Menu
Your Cart

Weboldalunk nemrég átalakításra került, modernizálva lett. Egyes funkciók, és az oldal működése még optimalizálás alatt áll.  Szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Let It Flow

Haraszti Ádám Projekt (HAP) Let It Flow (CD) | Lemezkuckó CD bolt

Let It Flow

Előadó: Haraszti Ádám Projekt (HAP)

Megjelenés dátuma: 2019-07-16

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
2.990 Ft
  • UPC: MZK014
  • Formátum: CD
  • Gyári szám:: 079651995061

Leírás

Haraszti Ádám Projekt (HAP) - Let It Flow CD

Az instrumentális jazzt játszó, sok más műfajból is táplálkozó Haraszti Ádám Projekt sokszínű debütalbuma, a Let It Flow groove-os, változatos szerzeményeivel nemcsak a jazzrajongók érdeklődésére tarthat számot.

A londoni Institute of Contemporary Music Performance-ban diplomázott Haraszti Ádám dobos 2015-ben az angol fővárosban alapította meg első saját zenekaraként, eredetileg nemzetközi összetételű felállásban a formációt, és még ezzel a kvartettel (Sheldon Agwu – gitár, Bodo Maier – trombita; David Mrakpor – basszusgitár) rögzítették első, stílszerűen The First című kislemezüket 2016 májusában.

A felállás azóta lecserélődött, jelenleg csak szegedi zenészek alkotják a Haraszti Ádám Projektet (Tucsányi Áron – basszusgitár,  Deák Attila – gitár, Szabados-Tóth Bálint – billentyű, Préda-Kovács Zsolt - szaxofon, klarinét), ők vették fel az első nagylemezt, a Let It Flow-t, a stílust azonban megtartották.

A lemez zenei világa elsősorban neo-soul/jazzhop műfajokban mozog, tetten érhető benne Robert Glasper, Richard Bona és Bob Berg hatása (az egyetlen nem instrumentális, énekes számon, a Sena közreműködésével létrejött Beautiful Soulon a 90-es évek amerikai neo-soul hulláma, Erykah Badu és Lauryn Hill zenéje is). A lemezen szerepelnek népzenei motívumok (Agapao), Beatles-átdolgozás (Yes-Today), vagy épp vendégszövegként beágyazódik Mozart Török indulója.