Menu
Your Cart

Weboldalunk nemrég átalakításra került, modernizálva lett. Egyes funkciók, és az oldal működése még optimalizálás alatt áll.  Szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Sinatra With Love

Sinatra,Frank Sinatra With Love (CD) | Lemezkuckó CD bolt

Sinatra With Love

Előadó: Sinatra,Frank

Megjelenés dátuma: 2014-02-05

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
2.890 Ft
  • Formátum: CD
  • Gyári szám:: 3765214

Leírás

Frank Sinatra Sinatra with Love CD

Sinatra, With Love címmel jelent meg az a 16 számos válogatás, amely Sinatra legromantikusabb dalait gyűjtötte össze és tökéletes ajándék lehet Valentin nap alkalmából szeretteinknek. Többek között olyan Cole Porter klasszikusok kerültek rá, mint a From This Moment On, az I Love You és a Just One Of Those Things. De megtaláljuk a válogatáson Gershwintől a Love Is Here To Stay-t és az It Could Happen To You-t is. Ráadásul még a Harry és Sally című filmben felcsendülő My Foolish Heart és az It Had To Be You is meghallgatható a lemezen.

 

TRACKLISTING: 
1. Moonlight Becomes You / 2. Love Is Here To Stay / 3. Just One Of Those Things / 4. Misty / 5. Nice ‘N’ Easy / 6. It Could Happen To You / 7. The Way You Look Tonight / 8. Love Looks So Well On You / 9. (Love Is) The Tender Trap / 10. I Love You / 11. The Look Of Love / 12. Something's Gotta Give / 13. From This Moment On / 14. Wave / 15. It Had To Be You / 16. My Foolish Heart