Menu
Kosár

Xscape
Megjelenés: 2014-05-12

Jackson,Michael Xscape (CD) | Lemezkuckó CD bolt
Xscape
Megjelenés: 2014-05-12

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
5.090 Ft
  • Előadó: Jackson,Michael
  • SKU: 0888430667624
  • Formátum: CD
  • Gyári szám:: 0888430667624

Leírás

Michael Jackson Xscape CD  +DVD +poszter

 

Május 12-én az Epic Records gondozásában, Michael Jackson örököseivel egyetértésben jelenik meg az XSCAPE című album, mely a nemzetközileg elismert ikon, a Pop Királya, Michael Jackson új felvételeit tartalmazza.

Az XSCAPE egy régóta várt, izgalmas új zenei gyűjtemény, ami a világ legnagyszerűbb előadója rajongóinak millióit hozza lázba és egyben egy új generációval ismerteti meg a Király művészetét.

Az XSCAPE album producere az Epic Records elnöke, L.A. Reid, aki korlátlan hozzáférést kapott a Jackson örökség közel négy évtizednyi anyagának, kincseinek tanulmányozására és felhasználására.

Az albumon nyolc új dal található, amelyet a világ először hallhat ebben a formában. A rajongók számára az XSCAPE Deluxe Edition formátumban is megjele­nik, mely Michael Jackson dalainak eredeti felvételeit is tartalmazza.

Az album vezető producere, Timbaland, aki Reid szerint a tökéletes választás Jackson munkáinak interpretálására. További producerek: Rodney Jerkins, Star­gate, Jerome “Jroc” Harmon and John McClain.