Menu
Your Cart

Weboldalunk nemrég átalakításra került, modernizálva lett. Egyes funkciók, és az oldal működése még optimalizálás alatt áll.  Szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

HCD

Formátum: CD Előadó: Fischer Annie
Fischer Annie – Secrets 2CD   Fischer Annie eddig nem ismert felvételei két lemezen!   Fischer Annie (1914–1995), a világszerte elismert zongoraművész csaknem hét évtizeden &aacut..
4.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Balog József
Balog József – The French Collection CD A kivételes kvalitású művész, generációjának egyik legtehetségesebb zongoristája, Balog József előadásában szólalnak meg a három francia zeneszerző-óriás, Rameau, Debussy és Boulez művei a The French Collection című albumon. A felvét..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: ERKEL / KOVACS / SASS / KALMAR / GULYAS
Erkel Ferenc: Hunyadi László (3 CD) Kovács János vezényletével   Hunyadi László   Act I   1-1 Overture - Act One, Scene 1   1-2 Act One, Scene 1 (Conclus..
6.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Érdi Tamás
Érdi Tamás – Beethoven zongoraszonáták CD Érdi Tamás zongoraművész adja elő Beethoven három népszerű zongoraszonátáját – köztük az egyik talán legismertebbel, a Holdfény szonátával. A Gundel-, Junior Prima- és Prima Primissima Díjas, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével és Liszt-díjjal kitün..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry – A kis herceg - Alföldi Róbert előadásában - Hangoskönyv MP3 CD „Kérem a gyerekeket, ne haragudjanak, amiért ezt a könyvet egy fölnőttnek ajánlom. Komoly mentségem van rá: ez a fölnőtt széles e világon a legjobb barátom.” – ki ne ismerné a világhírű regény, A kis herceg..
1.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Liszt Ferenc Kamarazenekar
Liszt Ferenc Kamarazenekar – The Masters Collection 3CD Egy éve indult sorozatunk, a The Masters Collection a Hungaroton legnevesebb művészeinek ikonikus felvételeit gyűjti össze. Olyan felvételeket, melyek nem csak egy életművet, hanem egy kort határoznak meg és a hallgatóknak örök élményt ..
5.190 Ft
Formátum: CD Előadó: Kocsis Zoltán
Kocsis Zoltán – The Masters Collection 3CD A The Masters Collection sorozat 4. darabján a magyar zenei életben egyszemélyes intézménnyé vált Kocsis Zoltán felejthetetlen felvételeit gyűjtötték össze: a kétszeres Kossuth-díjas művész egyszerre volt briliáns zongorista, karizmatikus erejű karmeste..
5.190 Ft
Formátum: CD Előadó: Koncz Zsuzsa
Koncz Zsuzsa ‎– Így volt szép 2CD Egy előadóművész számára azok a dalok a legkedvesebbek, melyeket a közönség újra meg újra örömmel hallgat. Ezek a dalok azok, melyeket minden Koncz Zsuzsa-koncerten „kötelező” elénekelni, mert ismét hallani akarjuk őket! Koncz Zsuzsa Így volt szép címmel ezeket ..
4.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Chopin - Farkas Gábor
Chopin – Ballades & Impromptus (Gábor Farkas) CD Chopin remekművei a Liszt-díjas zongoraművész, Farkas Gábor Hungarotonnál megjelenő második szólóalbumán. A Hungaroton Chopin: Ballades & Impromptus című lemezén a zeneszerző összes balladája és impromptu-je szólal meg a Liszt- és Jun..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Rejtő Jenő
Rejtő Jenő – Az elveszett cirkáló - Kern András előadásában - Hangoskönyv MP3 CD  „Irodalmi bálványok emelkednek és dőlnek le, mozdíthatatlannak hitt idolok hullnak át az idő rostáján, de Rejtő Jenő marad. (...) A találkozás Rejtő Jenő és Kern András között sorsszerűnek tekinthető. Sok szín..
1.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Rejtő Jenő
Rejtő Jenő – Az elátkozott part - Kern András előadásában - Hangoskönyv MP3 CD  „Irodalmi bálványok emelkednek és dőlnek le, mozdíthatatlannak hitt idolok hullnak át az idő rostáján, de Rejtő Jenő marad. (...) A találkozás Rejtő Jenő és Kern András között sorsszerűnek tekinthető. Sok színés..
1.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Ferencsik János
Ferencsik János – The Masters Collection 3CD A The Masters Collection a Hungaroton legnevesebb művészeinek ikonikus felvételeit gyűjti össze. Olyan felvételeket, melyek nem csak egy életművet, hanem egy kort határoznak meg és a hallgatóknak örök élményt nyújtanak. Sorozatunkban harmadikként..
