Menu
Kosár

30.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

  • Language
    • HU
    • EN

Több nem is kell
Megjelenés: 2022-11-30

Ákos Több nem is kell (DVD) | Lemezkuckó CD bolt
Több nem is kell
Megjelenés: 2022-11-30

Készlet

Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik
3.690 Ft
  • Előadó: Ákos
  • SKU: 5998638322357
  • Formátum: DVD

Leírás

Ákos  Több nem is kell DVD

 

 

 

2022. november 30-án jelenik meg Ákos legújabb DVD-kiadványa a 2022. januárjában adott, telt házas Aréna-koncert anyagával és a hozzá tartozó werkfilmmel. Ákos koncertjein mindig komoly szerepet kap a vizualitás, de a TÖBB NEM IS KELL kétségkívül a leglátványosabb hazai produkciót örökíti meg. A járvány miatt két alkalommal is elhalasztott, nagyszabású előadás során 28 dalt adtak elő a legrégebbi Bonanza-számoktól AZ UTOLSÓ BÉKEÉV című, legfrissebb középlemez dalaiig.

Az eseményt DVD-n megjelenő, impozáns koncertfilm örökíti meg: a kiadvány az előadás összes dalát tartalmazza három hangnormával (sztereó, DD 5.1 és DTS) és feliratokkal, valamint felkerült a DVD-re az előkészületekről szóló, izgalmas werkfilm is, amelyben a zenekar és a műszaki gárda tagjai is megszólalnak.

A valóban gazdag látványvilágú felvételt csaknem 30 kameraállásból rögzítették. A koncerten a hagyományoknak megfelelően Ákos énekelt és gitározott, Lepés Gábor billentyűs hangszereken játszott, Madarász Gábor nagyszerű gitárjátékához a dobos Bánfalvi Sándor és Kálló Péter basszusgitáros biztosította a ritmikai alapokat. Az emlékezetes előadás során két vendégelőadó is színpadra lépett: a Bonanza-alapító, Menczel Gábor szintetizátoros, valamint Ákos lánya, Őri-Kovács Anna. A látványról elképesztő méretű, a teljes színpadot beborító aktív videófal-rendszer és robotlámpa-erdő gondoskodott: a zenekar tagjainak lába alatt is futott a képanyag, ami szürreális, valószerűtlen beállításokat eredményezett, különösen a felső nézetű kameraállásokból.

A kiadvány exkluzív digipack csomagolásban, rengeteg fotót tartalmazó kísérőfüzettel jelenik meg.