Menu
Your Cart

Weboldalunk nemrég átalakításra került, modernizálva lett. Egyes funkciók, és az oldal működése még optimalizálás alatt áll.  Szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

ÜZLETÜNK 10.23-ÁN ZÁRVA LESZ!

White Shapes Of Blue

Szekeres Tamás White Shapes Of Blue (CD) | Lemezkuckó CD bolt

White Shapes Of Blue

Előadó: Szekeres Tamás

Megjelenés dátuma: 2019-11-08

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
2.690 Ft
  • UPC: 599986009542
  • Formátum: CD
  • Gyári szám:: GR151

Leírás

Szekeres Tamás – White Shapes Of Blue CD

20 év után végre ismét szólólemezt készített Szekeres Tamás! Az instrumentális gitárzene hazai úttörője a mára 30 éves, klasszikus Guitarmania című lemezével robbant be a köztudatba, meghonosítva ezzel egy addig kvázi ismeretlen műfajt idehaza. Lemezeit sikerre vitte külföldön is, olyan ismert arcokkal turnézott és zenélt együtt, mint Tony McAlpine vagy Ken Tamplin. Játszott az Omen zenekarban, illetve több mint 25 éve állandó közreműködője az Omega koncertjeinek. A White Shapes Of Blue Tamás 13. szólólemeze, egyfajta keresztmetszete az eddigi munkásságának. A virtuozitás olyan érzelemgazdag játékkal párosul, hogy önkéntelenül is átadja magát a hallgató az élménynek. A borítóból is sugárzó visszafogott elegancia a dalokban is tükröződik, öncélú virgázás helyett ezúttal is a daloké a főszerep, ám a technika és alázat továbbra is komoly szerepet kap. Az új album az 1999-es King Street Blues című albumot követi.

Dallista:
1. Viking Kong 2. Irish Leg 3. The Immigrant Identity 4. Joy Of Perspective 5. Dorian Example 6. Still Loving You 7. Planned Emotions 8. Further On Up The Road 9. White Shapes Of Blue 10. Feeling Of Wellbeing 11. Awakening 12. Maybe Tomorrow