5.190 Ft
Formátum: CD Előadó: Faragó "Judy" István
Faragó "Judy" István ‎– Best of Faragó "Judy" István CD Tracklist Hide Credits 1 Judy Gitár / Judy Guitar Written-By – Faragó István* 3:16 2 Borotai Képek / Pictures Of Borota Written-By – Faragó Is..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Felix Salten
Felix Salten – Bambi - Meséli Kováts Adél (Hangoskönyv) MP3 CD   A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Kováts Adél előadásában jelent meg a Hungaroton hangoskönyve: könnyfacsaró történet Bambi, az őz életéről születésétől felnőtté válásáig, realisztikusan mutatva be a természet vad..
1.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Rohmann Ditta
Rohmann Ditta – Solo Cello Portrait CD A Junior Prima-, Artisjus- és a Lipcsei Bach-verseny díjaival elismert, a Hungarotonnál 2014. óta évente új lemezzel jelentkező Rohmann Ditta csellóművész legújabb, immár 5. albuma mintegy száz év magyar csellóirodalmából ad ízelítőt.&nbs..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Cziffra György
Cziffra György – The Masters Collection 3CD A The Masters Collection a Hungaroton legnevesebb művészeinek ikonikus felvételeit gyűjti össze. Olyan felvételeket, melyek nem csak egy életművet, hanem egy kort határoznak meg és a hallgatóknak örök élményt nyújtanak. Elsőként Cziffra György, a 2..
5.190 Ft
Formátum: CD Előadó: Illyés Gyula - Lukács Sándor
Illyés Gyula - Kacor király és más kedvencek a 77 magyar népmeséből (hangoskönyv) Lukács Sándor előadásában MP3 CD Illyés Gyula 77 magyar népmeséjéből választottuk ki a hét nagy kedvencet, így kerültek felvételre Lukács Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar szí..
1.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Rejtő Jenő - Kern András
        Rejtő Jenő - Kern András – A szőke ciklon (hangoskönyv) CD A Hungaroton Rejtő-sorozatában A szőke ciklon című fergeteges regényt most Kern András utánozhatatlan, szórakoztató előadásában hallhatod. Kern András a Rejtő Jenő-sorozatról: Elei..
1.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Válogatás
,,...lányod vagyok, hajolj le hozzám..." Mai magyar költőnők versei szerk: Havas Judit   Cím Hossz Formátum Ár          ..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Capella Savaria (Vivaldi: Versenyművek)
Vivaldi versenyművei az Európa egyik legjobb zenekarának nevezett Capella Savaria előadásában     A kanadai Opus Magazine által „Európa egyik legjobb zenekarának” nevezett, korhű hangszereken játszó Capella Savaria ezútt..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Rohmann Ditta - Fassang László
Rohmann Ditta - Fassang László:J. S. Bach: Szonáták és partiták CD   1–4. E-dúr hegedű-csembalószonáta, BWV 1016 (Rohmann Ditta és Fassang László átirata öthúros csellóra és orgonára) 16:23 5–10. E-dúr hegedűpartita, BWV 1006 (Rohmann Ditta átirata öthúros csellóra) 18..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: BARTOK / KOCSIS
..
3.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Kern András
    Rejtő Jenő: Piszkos Fred, a kapitány hangoskönyv Kern András előadásában..
1.590 Ft
Formátum: CD Előadó: Kern András
    Rejtő Jenő: A három testőr Afrikában  hangoskönyv Kern András előadásában..
1.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Lajkó István
Liszt Ferenc: Faust szimfónia CD   Teljes album   01:14:22         Szerző: Liszt Ferenc Előadók: Carl Tausig, Lajkó I..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Farkas Gábor
Farkas Gábor Robert Schumann: The Schumann Album   ím Hossz Formátum Ár     Teljes album 01:07:22     ..
2.990 Ft
Formátum: CD Előadó: Rejtő Jenő
Rejtő Jenő – Vesztegzár a Grand Hotelben - Kern András előadásában - Hangoskönyv MP3 CD A Hungaroton Rejtő-sorozatának negyedik részeként az 1939-ben íródott Vesztegzár a Grand Hotelben című regényt hallgathatja meg Kern András utánozhatatlan, szórakoztató előadásában. „Kern jól tudja, hogy..
1.490 Ft
Formátum: CD Előadó: Balog József
    Megjelent a Kék rapszódia Balog József előadásában!     Liszt Transzcendens Etűdjei után Balog József, aki a standard zongorista repertoár mellett szívesen játszik kevésbé ismert remekműveket, kortá..
2.990 Ft
Tételek: 1 - 28 / 144 (6 oldal)