Menu
Kosár

20.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Ajándéktárgy-bakelit falióra

Formátum: Egyéb Előadó: Bakelit falióra
Bakelit falióra_Bob Marley     Átmérő: 30cm Anyaga: bakelit..
6.990 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: bakelit falióra_Red Hot Chili
bakelit falióra_Red Hot Chili   Az óralap egy használt régi bakelitlemez. A kép rajta street-art stílusú, 4 db kézzel vágott stencil egymásra illesztésével fújtam, festékszóró spray-vel. Az óraszerkezeten van az akasztó, egy darab AA ceruzaelemmel működik.(elem nélkül adom) 30x30-as kar..
4.990 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: bakelit falióra_Ramones
bakelit falióra_RAmones   Az óralap egy használt régi bakelitlemez. A kép rajta street-art stílusú, 4 db kézzel vágott stencil egymásra illesztésével fújtam, festékszóró spray-vel. Az óraszerkezeten van az akasztó, egy darab AA ceruzaelemmel működik.(elem nélkül adom) 30x30-as kartondob..
4.990 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: bakelit falióra_Frank Zappa
bakelit falióra_Frank ZAppa Az óralap egy használt régi bakelitlemez. A kép rajta street-art stílusú, 4 db kézzel vágott stencil egymásra illesztésével fújtam, festékszóró spray-vel. Az óraszerkezeten van az akasztó, egy darab AA ceruzaelemmel működik.(elem nélkül adom) 30x30-as kartondobozba cs..
4.990 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: bakelit falióra_John Lennon
bakelit falióra_John Lennon óra   Az óralap egy használt régi bakelitlemez. A kép rajta street-art stílusú, 4 db kézzel vágott stencil egymásra illesztésével fújtam, festékszóró spray-vel. Az óraszerkezeten van az akasztó, egy darab AA ceruzaelemmel működik.(elem nélkül adom) 30x30-as k..
4.990 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: bakelit falióra_U2
bakelit falióra_U2   Az óralap egy használt régi bakelitlemez. A kép rajta street-art stílusú, 4 db kézzel vágott stencil egymásra illesztésével fújtam, festékszóró spray-vel. Az óraszerkezeten van az akasztó, egy darab AA ceruzaelemmel működik.(elem nélkül adom) 30x30-as kartondobozba ..
4.990 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: bakelit falióra_Bob Marley
bakelit falióra_Bob Marley   Az óralap egy használt régi bakelitlemez. A kép rajta street-art stílusú, 4 db kézzel vágott stencil egymásra illesztésével fújtam, festékszóró spray-vel. Az óraszerkezeten van az akasztó, egy darab AA ceruzaelemmel működik.(elem nélkül adom) 30x30-as karton..
4.990 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: bakelit falióra_AMY Winehouse
bakelit falióra_AMY Winehouse   Az óralap egy használt régi bakelitlemez. A kép rajta street-art stílusú, 4 db kézzel vágott stencil egymásra illesztésével fújtam, festékszóró spray-vel. Az óraszerkezeten van az akasztó, egy darab AA ceruzaelemmel működik.(elem nélkül adom) 30x30-as kar..
4.990 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: bakelit falióra_Kurt Cobain
bakelit falióra_Kurt Cobain   Az óralap egy használt régi bakelitlemez. A kép rajta street-art stílusú, 4 db kézzel vágott stencil egymásra illesztésével fújtam, festékszóró spray-vel. Az óraszerkezeten van az akasztó, egy darab AA ceruzaelemmel működik.(elem nélkül adom) 30x30-as karto..
4.990 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: bakelit falióra_Jim Morrison
bakelit falióra_Jim Morrison   Az óralap egy használt régi bakelitlemez. A kép rajta street-art stílusú, 4 db kézzel vágott stencil egymásra illesztésével fújtam, festékszóró spray-vel. Az óraszerkezeten van az akasztó, egy darab AA ceruzaelemmel működik.(elem nélkül adom) 30x30-as kart..
4.990 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: bakelit falióra_Jimi Hendrix
bakelit falióra_Jimi Hendrix   Az óralap egy használt régi bakelitlemez. A kép rajta street-art stílusú, 4 db kézzel vágott stencil egymásra illesztésével fújtam, festékszóró spray-vel. Az óraszerkezeten van az akasztó, egy darab AA ceruzaelemmel működik.(elem nélkül adom) 30x30-as kart..
4.990 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: bakelit falióra_ACDC
bakelit falióra_ACDC   Az óralap egy használt régi bakelitlemez. A kép rajta street-art stílusú, 4 db kézzel vágott stencil egymásra illesztésével fújtam, festékszóró spray-vel. Az óraszerkezeten van az akasztó, egy darab AA ceruzaelemmel működik.(elem nélkül)..
4.990 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Bakelit falióra_Led Zeppelin
Bakelit falióra_Led Zeppelin Az óralap egy használt régi bakelitlemez. A kép rajta street-art stílusú, 2 db kézzel vágott stencil egymásra illesztésével fújtam, festékszóró spray-vel. Az óraszerkezeten van az akasztó, egy darab AA ceruzaelemmel működik.(elem nélkül adom) 30x30-as kartondobozba c..
4.990 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Bakelit falióra_Rolling Stones
Bakelit falióra_Rolling Stones Az óralap egy használt régi bakelitlemez. A kép rajta street-art stílusú, 2 db kézzel vágott stencil egymásra illesztésével fújtam, festékszóró spray-vel. Az óraszerkezeten van az akasztó, egy darab AA ceruzaelemmel működik.(elem nélkül adom) 30x30-as kartondobozba..
4.990 Ft
Formátum: Egyéb Előadó: Bakelit falióra
Bakelit Óra - Pink Floyd: The Wall Az óralap egy használt régi bakelitlemez. A kép rajta street-art stílusú, 1 db kézzel vágott stencil egymásra illesztésével fújva, festékszóró spray-vel. Az óraszerkezeten van az akasztó, egy darab AA ceruzaelemmel működik.(elem nélkül kapható)   Rende..
4.990 Ft
Tételek: 1 - 15 / 15 (1 oldal)