Menu
Your Cart

Weboldalunk nemrég átalakításra került, modernizálva lett. Egyes funkciók, és az oldal működése még optimalizálás alatt áll.  Szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Az elveszett cirkáló - Kern András előadásában - Hangoskönyv

Rejtő Jenő Az elveszett cirkáló - Kern András előadásában - Hangoskönyv (CD) | Lemezkuckó CD bolt

Az elveszett cirkáló - Kern András előadásában - Hangoskönyv

Előadó: Rejtő Jenő

Megjelenés dátuma: 2019-06-14

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
1.490 Ft
  • UPC: 599181143722
  • Formátum: CD
  • Gyári szám:: HCD 14372

Leírás

Rejtő Jenő – Az elveszett cirkáló - Kern András előadásában - Hangoskönyv MP3 CD

 „Irodalmi bálványok emelkednek és dőlnek le, mozdíthatatlannak hitt idolok hullnak át az idő rostáján, de Rejtő Jenő marad. (...) A találkozás Rejtő Jenő és Kern András között sorsszerűnek tekinthető. Sok színész van, sok kiváló színész is, de egy van, aki a kernandrás. Ezzel a névvel egy műfajt lehet meghatározni. A kernandrás- és a rejtőjenő-műfajok összefogásából pedig csak szenzációs eredmény szűlethet. Ezek a CD-k fűggést okoznak. Akik még nem olvasták, egyszerre válnak két alkotó rajongóivá, akik meg már igen, azoknak a halhatatlan történetek egy életre összekapcsolódnak Kern András hangjával.” (Szatmári Róbert, Papageno)

Kern jól tudja, hogy minden szöveg alapja a zene, a ritmus, a lélekzet. Rejtő figuráit csak a hiteles hang képes életre kelteni fantáziánk, belső mozink vásznán." (Kling József, Magyar Narancs)

...Rejtő Jenő nagyon jó író! Bár ponyvaregényszerzőnek álcázza magát, hellyel-közzel gyönyörűen ír, szép szavakkal, jó mondatokkal, szédűletes ritmusérzékkel, atmoszférateremtő készsége, mint a legnagyobbaké... és én ezt nem tudtam, szerintem önök közűl se mindenki: úgyhogy hallgassák meg, élmény lesz!” (Kern András)