó: Kovács Kati

Megjelenés dátuma: 2019-11-29

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
2.490 Ft
  • UPC: 599984366317
  • Formátum: CD
  • Gyári szám:: MI2019-11

Leírás

Kovács Kati ‎– Oh, Yes! CD

Kovács Kati Kossuth- és Liszt Ferenc díjas előadóművész minden idők egyik legkiemelkedőbb, legsikeresebb magyar énekesnője. Az 1965-ös Ki mit tud? óta megkerülhetetlen alakja a hazai könnyűzenei életnek. Egyedülálló hangjának a műfaji korlátok soha nem szabnak határt.
Az OH, YES! című album olyan, angol nyelvű világslágereket tartalmaz Kovács Kati előadásában, amelyeket többek között Donna Summer, Barbra Streisand, Madonna, vagy Sam Brow vitt sikerre. Egy korábbi írást idézve: „Nyugati számok másolata. Kati azonban nem másolat, a stúdió nagy öregjei döbbenten hallgatják. Nem úgy énekel, mint egy világsztár – jobban. Mindent tud, amit azok, de őszintébb, eredetibb.” Lehetne említeni Kovács Kati kiváló hangutánzó képességét, mégis annyira egyedi hangon, olyan bravúrral szólaltatja meg ezeket a dalokat, már-már hogy nem túlzás azt állítani: jobb, mint az eredeti! S mindez abból az időszakból (1979-1989), amikor az énektudás számított igazán, nem a stúdiómunka.

Dallista:

1. Hot Stuff
2. Bend Me, Shape Me
3. Macarthur Park
4. One Way Ticket
5. Baby Make Love
6. The Wanderer
7. Guilty
8. Woman In Love
9. Solitaire
10. Words
11. Venus
12. Papa Don't Preach
13. La Isla Bonita
14. I Don't Wanna Get Hurt
15. Twist In My Sobriety
16. Stop