Menu
Your Cart

Weboldalunk nemrég átalakításra került, modernizálva lett. Egyes funkciók, és az oldal működése még optimalizálás alatt áll.  Szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Crocodile Juice Bar

Fran Palermo Crocodile Juice Bar (CD) | Lemezkuckó CD bolt

Crocodile Juice Bar

Előadó: Fran Palermo

Megjelenés dátuma: 2020-09-09

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
2.990 Ft
  • Formátum: CD
  • Gyári szám:: 0796519950645

Leírás

Fran Palermo – Crocodile Juice Bar CD

A Fran Palermo évek óta a budapesti klubélet megkerülhetetlen zenekara – nyertek már többek közt Petőfi-díjat, a dalszerző-frontemberéről, Henri Gonzoról az Index forgatott dokumentumfilmet, aki nagy port kavart a Dalfutár legutóbbi évadában is, illetve az ő nevéhez köthető a kasszasikernek számító FOMO című film két betétdala (Jeopardy, Coin in the Fountain), amiért Highlights of Hungary díjra is jelölték, illetve a Jeopardy videója a Magyar Klipszemlén díjat is nyert.

Az albumot részben a frontember házi stúdiójában, részben a londoni Toe Rag Studiosban rögzítették, ahol a munkálatokban a Grammy-díjas Liam Watson segített a zenekarnak. Nála olyan együttesek fordultak már meg, mint a Tame Impala, a Temples, Wolf Alice, a Metronomy vagy éppen Jack White.

Összesen 11 dal van az albumon, amelyek tematikailag érintik Párizst, a filmeket, a könyveket, a képzőművészetet, a saját bőrön megtapasztalt pánikrohamokat, és persze szerepel rajta a FOMO főcímzenéje is.

Tracklist:

1. Pomeline’s Bicycle
2. Verve Verde
3. Jeopardy
4. A-Aha
5. Interlude N°1
6. Obsession
7. Demons On The Beach
8. Under The Knife
9. Vermilion Fish
10. Crocodile Juice Bar
11. Coin In The Fountain
12. Interlude N°2
13. Chilly